• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim ve işim????

Halası ve babannesi. Sizin için kv görümce olabilir ama onlar için çocuğunuz canı ciğeri. Evham yapmanıza gerek yok bence. Komşular konusunda uyardiktan sonra bir sorun olacagini düşünmüyorum. Şahsen 5 tane yiğenim var ve 1 tane bebeğim var. Sizi ve karşı tarafı cok iyi anlayabiliyorum. Onlar gayet güzel bakıyordur. Ama sizdeki annelik duygusu, bırakıp gidiyorum düşüncesi böyle düşündürüyor. Biraz alışınca bu duygudan kurtulacaginizi düşünuyorum.
Eğer kötü insanlar degillerse endişelenmenize gerek yok bence.
Son olarak çalışmak sizi kötü bebegine yetemeyen bir anne yapmaz. Lütfen bu düşünceyi biran önce yenmeye çalışın. Siz iyi bir annesiniz.

Halası ve babannesi. Sizin için kv görümce olabilir ama onlar için çocuğunuz canı ciğeri. Evham yapmanıza gerek yok bence. Komşular konusunda uyardiktan sonra bir sorun olacagini düşünmüyorum. Şahsen 5 tane yiğenim var ve 1 tane bebeğim var. Sizi ve karşı tarafı cok iyi anlayabiliyorum. Onlar gayet güzel bakıyordur. Ama sizdeki annelik duygusu, bırakıp gidiyorum düşüncesi böyle düşündürüyor. Biraz alışınca bu duygudan kurtulacaginizi düşünuyorum.
Eğer kötü insanlar degillerse endişelenmenize gerek yok bence.
Son olarak çalışmak sizi kötü bebegine yetemeyen bir anne yapmaz. Lütfen bu düşünceyi biran önce yenmeye çalışın. Siz iyi bir annesiniz.
teşekkür ederim ama dediğiniz gibi annelik işte :(

teşekkür ederim ama dediğiniz gibi annelik işte :KK43:
Ben ablamin kizınada abimin oglunada baktim. Emin olun iyi bakarlar iciniz rahat olsun. Ben yigenlerimin banyosunuda yaptirdim tirnaklarinida kestim altinida degistirdim. Simdi bile gideyim ablmadan yengemden cok ilgilenirdim dikkat ederim. Ama asla annesi gibi olmadim tabiki. Annesin sen senin yerini kim tutabilir. Istedikleri kadar sahiplensinler istedikleri kadar ilgilensinler o bebekte annesini tanıyor :)

Back
X