Belki daha ucuzu lazımdırSemt pazarlarinda badyler 5 tl takimlar10 tl corap1 tl.. Defolu almaya gerek yok ztn ucuz. Ben kizima yaz boyu 5 er tl den aldigim tayt tsortleri giydirdim..
Bana adresinizi yollar misiniz. Cok bisi degil ala Kızımın kucuk kıyafetlerini göndereyim size tabi eğer kabul edersenizKizim olcak insallah
Çok konusu var bulamadımNe yaparsan yap o adamla barışma.. Bebeğide gösterme. Tel numaran sosyal hesaplarn neyin varsa kapat. Ulaşamasın sana. Bi işe gir bebeğin 6 aylık fln olana kadar ailenle kal. Snra bi iş bul bide ewe çık. Allah yardmcn olsn.
Sorun ortada bşe olmaması ztn. Bi tartışmayla ailesini el üstnde tutuyor ve senide bebeğinide istemiyorum diyor. Biz arayıp pişman olur derken adam boşanma işlemine başlayacağnı söylüyor. Allah akıl fikr versinÇok konusu var bulamadım
Eşi o derece mi kötü
Hani boşanılabilir ama evlat ortak bişey, babasıyla görüşmesi lazım bence
Ama sebepleri bilmiyorum tabi ben
Ne kadar vicdansız bir baba. eşine eş olamamış çocuğuna, kendi canına nasıl hiç düşünmeden kıymış böyle insanlara söz bulunmuyor ya ne kadar acı. Sakın kendini üzme Çocugun senin herşeyin olacak. o adam eminim bebek doğduğu zaman anlayacak er geç babalığı kapında sürünecek. O zaman düşünürsün ne düşüneceksen şimdi sakın bebeğinden başka hiç birşeyi kafana takma.Sorun ortada bşe olmaması ztn. Bi tartışmayla ailesini el üstnde tutuyor ve senide bebeğinide istemiyorum diyor. Biz arayıp pişman olur derken adam boşanma işlemine başlayacağnı söylüyor. Allah akıl fikr versin
Bana ozelden mesaj atabilir misin?evinin adresini ya da baska bi yerin farketmez.Bir yasinda kizim var ve kullanmadigimiz kıyafetleri var.Kizim paylassin kardesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?