Bebeğim ve Ben. (günlük)

Canım Allah bağışlasın kuzunu miniginle günlüğünü okurken bir yandan gülümsedim bi yandan duygulandim ne kadar güzel evladına duygularını yazmışsın rabbim bana ve evlat diye tutuşan butun kadınlara yaşadığın duyguyu nasip etsin rabbim sizi birbirinizden hiç ayırmasın

Aminn insallah. Cok tesekkur ederim gercekten dualarınızı okurken içten olduğunu hissettim bende ayri duygulandım.
Allah sizede hayırlısıyla evlat nasip etsin sağlıkla kavuştursun inşallah..
Hic kafaniza takmadan hayirlisiyla zamanini bekleyin dolar kucağınız Allahın izniyle

Ayaklarını yediğim en kötü günleriniz böyle olsun . Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah

Gözünüz aydın canım Allah saglıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun canım benim sağlıcakla büyüt InşAllah yazdıklarını gözlerim dolu dolu okudum hep o sıra tüp bebek tedavisindeydim çok şükür atlattım sonucunu aldım. Çok şükür sende doğumunu yaptın sıranı bize devrettin

Gercekten cok sevindim. Dua etmistim senin icin.. Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Saglikla huzurla kavusursun yavrucağa insallahh..

Canımmmm kavuşmuşsun bebişine ne güzel çok mutlu oldum darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inş hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız nasip olurda

Canımmmm kavuşmuşsun bebişine ne güzel çok mutlu oldum darısı bizim gibi bekleyenlerin başına inş hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız nasip olurda
Kavustuk valla canim cok guzel bi duygu. Onun icin endiselenmek bambaskaymis. Annemin anne olunca anlarsin demesini anladim..
Nil Karaibrahimgilin dedigi gibi kadınmışım ben. Kadın gibi bi kadın, çocuk gibi bi kadın degil sadece :))
Allahim sizede saglikla kavusmayi nasip etsin :)

17.10.18 ÇARŞAMBA.. (13 günlük)

Arel Bey.. Koca adam oldun artık :)
Ben sana sen yeni dünyaya alışmaya çalışıyoruz hala. Birbirimizin dilini öğrenmeye çalışıyoruz
Refleks olarakta olsa gülümsüyosun ya ne çektiysem değer diyorum o anlarda.. Simdi ananenlerdeyiz. Baba gececi olunca 3 günlüğüne geldik buraya. Çook seviyolar seni. Emin ol herkes seni öpmemek ısırmamak için zor duruyo. Emmede sıkıntı yasamıştık başlarda şükür çözdük. Yuzunden belli yavaş yavaş kilo almaya başladın. Sarılık riskin vardı değerin yükselmişti ama emmeyi ogrenince butun o sarı renk gitti vücudundan.. Sol gozun mikrop kapti capak yapiyo.. Bazen o gözünü acamayip tek goz izliyosun bizi ah o kadar tatli ve masum biseysin ki sen..
Tuhaf hareketlerin var kahkahalarla gülüyoruz sana. Mesela hapsirmadan once aa diye bagiriyosun biz aglicaksin saniyoruz sonra hapsiriyosun yada kakani yaparken ne yapiyosan birakiyosun. Emiyosan duruyosun, agliyosan susuyosun ve etrafi masum masum izlemeye başlıyorsun. Aha diyorum süt dökmüş kedi maşallah gozlerinle takip ediyosun nesneleri bizi. Kafani kaldırıyosun. Sen nasıl yenidoğansın bilmiyorum dönüyosun bile ilk gunler ufak cigliklarin vardi kedi gibi miyavliyosun artık ınga diye aglamayi bile ogrendin koca adam oldun diye bosuna demiyorum ya ben
Seninle zaman nasil geciyo anlamiyorum. Uyuyosun emiyosun altina yapiyosun yine uyuyosun bi bakmışım akşam olmuş..
Gece uykusunuda öğrendin kendi kendine. Masallah geceleri en fazla 3 kere uyandiriyosun. Bide baban gibi çook derin uyuyosunn. Bazen iç cekiyosun hayatin butun yükü omuzlarinda gibi bazende gülücükler saçıyosun sebepsiz
Herkes etrafinda pervane.. Simdi uyuyosunda vakit bulup yazabiliyorum. Ama ben ne zaman is yapmaya baslasam basliyosun kimildamaya hayir anne basimda dur der gibi..
Melek yüzlüm, neşemiz oldun.. Seni çook seviyoruz. Allahım nazarlardan korusun seni..

