Bebeğim ve kv

kelime oyunu yapmayalim. madem kaynanan yanlis bisi yapmiyo sana gore neden uyariyosun o zmn?

Bakın tekrar anlatayım. Kelime oyunu falan yapmıyorum bana göre çok yanlış bir şey bu yaptığı ve uyarmam gerekli kendisini. Bu uyarının hangi yöntemle, hangi dil kullanılarak yapılması gerektiğini soruyorum. Sert üslup, tatlı dil vs.
İma etmiyorum, yani burada direkt söylüyorum yapılan iğrenç ama ona gidip böyle söylemem değil mi?
Nasıl önünü alırım diye sormuyorum, çünkü uyarı yoluyla önünü alacağımı biliyorum. Kadına taş ve sopalarla dalacak değilim heralde. Konuşarak anlaşacağım ama nasıl diye soruyorum burada, konum bunla alakalı.

Şu açıkladığım şeylere bak ya öf.

Ne oluyor bebek kolunu emince? Neresi komik bunun küçücük yavru niye emsin onun bunun pis kolunu.
Bu ne sacmalik digerleri de gülüyor mu buna?
Allah akil fikir versin.

Çocukla dalga geçiyorlar resmen, yazıktır, günahtır ya. Ayıp denilen bişey var. Çocuğu kandırıyorlar. Ben ömrümde böyle bişey duymadım. Ne insanlar var! Allah insanların şerrinden korusun. Rabbim de senin bebeğini, o KV'nin eline düşürmesin.
"Çocuğun acıktığını düşünüyorsan ver, karnını doyurayım anne! Kolunu emerek doymaz, çünkü sende süt yok" de.

Babannesi olarak size komik gelebilir ama ben annesi olarak hiç komik bulmuyorum dersiniz. O hareketi yaptığı anda ciddi bir ifadeyle alabilirmiyim lütfen diyerek çocuğu alırsanız kimsenin diyecek bir lafı kalmaz.

Aynen öyle

valla bu tur durumlarda kabahat kaynanada degil; buna goz yuman seyreden mudahale etmeyen siz suclusunuz. evladini koruyamiyorsa bi insan kimi korur baska?

Canım öyle deme!!!
Ben bi zamanlar KV'ye açık açık öyle hiç bişey diyemiyordum, sinirimden patlayıp geberiyordum, ama bişey diyemiyordum, gücüme gidiyordu. Muhtemelen KV ile yaşamıyor konu sahibi ki, ara sıra görüyor ve kalp kırmak istemiyor. Fakat ben KV ile yaşıyordum, ve zamanla baktım bu olmayacak, artık ağzıma geleni söylüyorum. Çocuk aç, emmesi lazım. "Çocuğa Rezene çayı yap gel, içsin" diyor. Bende lafımı esirgemiyorum artık. Önceden "gık" diyemezdim. Ama şimdi diyorum.
"Sende çocuğu bana vermemek için elinden geleni yapıyorsun anne! Fakat ben o çocuğun annesiyim, mecbur almam lazım. O çocuk çay değil, süt emecek" demiştim??

Allahım ya tuzu kiri terini emiyor o bebek nerden bilsin. Bunun neresi komik kendilerine başka eglence bulsunlar.
Bence söyleyin bunu eglenceli buluyor olabilirsiniz ama benim hoşuma gitmiyor. Yapmayın bir daha de.
Net ve açık.
Alınacaksa alınsın bugün kolunu emzirip bundan eglence çıkaran yarin.birgun çocuk uzerinde baska eğlenceler bulur.
Babannesi de olsa cocuga zarar veriyir ise sınırları koyun

Direkt söyleyeceksin

Net ol

Pis öyle yapılmaz yazık bebeğe diyeceksin

Tersleyeceksin komik falan değil diyeceksin

Kırılırsa paşa gönlü bilir

Sevgili anne,

Bu gibi durumlarda yavrusunu koruyan anne aslan moduna girmen gerekiyor. Merak etme hormonların da sana yardım edecektir. Üslubunu falan boşver de bir an önce manyak kayınvalidene söyle 5 günlük bebeğe orasını burasını emdirmesin.

Babannesi olarak size komik gelebilir ama ben annesi olarak hiç komik bulmuyorum dersiniz. O hareketi yaptığı anda ciddi bir ifadeyle alabilirmiyim lütfen diyerek çocuğu alırsanız kimsenin diyecek bir lafı kalmaz.

Bu kadar basit.
Kesin ve etkili.

Afedersiniz ama iğrenc yani yeni dogmus bi bebege kol emdirmek nası bi zevk verir.bu erkek aileleri hep boyle bebege ilginç seyler yapmaktan zevk alıyolar.benim gorumcem de kızımın yuzune uflüyodu uyardım hemen.bence sizde uyarın sevgisini baska sekilde gostersin

Kvnize siz soyleyin duzgunce. Anne lutfen yapmayin oyle deyin. Oldu bitti. Hos bir sey de degil ayrica kol emdirmek nedir yahu? Nasil bir espri anlayisi varsa insanlarin ben anlamiyorum herhalde
O hareketi yapan,düzgün lafa nolacak yaa,nasıl emiyo kuzuum,aç bu aç, sütün yetmiyoo diye cevap verir.Ben olsam,ne yapıyorsun anne,öyle şey olur mu,yapma birdaha der,çocuğu ondan alırım.Ben kardeşime gittiğimde ellerimi sabunlamadan 10 aylık kızına dokunmuyorum bile...

Ya bu kv bu kadar cekinmeyin o bebeğine kolunu emzircek kadar çekinmiyor .Ve ayrıca bizde çocuğu öyle meme gibi kandırırsan damağı düşer derler belki saçma ama bunu de kvye böyle duydum ne olur olmaz YAPMA de unutma o yavrunun eli kolu dili sensin o kendini savunamıyor.

Yenidoğan. 5 günlük. Babası gitti hastanelerdeki o el dezenfektanlarından aldı kapıdan girene sıkıyor ama annesinin bu hareketine gülüyor. Ben bunları anlamadım anlamayacağım.
Ayy 5 günlük mü,yavrunun annesi sensin sardenya,bunu engelleyecek olan sensin,tomurcuk gibi yavrunun maruz kaldığı pisliğe ve mikroplara bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…