Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzgünüm ama 6 doktorda aynı şeyi söylüyorsa bence dinlemelisiniz.Gozde iltihap uzagi gormeyi engelliyor tedavisi olmazsa korluk yapior uzun surecli bi hastalik ameliyat yapilmior korluk yapio ilacla tedavi haklisiniz k.bakmayin dusunemedim
Pekı ılacla duzelınce sonra tekrar bebek sahıbı olabılırmısınız ınsallah ? Benımde zorunlu bı kurtjaım oldu hemde 16 haftalıkGozde iltihap uzagi gormeyi engelliyor tedavisi olmazsa korluk yapior uzun surecli bi hastalik ameliyat yapilmior korluk yapio ilacla tedavi haklisiniz k.bakmayin dusunemedim
kullandığın ilaçların gebelik üzerine etkisi en üst kategoridedir demek ki.Selam suan cok Üzgünüm ben üveit hastasiyim ve haplar fayda etmiyince igneye gecildi ve kuvvetli adis hepatit ilaci ama benim gozume iyi geliyor neyse cocuk istiyoruz diye doktorum kesti ve 3 ay bekle dedi ama nasil oldu bilmiorm korundugumuz halde hamile kalmisim suan 6haftalik 6 doktora gittim hepsi kurtaj diyor napicam bilmiyorum cok üzülüyorum kiyamiyorum mecburi kurtaj yaptiranlar bu piskolojiden nasil kurtuldunuz yardim edin elestiriye suan acik degilim sadece konusmaya ihtiyacim var eşim ilk doktordan beri aldirma tarftari cunki beyinde yada kalbinde problem olabilirmiş
Suan allahima sukur hastaligim durgun guzel ilacin bebege zararindan dolayi diyorlar 3 ay beklenmeli hatta bazisina gore 4 ay 5 aydan sonra kalinmasi uygunmus ama nasil oldu bilmiorum ramazann ilk gecesi ogredm vardir bi hayir dedim ama icimdeki umudu bitirdiler
Hamile olduğumu bilmeden ilaçlar kullandım. Neyse heyetten rapor geldi ve kürtaj dendi bebeğime. Düşündüm ben kimim ki Allahın verdiği canı alıcam. Aldırmadım haliyle. Şimdi çok sağlıklı bi oğlum var. Heyette 8 dr vardı. Ben doktorlara değil Rabbime güvendim. Bu senin vereceğin bir karar unutma. Allah verdiyse sana bi can, neden onu yok edesin ki.
Bebek sağlam doğup sonradan kaza geçirse engelli olsa katledeceksiniz o zaman? Öyle yaşamamalı ya hani...Ben kiyamiyorum zaten ama cagresizim 2bebekte sorun olur falan diyorlar buyumeden sart alinmasi
Suan hastaligim iyi sukurler olsun ama moralim bozuk aglamaktan kendmi kontrol edemiyorum ve korkuyorum
Bebek sağlam doğup sonradan kaza geçirse engelli olsa katledeceksiniz o zaman? Öyle yaşamamalı ya hani...
Valla yorum yapmak istemiyorum büyük konuşmaktan korkarım. Gerçekten çok zor... inşallah bebekte bir sorun yoktur
Hanımefendı bız bılıyormuyuz soyeldıgınız hastalıgın ne oldugunu nasıl oldugunu da yorum yapalım ama ya
dogustan engelli bir abiye sahiptim. Kendi bebeğimde kalp anomalisi vardı. Aldırdım. İnsanın içinde biraz allah korkusu olur böyle saçma şeyler yazmaya çekinir.
bir arkadaşım da sizin gibi düşünüp tarama testi yaptırmadı. bebeğinin tiroid ve böbreküstü bezleri probleminden haberdar olmadı. doğumdan sonra bebeği ölümlerden döndü. bu testi yaptırmış olsaydı bu problemler hakkında bilgisi olacaktı ve uygun tedaviye vakit kaybetmeden başlayacaktı. geçikmeyecekti. hastanelerde göz yaşı dökmeyecekti. problemin ne olduğunu tespit edene kadar vakit kaybetmeyecekti. 2 kiloluk bir canlıdan tüp tüp kanlar alınmayacaktı. tarama testleri önemlidir. ben yaptırmadım bişey olmadı mantığı korkunç. aldırmazsan aldırma ama problem varsa bilip bu tarz problemler karşısında hazırlıklı olmak için bu testi yaptırmalısınız.ben olaylara farklı açıdan bakıyorum.
rahme düşen her bebeğin yaşama hakkı var. o artık canlı onu aldırmak cinayetten başka birşey değil.
ha madem bu kadar ciddi bir ilaç kullanıyordunuz 100 tane yöntemle korunacaktınız.
nasıl ki hali hazırda sağlıklı evlatlarımızda bir engel oluştuğunda hayatını sonlandırmak gibi bir şey olamaz ise bebeğiniz içinde aynı şey geçerli.
bir de daha belli bile değil. ya kendi elinizle sağlıklı olan çocuğunuzun hayatına son verecekseniz.
NOT: ben hamile iken dr tarama testi yapacaktı. dedi ki bir sorun varsa hayatına son verecek misin?? kesinlikle hayır nolursa olsun o benim evladım dedim. dr da o zaman boşver testi dedi ve öyle doğurdum oğlumu.
amacım asla eleştirmek değil. sadece objektif olarak yorumladım. insan başına gelince eminim berbat halde olur ve ne yapacağını bilmez ve haklısınız.
bir arkadaşım da sizin gibi düşünüp tarama testi yaptırmadı. bebeğinin tiroid ve böbreküstü bezleri probleminden haberdar olmadı. doğumdan sonra bebeği ölümlerden döndü. bu testi yaptırmış olsaydı bu problemler hakkında bilgisi olacaktı ve uygun tedaviye vakit kaybetmeden başlayacaktı. geçikmeyecekti. hastanelerde göz yaşı dökmeyecekti. problemin ne olduğunu tespit edene kadar vakit kaybetmeyecekti. 2 kiloluk bir canlıdan tüp tüp kanlar alınmayacaktı. tarama testleri önemlidir. ben yaptırmadım bişey olmadı mantığı korkunç. aldırmazsan aldırma ama problem varsa bilip bu tarz problemler karşısında hazırlıklı olmak için bu testi yaptırmalısınız.