Bebeğim ve çaresizliğim

JustYou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
39
44
38
1 haftalık bile değilken sancıdan ıkınmaktan hemoroid oldu bebeğim bugün de 4 saat ağladı dayanamadım hastaneye götürdüm ama lavman yapmaya çalışırken poposuna girmesi gereken aparat girmediği gibi hemoroidini de kanattı. Doğum sonrası oluşan bi çatlağa ben bile dayanamıyorum şimdi bu 4 haftalık bebek nasıl dayanacak 2 defa altını açtım hala sızıntı şeklinde kan var. Her hastaneye gittiğimde pişman olup dönüyorum Evde elimden geleni yapıyorum sıcak su masaj yağlar damlalar ama olmuyor yetemiyorum bebeğime o yorgun düştü uyudu benim gözüme uyku girmiyor uyku olmayınca süt olmuyor süt nasıl bişeymiş anne olmak tepeden tırnağa çaresizim evime eşime kendime hepsinden geçtim en önemlisi bana emanet küçücük cana yetemiyorum ne yapacağım böyle

Doktora gidince ne diyor peki ?
Bu anneliğinizle alakalı bir durum değil ki elinizde değil çünkü inşallah iyileşir hemen

Kabiz mi olmustu yani? Anne sutu aliyor mu?

Kolik Masaj yapın yapacak birşey yok diyor. Hemoroidi için de sıcak suya oturtuyoruz bi krem kullanıyoruz hepsi bu daha çok küçük elimden bişey gelmedikçe uykularım kaçıyor işte böyle

Kolik Masaj yapın yapacak birşey yok diyor. Hemoroidi için de sıcak suya oturtuyoruz bi krem kullanıyoruz hepsi bu daha çok küçük elimden bişey gelmedikçe uykularım kaçıyor işte böyle
Kolikle basurun ilgisi nedir onu anlayamadim ben

Sadece anne sütü içiyor yediklerime de dikkat ediyorum zeytinyağı içirmeyi doktor söyledi lavman olmayınca denedim yutmadı birkaç defa denedim hatta ama hep attı

panik yapmayin hemen karamsarliga baglamayin anne olmak kolay degil inanin bnde 7 aydir uyumuyorum yorgun bitkinim cok zor anne olmak siz boyle telasa kapilirsaniz bebeginizede yansir stres sutu etkiler bol bol su ve sut yapici birseyler yiyin kendinizi uzmeyin bebisin yara yerine zeytin yagi surun o iy gelir yumusatir daha cok zorluklar asicaksiniz boyle yapmayin yetemiyorum gbisinden dusunmeyin Rabbim daha ktusunden krusun gecmis olsun insalah bian once iylesir kuzucuk

Sürekli ıkınıyor o yüzden hemoroid oldu yoksa hiç kabız olmadı kakasında da sıkıntı yok zor da olsa yapıyor

Kremi vardı onu sürdüm zorla uyuttum ama aklıma takmaktan ben uyuyamıyorum ilk bebek olunca bi de tek olunca

Sadece anne sütü içiyor yediklerime de dikkat ediyorum zeytinyağı içirmeyi doktor söyledi lavman olmayınca denedim yutmadı birkaç defa denedim hatta ama hep attı
biberonla içirmeye çaliştinizmi acaba,bi ihtimal belki bbir yuduum yutar.

İyi geceler benim bebeğim yok ama annem anneannemden (ebeydi kendisi) öğrendiği kadar yiğenime bakıyor yeni doğduğunda zeytin yağı içirmedik ama göbeğine ve poposuna hafif parmağıyla tampon yapar yağ sürerdi öyleki anneannem anne karnında ölen bebeği bile böyle pamukla zeytinyağıyla çıkartırmış siz yinede bir doktora sorun inşallah şifa bulur minik

Biberon almadık hiç ama denerim inşallah az da olsa yutar poposuna da sürmeyi deneyeceğim göbeği kapandı çok şükür

Üzülmeyin yapılması gerekenleri yapıyorsunuz çok çabuk iyileşiyor bebekler. Hemen geçer inşallah

Biberona sut sagip icine bir cay kasigi zeytinyagi katin icirin. Kasikla icemez geri gelir agzindan zaten daha cok kucuk. Benim doktorumda onerdi bende ilk dogdugunda zeytinyagi vererek yaptirdim ve gliserin kansul diye bi fitil vermisti onu islatip yarisini kesip poposuna itiyorduk yavasca bir iki saate yapiyordu kakasini yoksa bir hafta hicbisey yapamiyordu kendi basina.

kiyamam sana... bebekler cok guclu gececek gaz sikintisi var... sen kendine iyi davranmak zorundasin. sen olumlu olursan o da hissedecek bunu.
kolik masajlari var youtube da mutlaka izle sik sik uygula... kucaginda kokunda kalsin hep. bol bol emzir. sen kimyon tohumu cayi yap kendine. rezene tohumu cayi yap... icebikirsen bal zencefil sarimsak sicak suyla beraber ic. bebegin cok kucuk daha zeytinyagi ona agir gelebikir. makatini uyarirsan yani yagli pamuk falan surersen bu onda aliskanlik yapabilir bir sure sonra uyarmadan yapamayabilir. kendi yemeklerine hep kimyon kat. bi sure sut ve sut urunlerinden uzak dur bebeginin alerjisi olabilir. bol su ic kendini sicak tut. ilik dus aldir bebegine sakinlestirir... saglikla buyut sen cok iyi bir annesin unutma...

Bebek ıcın kullanılan kulak cubuguyla zeytın yagı sur

Oyyy kıyamam, moralini bozma ,canın caniyor anlıyorum seni. Zeytinyağı sütüne kat içir,rahatlar, bide her alt değiştirmede zeytinyağı ve Dr nın kremini sur. Sıcak tut . Gecicek bu günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…