Bebeğim ve Ben. (günlük)

Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin Arelinizi InşAllah ne güzel yazıyosunuz. Bende tüp bebek tedavisine başlıycam 10 gün sonra yazdıklarınızı tekrar tekrar açıp bıkmadan gözlerim dolu dolu okuyorum

Ileride okusun istiyorum cok guzel bi hatira bence Allah hayırlısıyla sizede nasip etsin insallahhhh.. Bu aksam yazicam yinee

26.08.2018 PAZAR (33+2)
Bebeğimmm. Oğlumm.. Bi kac gun once hareketlerin azaldı ama ertesi gün hemen toparladın. Ara ara daha çok ilgileniyim diye korkutuyosun sanırım beni bitanem.

Dün sabah kontrolümüz vardı. Hem kontrol zamanimiz geldi hemde doktordan yolculuk icin izin aldıkk. Çerkes düğünü görmüş oldun yavrum
Durumunun iyi olduğunu, hatta gelisiminin onde olduğunu duymak o kadar ic ferahlatıcı bisey ki anlatamam. Kilomuz 2.472 boyumuz 43 cm.. Bide sen doktoru cok sevdin sanırım oğlum çok net bi şekilde yüzünü gosterdin bize. Simdiden başladık babanla tartışmalara. Bana benziyo sana benzemiyo cekismelerine sağlıkla gel bebeğim babana benzesende olur hem cok yakışıklı bi adam o. he benzersen ben kıskanırım orası başkaa

(Aramızda kalsın sesli soylemeyi hala yediremiyorum ama ben seni dayına benzettim oğlum)

Varlığını bilmek. Her tekmende ilk tekmenmiş gibi heyecanlanmak. Babana kosup bak oglumuz burda demek o kadar guzel ki.. Birazcık büyü o ayaklarını kemiricem seninn. Karnımın sağ tarafinda surekli bi ayak inip çıkıyo. Bazen insanlar tuhaf tuhaf karnima bakiyolar noluyo orda diye

Birisini hic gormeden ozlemek mümkünmüş.. Seni daha gormeden, koklamadan, sesini cığlıklarını duymadan o kadar özledim ki.

Aramiza katilmana çok az kaldı Arelim... Ailemizin en ufak üyesi olmana, en güzel uykudan uyanışlarımıza, kahkahalarinla evimizi şenlendirmene çok az kaldı.. Son 47 bebeğim. Son 47 gün. Kavuşuyoruz artık..

Sağlıkla gel inşallah yavrum. Seni çok seviyorum

06.09.2018 PERŞEMBE (34+6)

Bebeğim zor zamanlardan geçiyoruz birlikte.. Gelmene az kaldı. Bugun normal dogum icin konustuk doktorla ve evet senin normal gelmeni bekliyoruz annecim. Bundan sonrası senin keyfin

1 haftadir istah ve uyku sorunu cekiyorum annecim. Iyi beslenemiyorum ve iyi uyuyamiyorum. Biseyler yedigimde de midem bulaniyo malesef

2 gündür hareketlerinde azalma hissettim. Baban doktorla konustu doktorumuzda gelsin bakalim demis. Sağlığın iyiymis annecim kalp atışların suyum hersey normalmis. Sadece kilon 12 gun öncesiyle aynı malesef annem. 2432 gram ve 43 cm. Hic kilo aldiramamışım sana. Uzamamissinda 12 gun once doktor 1 hafta onde demisti senin icin. Bugun artik önde değiliz, geride olmamasi iyi bisey ama kilo alsaydi daha iyiydi. Iyi beslenmeye ve iyi dinlenmeye çalış dedi.

Yedim annecim iyi yedim bugun. Ama midem cok bulaniyo simdi. Hareketlerin toparladı. Guzel güçlü tekmeler atiyosun bebeğim.. Umarım bu sürecide guzellikle sağlıkla atlatırız..

Gelelim guzel seylere.. Bütün cicilerini yikadim annem.. Onlari guzelce ütüleyip yerleştirdim. Tertemiz seni bekliyolar giyilmek icin Arelim.. Kapı süsün, magnetlerin, takı yastıgın hepsi elimizde olmak üzere.. Buyuk bi heycan ve telasla gelmene hazırlanıyoruz.. Seni büyük bi sevgi, merak ve heyecanla bekliyoruz bebeğim. Sağlıkla gel inşallah..

10.09.2018 PAZARTESİ (35+3)

Annecimmm.. Son haftalarda zaman geçmek bilmiyomuş.. Babanda bende büyük bi sabırsızlıkla bekliyoruz seni.. Senin için bikaç bisey almıştık internetten. Bugün onlar geldi bebeğim.. Bakıyorum onları kullandığını hayal ediyorum. Babynest almıştım mesela. Icinde yattığını seninle beraber uyuduğumuzu babanı salona yolladığımızı hayal ediyorum sığarız bence ya gerek kalmaz babanı yollamaya

Bazen hareketlerin azaliyo bazdn çok guzel tekmeler atıyosun kafamı karıştırıp duruyosun annecim.. Kontrolümüze son 1 hafta kaldı.. Doktorun seninle ilgili sağlığı yerinde demesi, yüzünü bize göstermesi o kadar güzel ki bütün gün sırıtarak geziyorum kontrollerden sonra..

