Kabiz mi olmustu yani? Anne sutu aliyor mu?1 haftalık bile değilken sancıdan ıkınmaktan hemoroid oldu bebeğim bugün de 4 saat ağladı dayanamadım hastaneye götürdüm ama lavman yapmaya çalışırken poposuna girmesi gereken aparat girmediği gibi hemoroidini de kanattı. Doğum sonrası oluşan bi çatlağa ben bile dayanamıyorum şimdi bu 4 haftalık bebek nasıl dayanacak 2 defa altını açtım hala sızıntı şeklinde kan var. Her hastaneye gittiğimde pişman olup dönüyorum Evde elimden geleni yapıyorum sıcak su masaj yağlar damlalar ama olmuyor yetemiyorum bebeğime o yorgun düştü uyudu benim gözüme uyku girmiyor uyku olmayınca süt olmuyor süt nasıl bişeymiş anne olmak tepeden tırnağa çaresizim evime eşime kendime hepsinden geçtim en önemlisi bana emanet küçücük cana yetemiyorum ne yapacağım böyle
Kolikle basurun ilgisi nedir onu anlayamadim benKolik Masaj yapın yapacak birşey yok diyor. Hemoroidi için de sıcak suya oturtuyoruz bi krem kullanıyoruz hepsi bu daha çok küçük elimden bişey gelmedikçe uykularım kaçıyor işte böyle
Bir çay kaşığı zeytinyağı içir çok iyi gelir yada zeytin yağı ile pompat yap makatına
biberonla içirmeye çaliştinizmi acaba,bi ihtimal belki bbir yuduum yutar.Sadece anne sütü içiyor yediklerime de dikkat ediyorum zeytinyağı içirmeyi doktor söyledi lavman olmayınca denedim yutmadı birkaç defa denedim hatta ama hep attı
Kulak temizleme copunu Zeytin y.surun somra popoyaSürekli ıkınıyor o yüzden hemoroid oldu yoksa hiç kabız olmadı kakasında da sıkıntı yok zor da olsa yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?