Bebeğinizin en yakın dostu geliyor demek ki. Ah bilseniz ilk bebeğinizin hayatı boyunca aldığı en büyük hediye olacak akran sayılan kardeş. Allah sağlıktan ayırmasın.Arkadaslar uzun zamandir yoktum..Konuyu takip edenler icin tabiki cocuk cok istiyordum ama basima boyle birsey gelince hazir olmadigimi anladim tabikide aldirmak gibi bi yanlis yapmadim bebegimiz dunyaya gelmek uzere bi avazda insallah isteyen herrrkese nasip olsun aratmasin Rabbim olumlu yorumlara sadece tesekkur ederim birde uyarilara..
Bir şey sormak istiyorum hangi yöntemle korunuyordunuz peki. Kazayla dediniz o yüzden soruyorum.Ama yazik degil mi bebegime oyle aciyorum ki...sanki butun hayatimi ona adamistim buyuk haksizlik ettim
Kimene evlisin nikahlı kocandan hamilesinCok ayip birseymis gibi insan icine cikmaya utaniyorum ayip mi millet demez mi bu ne hiz
Tamamen süpriz se sizin suçumuz yok .Farzetki ikiz di ucuz du ne yapacaktin bakacaktin aldıracak degil din .bence dogurun.üçüncü cocuga hamile olsaydınız dogurun dermiydim bilmiyorum.ama 2 inci olunca dogurun diyorum.karar sizin.İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
Bu konuya yorum yazmak istiyorum.biliyorum konu sahibi aldirmamis cok da iyi yapmis ama okuyanlara belki bi faydam olur.benim kizim daha 4 aylikken hamile kaldim.uyumayan aglayan bi bebek ustelik gebeliklerim felaket bulanti ve bas donmesiyle gecer.zaten ordan anliyorum hemen hamile oldugumu.neyse hemen hayir bakamam daha 4 ay oldu zorlu hamilelik biteli ustelik kizim hala cok yorucu bi bebek dedim gittim aldirdim maalesef.kizim buyudu bu sefer de ben hamile kalmak istedim ama kalamadim.ardindan 1 kimyasal gebelik 1 kalbi atmadigi icin sonlanan gebelik 1 de dogduktan sonra 2 gun yasayan oglumla 3gebelik yasadim.hic biri kismet olmadi.en son 3lerim oldu e ne oldu essek gibi bakiyorum.olan o bebegime oldu.hem belki de kizim olacakdi kizima sirdas olacakti simdi kizimin da bi kiz kardesi olacaktidemem o ki yapmayin Allah vermishse aldirmak bize dusmez
Utanılacak birşey yok fakat oda sizin çocuğunuz geçenlerde bir yazı okudum doğan çocuğunuzu öldürün diğer doğacak çocuğunuza bakın diyordu bı beni çok etkiledi ve ben de aldırmaktan vazgectim emin ol Allah yardımcın olur mutlu bir yuvan varsaaa neseniz çoğalacak demektir. Olumsuz düşünme herşeyin hayırlısı..İyi geceler kk üyleri..
Allah ım nasil bir sıkıntıdır bu.Çok utaniyorum 2 yıl dolmayan evlilikte 1 bebek 1 hamilelik daha bebegim 10 aylık az önce test yaptim pozitif cikti eminiz ama nasil oldu orasina hic giremicem.Surpriz bebek diyebilirim.Daha sezeryanla dogum yaptim cok zordu birde bebegim daha yurumuyor bile cok kucuk nasil bakicam ben napicam aldirsam cok mu gunah bunu atamam aldirirsam psikolojim çokucek.Kendimi her turlu suclu hissediyorum bebegime haksizlik ettim gibi agliyorum surekli.Esim takma kafana olan olmus o hic dogurmadi rahat tabi isin kotusu gebelik muhtemelen 8-9 falan diye tahmin ediyoruz cunku cok uzun zaman adet gormedm cok kilo verdgim icin normaldir diye dusundum Siz olsaniz ne yapardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?