- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
Demekki kötü niyetli yazılmış bukadar açıklama yaptığınıza göre :) komplekse gelince , bi tane mesajdan karakterimi çözdüyseniz kesin olağanüstü yetenekleriniz var.nyse hiç ilaç kullanmayıp sakat çocuk doğuranlara nediceksiniz.buarada yaptığım yorum sadece başkaları için değil kendim içinde geçerli.ben ne 3lü test yaptırdım ne 4lü yaptıracağım.Sakatsa neolcak? Aldıracakmıyım bana iki kayıptan sonra nasip olmuş bebeğimi? Verdiğim örnekler çok yerinde örnekler aslında , biraz yaşanmışlığı olan herkes anlar ne demek istediğimi.ozaman hayatta hiç risk almayalım hiç bişeyde.bukadar garantici olmayın zira hayatta hiç bişeyin garantisi yoktur.saygılar..Yavaş
yavaş gel
Doktorsanız bir şey soracaktım belki de ne biliyorsunuz ?
Bu kadar kompleks size zarar. Az sakin gidin.
Diyelim ki sizin gibi kötü niyetli düşünüp sordum. O zaman yorumum şu olurdu::
Bir yorumunuzu okuyun
Kim boş laf salatası kusmuş ona göre tekrar düşünün
Adamlar altı yıl okumuş o kadar çabalamışlar. Cahilin biri gelsin "kaynımdada var " mantığıyla "bence" desin diye. Neymiş dıdısının dıdısı aldırmamış.
Kadının sakat çocuğu olsa ayda ne kadar yardım yapacaksınız ? Kaç gün gelip bakacaksınız onları da yazın ki boş konuşmuş olmayın. Ama yok. Aldırma diyip bilgisayarı kapatınca aklınıza bile gelmeyecek değil mi ?