- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Fotomuzu eklemeyi unutmusumm08.05.2018 SALI (17+1)
Bu sabah 3lü tarama testi için ve tabi ki seni görmek için erkenden hastaneye gittik bebeğim. Doktorumuz biraz geç geldi bizde kahvaltimizi ettik fırsattan istifadebirazcık kilo almışım. 55.5 olmuşum annecim. Bundan sonra biraz daha hızlancakmış kilo artışım. Büyüyosun ya bebeğim annede şişiyo
Girdik doktorun yanına uzandım, karnımı açtımm. Doktor bazı değerlerini not aldı bide galiba azcık geriden geliyomuşsun annecim ama doktor pek bisi demedi bu konuda sanırım sorun yok.
Annecim inatçısın birazcık. Yine bağdaş kurmuştun. Hep ayağını gösterdin bize. Bol bol minnoş ayağını gördükDoktor hızlı bi şekilde kıpırdan dedi. Azcık sağ sol yaptimm. Bacaklarını açmadın bağdaştı hala ama azcik ileri gitti ayakların. Veee doktor %100 değil ama çok büyük ihtimalle erkek dedi. Sanırım oğlum diye seslenicem sana
Ne inatçı çıktın sende yavrumm. E gerçi anana çektin galibaa.
Çook heycanlandım ben. Kız çocukla daha çok şey paylaşabilirim gibi geliyodu ama erkek diyince doktor o kadar mutlu oldum kii. Hatta babana dedim hadi gel mavi patik alalım. Baban daha erken kesinlesince alırız dedi ama yerimizde duramiyoruzz.
Hep yanında olucam canım oğlum. Seni çok seviyorummmm.
Tesekkur ederimm. Insallah saglikla gelir ismiyle yasar :)harika yazmışsın sağlıkla gelsin arel paşa
mutluluğunuz daim olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?