- 29 Ocak 2018
- 2.238
- 4.112
- 133
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
-
Ileride okusun istiyorum cok guzel bi hatira benceRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin Arelinizi InşAllah ne güzel yazıyosunuz. Bende tüp bebek tedavisine başlıycam 10 gün sonra yazdıklarınızı tekrar tekrar açıp bıkmadan gözlerim dolu dolu okuyorum
Amin insallahh. Artik maratonun sonunda sayilirizz. Pazartesi kontrolum var bi dahakini pazartesi yazicamm.. Allah sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahhCanım benim ne güzel yazmışsın böyle Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip Etsin inşallah
Çook tesekkur ederimmBütün yazdıklarınızı takip ediyorum ne güzel yazıyorsunuz öyle inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız Arel' inizi vatana millete annesine babasına hayırlı bi evlat olur
Aminnnnn inşallahÇook tesekkur ederimmamin insallah sizde saglikla alin insallah yavrunuzu kucaginiza. az kaldi kavusmamiza bizim.. Darısı tum isteyenlerin başına
Ahahah prensesler yandıAllahım yerim şu bakışlarını ya bu bakışlar çok kızın canını yakıcak kesin
Amin insallahhYa maşallah ne güzel yazmışsınız gözlerim dolu dolu okudum .Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah bir avazda .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?