Bebeğim ve maddiyat

Angel1888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
497
291
53
38
Konumu okuyanlar bilirler suan bosanma asamasinda ve hamileyim ailemede yuk olmk istemiyorm istanbulda defolu bebek kiyafetleri satan yerler varmi bildiginiz

Çalışıyor musun?sadece kıyafet değil bebeğin bir sürü masrafı olacak.Allah yardımcın olsun. sırf defolu bilmiyorum ama bazen mağazalarda lekeli küçük delikli ürünler yarıdan daha az fiyatına satılıyor

Mahmutpaşa'da Havuzlu han var. Orada tekstil uygun oluyor. Belki burada bebeğinin küçülmüşlerini verecek arkadaşlar çıkar. Allah yardımcınız olsun.

hakkınızda hayırlısı olsun. bebeğinizi sağlıkla yetiştirin yeni hayatınızda. bebeğinizin cinsiyeti ne ve doğum ne zaman.?

Iyi dilekleriniz cok sagolun ... keske boyle olmasaydi.bebek Arabamizi almistik beşiğimizi annemler aldilar sagolsunlar kiyafet olarak fazla kiyafet degilde zibinlar badiler almk istiyorm uygun fiyatli varsa bildiginiz yerler istanbulda kasim 15 dogumumuz

Nerde otryn

Sultanbeylide civilin outlet mağazası var gül caddesinde, çok uygun herşey ben gittiğide zıbın tulum alıyorum hep, çok basit kusurları oluyor bazen. Outletlere bak bir de lcwaikikinin normal mağazalarında ya da h&m mağazalarında bebek ürünleri çok uygun oluyor. Hatta h&m de 3 al 2 öde kampanyası vardı çok iyiydi.

Aziz Bebe'nin internet sitesinde fırsat reyonu var. Çok indirimli ve süper kaliteli şeyler. Tavsiye ederim. Patikli pantolonlar 8 tl, tulumlar 20 lira. Ben 2 seferdir ordan alışveriş yapıyorum. Allah yardımcınız olsun.

Yardimci olmak isteyenlrden allah hepinizdn razi olsun ... elimde biraz birikmisim var uygun fiyatli bakiyirm allah hepinizden razi olsun

Allah yardımcınız olsun.
inanın elimde olsa hemen yollardım ama bir arkadaş daha yazmış. korkutmayın gözünüzü bebek kıyafetleri çok ucuz lcw, h&m, ca buralarda çok çok uygun fiyata bulursunuz bir şeyler defolu aramanıza hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…