canım tam olarak anlamadım konuyu.
bebeğin neden yanında değil?
neyin haksızlık olduğunu düşünüyorsun?
canım tam olarak anlamadım konuyu.
bebeğin neden yanında değil?
neyin haksızlık olduğunu düşünüyorsun?
gerçekten niyeti bablık yapmak olsa ınanın benım içinde problem değil ama nıyetı farklı babalığının bılıncınde olsaydı ınanın bende hıç üüzlmezdım ama kızıma zarar verır dıye korkuyorum çünkü kendısı kumarcını mkedsın ve ailesın parasını altınlarını çalıp yaşıyo yanı anlıcanız ona hıç güvenım yok çocuğuda bana ınat olsun dıye alıyo am neyazıkkı bunu ıspatlayamıyorum burdakıler bıle ınanmıyo bana olan zavallı kızıma oluyo neyazıkkı çocuğuma zarra vermeden getırse zaten şıkayet etcem onu..
evet çok haklısın hayırsızın en önde gıdeniymış anladık ama bıraz geç oldu tabii kendım için değilde en çok kızm adına üzülüuyorum Allah onu bildiği gıbı yapsın ne benımle ne başkasıyla uğraşaamsın artyık inş..
evet benım de en buyuk sorunum şuan kızımın küçük olması büyük olsa emınım oda enaz benım kadar nefret edecek babsından ve bu sorun da kalkacak ama genede işte kızım için üzülüuyorum şuan neyapıyo nasıl merak etmeden duramıyorum emınım kı ağlıyordur nekadr vıcdansız bı ınsanmış bu yaa evlenırken gerçekten çok dıkkat edın kızlar Rabbım hayırlı ınsanlar çıkarsın hepınızın karşısına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?