Bebegim ve ben.......

Alllah yardımcınız olsun, testlerin yanlış olma doğduktan sonra problemsiz oldugunun gözlemlenmesi gibi bir durum olamaz di mi ? bu acaba belkiler insanı sömürüyor.

ınsan yapımı aletlere kusursuzmuşçasına inandırılıp Allah ın kusursuz yarattığı bebeğin hayatı son bulacak belkide...
imtihan olarak bakın.
ömür boyu vijdanını yaşarsınız.
herkes engelli adayı şu dünyada.

oy maşallahhh Rabbim yuzu gıbı bahtınıda güzel eylesin.benımde var boncuk kızım

Bir karar verirken her iki kararında sonuçlarını düşünmek lazım.
Teşhis gerçek ise, gerçekse bile acaba durumu ne olacak bilemiyorum ama , eğer ciddi rahatsızlıkları olursa , özellikle de zihinsel ise, hem çocuğunuzu hem sizi zor zamanlar bekliyor bu bir gerçek. Hiç öyle yazıldığı kadar kolay yaşanmıyor, böyle bir hayatın içinde siz diye birşey kalmıyor geriye, ileri de kim bakar endişesi, çoğu kez ağır depresyonlar, etrafın yalnızlaştırması, uykusuz zamanlar, eğitimden eğitime koşturma, evladınızı kimseye emanet edememe, zor insanlar, tuvalet sıkıntıları vs. Vs uzayıp gidiyor. Zor çok zor.
Ama bu zorluğun elbette bir mükafatı vardır.
Rabbim hayırlı kararlar vermeyi nasip etsin inş.

Allah yardımcın olsun canım,umarım kendin ve bebeğin için en hayırlı kararı verirsin,çok çok zor bir durum Allah kalbini aklını doğru neyse hayırlısı neyse ona yönlendirsin..

Eğer doğunca ölecek diyorlarsa bırakın doğsun eğer doğumdna sonra yaşamayacaksa yaşamasın o zaman Allah'ın takdir olur ama diğer türlü sizin takdiriniz ve daha embriyo değil kocaman bir bebekten bahsediyoruz her uzvu olan beyni çalışan. Sonuçlar gelsin ayrıca olabilir de olmayabilir de demişler o kadar haftalık gebeliğin sonlandırıldığını hiç duymadım. Şimdiden karar vermeyin nihai karar elbette sizin bakacak olan sizsiniz

Benim bebegimde hidrosefali kadar cok genislik yok fakat butun ventrikulleri acij corpus kollezum ile igilib bit seyler vsrda ram tehsis edilemedi mr sonucunu yorumlanmasini bekluyoruz

Ya konu sahibi lutfen beni yanlıs anlama 2 evlat sahibiyim. Ama bile bile boyle bi gebeligi devam ettirmezdim sanirim. Kendimi gectim cocuk icin de cok sikintıli degil mi ? Bilemiyorum bazen duygusal dusunmemek gerekiyor.

Amin ins.bekliyoruz dogmasini

daha önce de sormuştum cevapladınız mı bilmiyorum Nasıl bir anormallik varmış?
Kafa tasinda ventrikul denilen yerlerde cok buyuk deil ama aciklik var yasamla bagdasmayan aciklik...ve daha bir suru sorun kalbi delik kistte olabilirmis.gelisim geriligi...

Zaten bir perinatologa gidiyorum.onun yonlendurmesi sayesinde iyi bir radyoloji uzmanida durumu degerlendirdi.kist olarak gordu.suan dua edip en az sorun ile dogmasini bekliyoruz ins.saglikla yasar bebegim.hala daha dr.lari gezip bilgi edinmeye calisoyoruz

Ins benimde bebegim saglikli dogar ve yasar.bir cok dr gittim gidiyorumda hala....

Bir iki doktor degil de gidebilecegim tum doktorlara gider emin olmak isterdim boyle bir durumda cocugun ileride hayati aci icinde gececekse bunu ona yapamazdim dunyaya getirmek istemem goz gore gore acinin ortasina nasil birakilabilir ki cok cok zor bir durum zor karar umarim saglikla dogar bebeginiz

Merhaba sezeryandan kaç yıl sonra normal doğum yapıldı kaç haftalikti sonlandirilan bebeğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…