Bebeğim yan duruyor , ne zaman düzelecek ? ya da düzelecek mi ? :((

svgyzc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
101
9
48
Ankara
Merhaba kızlar ;
Bebeğim yan duruyor , ne zaman düzelecek ? ya da düzelecek mi ?Bilmiyorum .. şu an yaklaşık 30 hafta içindeyiz , doktor eğer bu şekilde durursa sezeryan olursun mehtemelen dedi.. bense sezeryan istemiyorum :( Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Teşekkürler :43::49:

geçen ay ters duruyormuş bu ay yana geçmiş..4 gün sonra randevumuz var hangi pozisyonda bakalım inş. olması gerektiği gibi olur

bebek yan durabılıyor yani. insallah normal pozisyonuna girer benımkı bugunlerde bı sol bı sağdan aynı anda vurabılıyor acaba yan dururmukı dıye dusunuyordum demekkı duruyor öğrendıgım iyi oldu

bebek yan durabılıyor yani. insallah normal pozisyonuna girer benımkı bugunlerde bı sol bı sağdan aynı anda vurabılıyor acaba yan dururmukı dıye dusunuyordum demekkı duruyor öğrendıgım iyi oldu

31 haftalık muayenemde ters dörmüştü ama bugünlerde bende senin gibi hissediyorum hareketlerini yani aynı abda hem sağa hem sola vuruyor sanki başı solda aykları sağda gibi hissediyorum inşallah yan dönmemiştir çok korkuyorum

Back
X