Yenidoğan mı?
Enfeksiyon kapar deyin açık açık.
İlk zamanlar hijyene çok dikkat edilmeli, çok savunmasız ve hasta olması tehlikeli.
Ama 2-3 aylık olduysa ben bu tür rahatsızlıkları abartı buluyorum.
valla bu tur durumlarda kabahat kaynanada degil; buna goz yuman seyreden mudahale etmeyen siz suclusunuz. evladini koruyamiyorsa bi insan kimi korur baska?
İnternetten baktım bebeğe elinizi ağzını vücudunuzla ilgili biryerinizi dokundurmayın gibi söylekayınvalidem bebeğime kolunu emdiriyor ve bunu ailecek çok komik buluyorlar. Bugün sağlık ocağında hemşireye uyarması için rica edecektim ama bir türlü yalnız kalamadık o nedenle benim uyarmam lazım. Nasıl bir uyarı yapabilirim? Eşime de söyleyebilirim o kendi uyarır ama ona da düzgün söylemem lazım.
konuyu suclu diye actiniz diyen mi oldu? ben bu acidan degerlendrmeyi sectim? ayrica siz kaynananizin yaptginin yanlis oldgnu ima ediyosnz nasi onunu keserm diyosunuz. ben de yanlis onda degil sizde diyorum. ok?Kim suçlu diye mi açmışım konuyu??
Açık açık anlatacaksınız o zaman.Yenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.
konuyu suclu diye actiniz diyen mi oldu? ben bu acidan degerlendrmeyi sectim? ayrica siz kaynananizin yaptginin yanlis oldgnu ima ediyosnz nasi onunu keserm diyosunuz. ben de yanlis onda degil sizde diyorum. ok?
kelime oyunu yapmayalim. madem kaynanan yanlis bisi yapmiyo sana gore neden uyariyosun o zmn?Ima etmiyorum nasıl önünü keserim de demiyorum, uyarıcam ve bu uyarıyı nasıl bir üslupla yapmalıyım diyorum okuduğumuzu anladık mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?