En güzel bekleyişim.. Minik beyim. Hayalimizsin seni çok seviyoruzz

Sağlıkla gel yavrum

Canım benim ne güzel yazmışsın böyle Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip Etsin inşallah
Amin insallahh. Artik maratonun sonunda sayilirizz. Pazartesi kontrolum var bi dahakini pazartesi yazicamm.. Allah sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahh

16.09.2018 PAZAR (36+2)

Bebeğim.. Arel'im..
Aslında yarında yazıcam ama bugünde çok güzel seyler oldu. Hemen duygularımı dökmek istedim. Bunları ileride sana okutmak istiyorum oğlum.. Seni beklerkenki heyecanımızı, seni görmeden sevişimizi gör istiyorum annem..

Bugün pazar.. Babanın izin günü. Bikaç eksiğin vardı. Erteliyoduk biraz. Alırız yetisir diye dun aksam magnetlerin hazirmis bizi aradilar hemen gittik aldık. Bugünde beşiğini, pusetini, banyo setini falan aldik. Ebebeğe girdik talan ettik çıktık Bütün eksiklerin tamam. Oturduk seni bekliyoruz annecim. Dayanamadık kurduk beşiği. Çookta güzelmiş.. İçinde uyucağın zamanlari gormek nasip olur inşallah..
Baban oturdu besigin başına. Donenceyi çalıştırdı durduk müziği dinledik. Muzik bitince bana döndü "Arel'imiz" dedi.. O kadar güzeldi ki. Oda çok heyecanlı annem.

Bizi çok bekletmeden vakitlice kolay kolay gel annem olur mu

Yarın kontrolümüz var ve seni görulücez yine.. Onun içinde ayrı bi heyecan yasamiyorum değil sağlıkla gel bebeğimm..

Arel'imizin Beşiği..
vee magnetlerii..

Bütün yazdıklarınızı takip ediyorum ne güzel yazıyorsunuz öyle inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız Arel' inizi vatana millete annesine babasına hayırlı bi evlat olur

Bütün yazdıklarınızı takip ediyorum ne güzel yazıyorsunuz öyle inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız Arel' inizi vatana millete annesine babasına hayırlı bi evlat olur
Çook tesekkur ederimm amin insallah sizde saglikla alin insallah yavrunuzu kucaginiza. az kaldi kavusmamiza bizim.. Darısı tum isteyenlerin başına

18.09.2018 SALI (36+4)

Annem. Meleğimm..
Dün kontrol günümüzdü. Bebeğim haftanla uyumlu bi sekilde ilerliyosun.. 10 gunde 400 gr almışsın 2800 gr ve 48 cm boyunla bize gösterdin kendini. Sağlığın iyiymiş ve herşeycikler yolundaymış. Doktor premature sınırını gectigini soyledi annecim. Insallah gelmez ama bundan sonra gelirse artik prematüre demiyoruz Arel beye dedi bundan sonra oturun bekleyin ve artik haftada bir görüşelim dedi
Nst sirasinda yalanci bi kasilma geldi de kalp atislarinda hizlandi. Kalbin oyle hizli hizli atinca biz heyecanlandığını düşündük Bende kilo almisim sana kilo aldiricam diye ama olsun annem hersey senin icin
Bugun gizem teyzen geldi bize. Seni sevdi, esyalarina baktı. Hersey tamam bi Arel paşa eksik dedi
Bu siralar en tuhaf sey kimi arasam, kime mesaj atsam dogurdun mu yoksaaa demeleri Herkes sabirsiz, herkes heyecanlı.. Bi yandan zaman gecmiyo diyorum. 12 ekime daha çoook var gibi geliyo. Bi yandan 24 güncük diyorum. Baban karnımi dinledi dün. Kalp atışlarını duymus oyle dedi. Seninkilerden farkli geliyo onunkileri duyabiliyorum dedi ve beni baya kiskandirdi. Ben gobegime kulağımı koyamam kiii

Baban dün cok yoruldu o yuzden uyudi simdiden. Bende uyuyo. Diyorum ama paşam keyfin iyi sanirim tekmelerinle senlendiriyosun gecemi

Annen çok sabirsiz seni gormek icin bebegim. Gel aramıza çok sev bizi Çünkü biz seni çok seviyoruz...
Sağlıkla gel yavrum..

22.09.2018 CUMARTESİ (37+1)

Annem vucudun doguma hazirmis. Gelmek istersen gelebilirmissin izin çıktı sana ama 1 hafta 1 bucuk hafta daha dayan bence

Kapi susun ve taki yastiginida aldik persembe gunu. Biz oturduk bekliyoruz. Benim yalanci kasılmalarim arttı. Benimde vücudum senin gelisine hazirliyo kendisini. Dün sabah süt sızmıştı mesela.
Beni zorlayan 2 şey artik iyice aşağıdasın ve beni tuvalete uyandiriyosun surekli bide bel agrisi annecim. Persembe gunu doktor randevum vardi bobreklerime baktilar. Bobrek taşı hala ordaymış, bobreklerim şişmiş ama sebebi taş degilmiş. Bil bakalım sebebi neymis.. Sen bastırıyomussun bobregime bobrek sisligi ve tas belime agri yapiyo biraz. Bu sabah mesela bel agrisiyla kalktim annem ama gecti uzun sürmedi şükür..

