kelime oyunu yapmayalim. madem kaynanan yanlis bisi yapmiyo sana gore neden uyariyosun o zmn?
Yenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.
Babannesi olarak size komik gelebilir ama ben annesi olarak hiç komik bulmuyorum dersiniz. O hareketi yaptığı anda ciddi bir ifadeyle alabilirmiyim lütfen diyerek çocuğu alırsanız kimsenin diyecek bir lafı kalmaz.
valla bu tur durumlarda kabahat kaynanada degil; buna goz yuman seyreden mudahale etmeyen siz suclusunuz. evladini koruyamiyorsa bi insan kimi korur baska?
Bakın tekrar anlatayım. Kelime oyunu falan yapmıyorum bana göre çok yanlış bir şey bu yaptığı ve uyarmam gerekli kendisini. Bu uyarının hangi yöntemle, hangi dil kullanılarak yapılması gerektiğini soruyorum. Sert üslup, tatlı dil vs.
İma etmiyorum, yani burada direkt söylüyorum yapılan iğrenç ama ona gidip böyle söylemem değil mi?
Nasıl önünü alırım diye sormuyorum, çünkü uyarı yoluyla önünü alacağımı biliyorum. Kadına taş ve sopalarla dalacak değilim heralde. Konuşarak anlaşacağım ama nasıl diye soruyorum burada, konum bunla alakalı.
Şu açıkladığım şeylere bak ya öf.
Babannesi olarak size komik gelebilir ama ben annesi olarak hiç komik bulmuyorum dersiniz. O hareketi yaptığı anda ciddi bir ifadeyle alabilirmiyim lütfen diyerek çocuğu alırsanız kimsenin diyecek bir lafı kalmaz.
O hareketi yapan,düzgün lafa nolacak yaa,nasıl emiyo kuzuum,aç bu aç, sütün yetmiyoo diye cevap verir.Ben olsam,ne yapıyorsun anne,öyle şey olur mu,yapma birdaha der,çocuğu ondan alırım.Ben kardeşime gittiğimde ellerimi sabunlamadan 10 aylık kızına dokunmuyorum bile...Kvnize siz soyleyin duzgunce. Anne lutfen yapmayin oyle deyin. Oldu bitti. Hos bir sey de degil ayrica kol emdirmek nedir yahu? Nasil bir espri anlayisi varsa insanlarin ben anlamiyorum herhalde
Ayy 5 günlük mü,yavrunun annesi sensin sardenya,bunu engelleyecek olan sensin,tomurcuk gibi yavrunun maruz kaldığı pisliğe ve mikroplara bak...Yenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?