Bebegim varken bebegim oldu

Üzülme lütfen.
Aynı durumu benim kuzenim yaşadı ve zamansız olduğu için çok zorda kaldılar ama aldırmadılar.
Olan olmuş artık. Rabbim hayırlı evlat versin inşallah.
Milleti düşünerek hareket etme sakın.
Benim kuzenim de önceleri memnun değildi halinden ama daha yeni doğum yaptı çok mutlu şimdi bir de ilk çocuk erkekti bu da kız olunca sevindiler bir bakıma. :)
Kendini yıpratmana hiç gerek yok.
Örnekleri çok fazla çünkü.
Bir de eski zamanı düşünsene 10-14 çocuk olurdu, niye her çocuğun arasında yaş farkı mı olurdu? Hayır.
Bir bakarsın ikiz gibi büyürler onlar da bağlanır birbirine hem kardeş hem arkadaş olurlar.

Büyük olan yürümeye başlar. Bebeginize haksızlık etmediniz. Aksine ona can yoldaşı, yol arkadası, oyun arkadaşı,kavga arkadaşı verdiniz. Onlar birbiriyle oynarken siz ıyiki diyeceksiniz. Allah sağlıktan ayırmasın. Allahın bir bildiği var. Bebeğinizin en yakın dostu geliyor

Yaradanın vardır bir bildiği,size zor geliyo şuanda ama buda sizin imtihanınız olabilir.
Kimine vererek sınar kimine vermeyerek bence şükredip bebeğinizi dünyaya getirin.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Benim kiz kardesimle aramda 18 ay var. Ikiz gibi büyüdük,cok da guzel oldu.Simdi hamileyim bebegim doğsun,belli zaman gectikten sonra ara vermeden 2. Bebeği planlıyoruz.Bunda abarticak bir sey yok bence.

Açıkçası ben sizin adınıza çok çok sevindim. Bi yandan da böylesine mutsuz olmana üzldüm. Öyle byüük öyle güzel bir nimet ki. Yıllsrca bebek sahibi olmak isteyip de olamayan kardeşlerimiz okuduysa nasıl da hüzün özlem kaplamıştır içini. kimse sana ooo çok kolay bakarsın hiç sıkıntıya düşmezsin diyemez ama emin ol hepsi geçer gider

Çok acayip bir panik. Endişeleriniz neyse de ne utanması anlamadım ki. Herkes cinsel çağrışım yapıyor o zaman çünkü hepimizin nasıl olduğu malum Herkes hamilelikten kısa bir süre sonra gayette yeniden hamile kalabilir. O ayıplayacak olanlar Allah bilir neler çevirmiştir gençken hamilelikten sonra Saçmalamayın lütfen. Herşeye rağmen olmuş yavrucak, yaşamak istemiş işte ve sağlığınız elveriyorsa kürtajı düşünmeyin bile. Eşiniz de istiyor belli ki . Allah nasip etmiş olmuş. Büyür giderler beraber. Hem kardeşlikleri daha tutkun olur ikiz gibi olurlar.

Birkaç ay önce bebeğim sakin hemen bir tane daha istiyorum hatta 3-4 bebek sahibi olup cıvıl cıvıl aile istediğinizi yazıyordunuz, şimdi neler değişti ki

Bi umut dis gebelik olsa.....tek duam bu onca isteyen insanlar var Allahm onlara nasip et yanip tutusan evlat icin
ya lütfen dış gebelik yaşayıp, tüpünü aldıranlar varken böyle bi dua etmeyin.

bebeğiniz doğana kadar diğeri yürür, çoğumuzun ablasıyla kardeşiyle arasında 1 yaş fark var annelerimiz o yokluk herşeyin zor olduğu dönemde nasıl yaptıysa sizde yaparsınız

8 yasinda kizim var. 4 senedir yanip tutusuyorum evlat kizima kardes diye. oluyoruz . kizimda cildiriyo ama yok iste yok Allah size vermis Hamd edin sukredin kiymetini bilin oda can . o da sizin parcaniz . evladinizin .atili olmayin derim sonra bi hasta olursunuz kapi kapi gezip bulamazsiniz cok kafaniza vurursunuz.
ben olunce babasi olunce kizim tek kalacak Allahim kardesi olsun diye hep dua ediyorum. ailemde cok kanser var. babaannem kayinpederim en yakinim olumlerinde ordaydim.
gorunce hastaliklari dedim kizim 4 yasinda doguruyum iste o lazim bu lazim ya halini soracak adam bile lazim insana kizim tek kalmasin ondan korkuyorum. Allah vermis ne guzel kiymetini bilin. baskasi ne derse desin . zaten dogurmayana niye dogurmuyon derler doguranada ne bu acele yani baskalari hep bisey der takma

Birmeleks yerinde olmak icin can atan ve neler verebilecek kac kisi var biliyomusun?
bunlardan biri de emin ol benim.
Sukret arkadasim bence .. kotu diyenleri takma kafana bazen duyucan duymuycan gorecen gormuycen.

Niye ayıp olsun bu tarz kazalar olabiliyor ve birlikte büyüyen kardeşler oluyor tabii zorlukları olacaktır ama takma kafana. Senin bebeğin o canın. Bak birşey anlatayım. Bizim bir tanıdık.kızı olmuştu kızı daha bir yaşına gelmeden hamile olduğunu öğrendi ve bebeklerinin ikiz olduğunu öğrendi. Şimdi hepsi birlikte büyüyorlar

Benim bebeğimde 10 aylık şuan 2.ye cesaret edemiyorum ama seninki doğana kadar öbürü 1,5 yaşında olacak zaten olan olmuş aldırman tabiki doğru değil vebale girersin
Allah'tan gelen bişey sonuçta vermişse vardır bir hayır böyle düşün...
Allah yardım eder elbet

evet bu ne hız derler.
olmasa da yap derler.
el alem hep der zaten.
onu bunu boşverin evet zor olacak 2 bebe aynı anda büyütmek ama ilerde ikisi birden büyümüş olacak. artık tek çareniz olumlu yönden bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…