En güzel bekleyişimiz, baban dün işten gelince nasıl öptü, nasıl sevdi sizi oyle gordukce mutlu oluyorum. Sabah uyandığında bana sarildi sende hareketlendin. Sen simdiden alistin aranizda uyicam acilin demeye

Daha gelmeden cook sevdik seni.. Sağlıkla gel melek oğlum.

bu kapı süsü paşamınn
buda takı yastığı

24.09.2018 PAZARTESİ (37+3)
Annecimm.. Ne guzel iştahlı iştahlı yiyorum ben ama 70 kilo olmuşum.. 52 ile başlamıştım ben 1 haftada 3 kilo almayi başardığım icin doktor tebrik etti beni babanda bi ton dalga geçti gününü doldurmana daha 18 gün var. Ben bu hızla 75 olcam galiba annecim sen bekletme bizi cok. 38 haftalik gelebilirsin ben izin veriyorum sana
Benim hedefim 67 ile bitirmekti. Hadi en fazla 69 olur diyodum.. 70 olmuşum ya beeen
Bugün cok kalabalıktı hastane uzun sure oturmam gerekti. Sabahta okula gitmiştim zaten ayaklarim oldu davul gibi baya sıra bekledik annecim ama sonunda gördüm güzel yüzünü sende 3200 olmuşsun sanada 1 haftada 300 gr aldırmışım.. Boyunda 49 cm olmuş annecim. Sana bi sağlıkla kavuşalımda kilo isin şakası tabi ki 70 olmak istemezdim ama napalim vericez artik sen dogduktan sonra
Doktor haftaya goruselim. Tabi bebek gelmeye karar vermezse haftaya gelmeye karar verirse daha erken dedi keyfini bekliyoruz paşaaaam
Sağlıkla gel oğlum çok seviyorum seni

01.10.2018 Pazartesi (38+3)
Yavrum.. Canımın canı..
Dün akşam geliyosun sandıkta heyecanlandık belimle baslayıp karnıma giren bi ağrı vardı 10 dk sonra kalmadı bisey tekrar gelir mi agri diye bekledik babanla 1 saat kadar. Agri gelmeyince dogum olmadigini anladik ama gece 4e kadar uyku girmedi benim gozume. Belki gelirsin diye
Kontrolümüz vardı bugün sana yine 3200 dedi doktor. 49 cm boyu dedi. Bu haftalarda cok kilo almaz sabitler kendisini dedi. Bende 68 kilo çıktım. Yani 2 kilo vermişim Nstde sancım çıktı ama henüz bi ağrım yok. Açılmada yokmuş. Ama aşağı baya bastırıyomuşsun. Eli kulağında Arel beyin dedi doktorumuz. Haftaya salı tekrar çağırdı ama salı olmadan gelir belki Arel bey dedi
Gel yavrum. Doldur kucağımızı.. Tam bilemem tabi ama yakın gözüküyo doğum dedi
Ah yavrum ah. Nasıl özledim bi bilsen. Bi gelsen tanışsak seninle. Birbirimizin kokusunda, sesinde huzur bulsak.
Çok seviyorum seni annem.. Sağlıkla gel

07.10.2018 PAZAR (3 günlük)

Annem.. Aramiza hoşgeldin..

Simdi yanimda mışıl mışıl uyuyosun. 3 gun önce karnimdaydin.. Suyun bitmek uzereymis sezeryanla geldin dünyaya annecim. Seni ilk gördüğüm an ilk ciyaklaman dünyalara bedelmiş. Sen ağladın ben ağladım..
Ilk gun cok sakindin annem. Dedik ne kadar sakin uslu bi bebek ama dunyaya alışma aşamalarınmış ertesi gun butun hastaneye herkes ayağa ben burdayim dedin resmen
Cennet kokulum, meleğim.. Evimize hoşgeldin. Neşemiz oldun. Uykusuz kalmayı seviceğim aklima gelmezdi.
Hani sen bize cinsiyetini gostermemek için bağdaş kuruyodun ya annecim. Anne karninda hep ayni sekilde durmaktan ayağının birinde hafif yamukluk var. gorunce cook korktuk. Hemen hastaneye geri gittik ama normalmis. Doktorlar gecer zamanla dediler takip edicekler
Simdiden en buyuk nesemiz, üzüntümüz, korkumuz, heyecanimiz oldun.. Bize cook guzel duygular tattırdın.
Sağlıkla geldin sağlıkla büyü yavrum. Hayırlı ömrün olsun inşallah..

Ben kavuştum darısı tüm bekleyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…