Bende şuan 33 haftalık hamileyim her şeyim normaldi ama bende kasıklarımda ve vajina üstünde hissediyordum bilmiyorum bir alakası varmı ama en son muayenede erken doğum riskiyle hastaneye yatırdı doktorum ciğerleri gelişsin diye igne yapıldı serum ve ilaç tedavisi gördüm şuan 34. Haftanın içindeyim doktor hastanede kalmamı söyledi ama tedavi süreci bittiği için sadece tedbir amaçlı yatiracakti bende cikisimi istedim ama şimdi eve geldiğimizden beri hareketleri yanlarda ve yukarıda da hissetmeye başladım bu arada benim bebeğimde dönmüş kafası doğum kanalına gelmiş durumda sürekli yatak istirahati halindeyim bana da bol bol dua edin Allah'ım sizin de yardımcınız olsun doktorunuzla erken doğum riskini konuşun bence çünkü sezeryanda kendimiz çekiyoruz ama erken doğumda doktor fark etmezse Allah korusun doğunca çocuğun cigerleri gelismezse patlaya biliyormuş doktorum bu riski almamak için ciger geliştirici iğneler yaptı inşallah hiç bir sıkıntın çıkmaz canım benim ben sadece başıma gelen sanada gelmesin diye anlattım önceden sor doktoruna tedbirini al amacım korkutmak değil önlem almani sağlamak için yani Allah'ım ikimize de vakti zamanı geldiğinde sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah.