Bebeğim ve kv

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kayınvalidem bebeğime kolunu emdiriyor ve bunu ailecek çok komik buluyorlar. Bugün sağlık ocağında hemşireye uyarması için rica edecektim ama bir türlü yalnız kalamadık o nedenle benim uyarmam lazım. Nasıl bir uyarı yapabilirim? Eşime de söyleyebilirim o kendi uyarır ama ona da düzgün söylemem lazım.

Yok daha neler. Ben olsam kol olmaz memeni ver derim.o nasıl bi kafadir öyle.. çocuk onu meme sanıyor ne kadar günah ya ! Güzelce uyar, yapma anne meme sanıyor de. Olmadı eşine söyle yapmasın hoşlanmıyorm de.

Kolu iyiymiş ben burada emziren kayinvalide bile gördüm. eşinize bebeğin daha çok küçük olduğunu bağışıklık sisteminin henüz gelismedigini. kolay mikrop virüs vs. bulasacagini sakince soyleyin. bunları söylerken bebeği kucağına verin. bak ne kadar masum yazık degil mi hasta olsa acı cekse uzulmez misin deyin.

Yenidoğan mı?
Enfeksiyon kapar deyin açık açık.
İlk zamanlar hijyene çok dikkat edilmeli, çok savunmasız ve hasta olması tehlikeli.
Ama 2-3 aylık olduysa ben bu tür rahatsızlıkları abartı buluyorum.

Yenidoğan mı?
Enfeksiyon kapar deyin açık açık.
İlk zamanlar hijyene çok dikkat edilmeli, çok savunmasız ve hasta olması tehlikeli.
Ama 2-3 aylık olduysa ben bu tür rahatsızlıkları abartı buluyorum.

Yenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.

İnternetten baktım bebeğe elinizi ağzını vücudunuzla ilgili biryerinizi dokundurmayın gibi söyle

Yenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.
Açık açık anlatacaksınız o zaman.
Hatta abartacaksınız.

Bir şey olmaz gibi gelmesin, hastane yenidoğan bölümü enfeksiyon kapan bebeklerle dolu, şu arkadaşımın bebeği 3 gün yattı, bu arkadaşımın bebeği 5 gün yattı, bağışıklıkları çok düşük, çok dikkat etmek lazım vs vs...

konuyu suclu diye actiniz diyen mi oldu? ben bu acidan degerlendrmeyi sectim? ayrica siz kaynananizin yaptginin yanlis oldgnu ima ediyosnz nasi onunu keserm diyosunuz. ben de yanlis onda degil sizde diyorum. ok?

Ima etmiyorum nasıl önünü keserim de demiyorum, uyarıcam ve bu uyarıyı nasıl bir üslupla yapmalıyım diyorum okuduğumuzu anladık mı?

Biraz konuyla ilgisiz ama yazmak istiyoeum şimdi aklıma geldi. Ben küçükken babannem dili ile boynumu gıdıklardı. İçten içe hoşuma giderdi ne kadar iğrenç ve cahilce bir şey anlayaniliyor musunuz....

Iy iğrenç. O kadar komikse oğluna söyle yapabilir miymiş ? İğrençliği geçtim çocuk hasta olabilir. Eşinize söyleyin annen ben söylersem belki kırılabilir sen uyarsan daha uygun olur diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…