Bebeğim ve kv

kelime oyunu yapmayalim. madem kaynanan yanlis bisi yapmiyo sana gore neden uyariyosun o zmn?
uyarı nıye yapılırmış ki acaba biri arkadasa söylesin önünü kesmekte istemıyormus zaten nıye uyaracakmıs ki o zaman. biz burada kaynanaya laf söylesek ıyı ama kendı hatasını kabul etmek zor nasıl bir ego var anlamıyorum ki.

bize niye soruyorsun ki bebek nasıl korunur bılmelısın sensın anne değil mi ya

cok haklısın bebekle alay etme ne demek ya... insnalar nasıl kirlenmiş böyle

Allah Allah. ben bu kadar komplike anlatmyrm. diyorum ki cocgunun kolunun emilmesine musade etmemenin nasil soylenecegi gibi bi soru olamaz. sen bunu istemiyorum dersin nokta. sen nasil soyleyecegim diye dusunurken kolu kac kere daha emilecek acaba.
bunu bile çözemeyen o çocugu daha ne riskler beklıyor acaba nasıl koruyacak ki bilemedim gercekten

benım gibi düşünen biri vereceğim en basit tepki işte aynen bu olurdu daha fazla nezaket gösteremezdim ben de. sapkınca valla

direkt olarak napiyosun sen ya diyiveririm hicde bakmam karsimdaki kimmis ya bizim bir tanidigin kayinvalidesi alt dudagini emziriyomus cocuga ne tur bi manyaksa artik
benim kv oğlunu 6 yaşına kadar memesini vermiş. kocamda saf saf anlatıyor bana .annen de var sapkınlık zaten dedim bir an durdu. sen o memeden süt mü geliyor sandın yoksa . duraksadı aam ya . hiç mi düşünmez bu erkekler bana söylerken kardeşinde ki anormalliği anlatıyor aklınca annesinin yaptıgı sapkınlıktan haberı yok. annen alıştırmış onu çocuk değil yapan dedim. sus pus oldu . hiç üstünde düşünmemiş bile adam ya

kaynana ve meme konunda yapılan bütün sohbetler muabbetler aklınca şakalaşmalar bence iğrenç. benim kaynanam kendi durur durur emmekten bahseder memeden bahseder konu ansıl gelıyor oraya ben anlamış degılım. kadını her gördugumde mutlaka bu konu 1 kere açılıyor. kendi kendine bir şey diyor gülüyor . ben de suratına bakıyorum öyle. kayınbaba da utanmıyormsun ya çocukların yanında diyor. kocam da aklınca annesine kızılamsın diye şakayla dedi ya diyor. pek savunmaz annesini ama normalde

sonra niye toplum böyle. bence herkes anne olmamalı sttandartı olmalı valla cok acımasızca gıbı ama bellı egıtım sevıyesıne gelmeden bellı standartlara gelemden bazı şeylerı kesın öğrenmeden bebek yapılmamalı . ne hastalıklı durumlar değil mi. bildiğin sapkınca şeyler oluyor ya ve yapan da ilginç ama kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…