Şifremi unutmuştum. Şimdi bu günlüğün kahramanı 3 buçuk yaşında.
08.07.2022 Cuma
Arel'im. Oğlum. İyi ki varsın. Sen doğduktan sonra o kadar acemiydim ki anlatamam. Seninle öğrendim ben anne olmayı. Malesef o koşuşturmacada günlük kaldı. Sen büyüdün bu sırada. Ekimde tam 4 yaşında olacaksın. Çok kibar bir çocuksun. Evet koşuyorsun şımarıyorsun bazen beni hiç dinlemiyorsun ama mükemmel bi kalbin var.
Geçen sana parayı veren düdüğü çalar hikayesini okudum. Nasrettin hoca neden öbür çocuklara düdük almamış diye üzülüp bahçedeki çocuklara düdük almak istedin. Aslında bu özelliğini çok seviyorum. İsminin anlamı gibi çok saf ve temizsin. Ama oğlum üzülüyorum. Diğer çocuklar bazen seni eziyorlar. Oyuncaklarını alıyorlar ama kendi oyuncaklarını sana vermiyorlar. Üzülüyorsun görüyorum ama yine de onlar senden istediklerinde her seferinde oyuncağını veriyorsun.
Veeee evet sen şuan abisin. 2 aylık kardeşin. Duru Janset'imiz. Mükemmel bir abi oldun sen. Kardeşinin gazı var diye masaj yapıyordum dizlerini karnına bastırıyordum. Kardeşinde ağlıyordu. Hemen gelip anne galiba canı acıyo bence öyle yapmamalısın dedin. İlk göz ağrım bebeğim. Kardeşin sana çoook teşekkür etmeli. Babanız askerde. Daha 3 ay var gelmesine. Çok uslu bir bebek ve çok güzel bir çocuk olarak bana anneliği o kadar güzel öğrettin ki. Tek başıma da üstesinden gelebiliyorum.
Bugünden sonra bu günlük ikiniz için artık.
Bugünün olayı ise kardeşin ilk defa yüzümüze bakarak güldü. İlk sosyal gülücüğünü verdi bize. Akşamda Duru'nun karnını doyurup babaneye bıraktık ve parka çıktık. İnanılmaz iyi geldi ikimize de.

Eklentiler

• IMG_20220708_135704.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 36
21.03.2022 Pazartesi
Hala ellerim titriyor. Ne düşünmeliyim? Ne hissetmeliyim?
Günlerdir neredeyse emin olmama rağmen, bugün yapabildim o testi. Altıncı yılımıza girmişken yaptığım ilk test...
10 gün gecikmiş olmam dışında şuan en ufak bir belirti yok. Tam şuanda, heyecan ve korku karışımı yaşadığım duygunun yarattığı mide bulantısı dışında... Kalbim vücudumun dışında atıyor sanki.
Günlerdir kime, nasıl ve ne zaman söyleyeceğimi düşünüyorum. Önce ne yapmalıyız? Ne zaman doktora gitmeliyiz? Bundan sonra bizi neler bekliyor?
Herkesin havalara uçacağına o kadar eminim ki... Ama ben korkuyorum. Kafamda milyonlarca soru işareti var. Hem bir an önce herkese haykırmak hem de kendime saklamak istiyorum.
Sanırım ANNE oluyorum!

23.03.2022 Çarşamba
Bugün emin olmak için bir test daha yaptım. HAMİLEYİM!!!
Kime, nasıl, ne zaman söylesem diye uyuyamıyorum iki gündür. Bu akşam, ilk defa sesli bir şekilde, babana söyleyecek olmak bile kalp atışlarımı hızlandırıyor.
Hala korkularım ve kafa karışıklığım devam ediyor. Doktora gidip testleri yaptırmadan, sağlıklı olduğunu duymadan da geçecek gibi durmuyor zaten.
Kendi hesaplarıma göre bugün 5 hafta 5 günlük hamileyim.
Erken dünyaya gelmeyi tercih etmezsen; bir Akrep burcu ile karşı karşıyayız :)
Umarım sağlıklı bir bebeksindir.
Umarım en güzel şekilde gelirsin
Umarım en doğru zamanı seçersin.
(Eşime söyledikten sonra yazdıklarım bana kalsın )

30.03.2022 Çarşamba
Şuan minicik bir bezelye fotoğrafı karşımda. Hayatımın en gergin bir o kadar da heyecanlı doktor randevusunu yaşadım.
Evet, gebelik testi pozitifti ve kan sonuçlarında da görüldü ama keseyi görmek önemliydi inanmam için.
Bugün hem keseyi, hem minicik seni hemde kalp atışlarını görebildik ultrasonda. Henüz minicik olduğun için duyamamış olsak bile kalbinin attığı görünüyordu.
...
Dilerim bu sayfalara sadece güzel şeyler yazarım.
Heyecanla bekleniyorsun bebeğim ♡

İlk ultrason fotoğrafımız;

3 sene önce yazdığım günlüğümü en baştan okuyarak hamileliğimi tekrar yaşadım. Kendi unuttuğum anılar bile çıktı karşıma. Hiç aksatmadan yazın olur mu? Kızımda aklıma gelmedi yazmak. Stresli bir hamilelik geçirdim ve o kadar pişmanım ki yazmadığıma. Oğluma yazdıklarımı okuyunca keşke kızıma da yazsaymışım dedim.
Kızımı severken aklıma geldi ben günlük yazmıştım diye. Giriş yapmayı başarabildim ve buldum günlüğümü. Büyüdüğünde oğluma okuyacağım.
Artık bu günlük sizin. Aksatmadan çok güzel şeyler yazmanız dileklerimle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

Amin
Her gün uzun uzun yazmak mümkün olmuyor ya da yazacak bir şey olmuyor. Ancak her önemli günde, muayene olduğumda, yeni bir şey hissettiğimde, onun için bir şeyler aldığımda mutlaka yazıyorum. Bazen küçük notlar bazen uzun uzun sayfalar..
Dilerim büyüdüğünde birlikte okuruz ve onu nasıl beklediğimi, neler hissettiğimi anlar.
Gerçekten bir çocuğa bırakılabilecek ne güzel hediye bu sanırım

Aynen bende hergün yazmamıştım bazen kontrolden kontrole bazende sadece yazmak istediğimde. Bende büyüdüğünde beraber okumak istiyorum. Şuan 4 yaşında hikaye gibi okusam mı diyorum ama karar veremiyorum keşke kızıma da yazsaydıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…