Bebeğim yanımda yok..

filizadm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
65
3
86
41
Kastamonu
kızlar canım çok sıkkın ben eşimden boşanan bır bayanım kızım şuan 18 aylık ama babsı bu zaman kadar hıç nafaka ödemedı bakmadı hıçbır ıhtıyacınıda gıdermedı hep ben ve ailem baktı.onu icraya verdım ama ödemedı param yok dıye dılekçe vermış ama neyazıkkı görme hakkı kısıtlankıyormuş ama bence bu çok buyuk bı haksızlık değilmı ben kızıma tek başıma bakacam bıde o gelıp kızım dıye alacak kımbılır şuan neler yapıyo bensız normalde hıç durmaz kımseyle belkıde ağlayıp harap oluyodur ınanın aklım hep onda nebıçım adalet sıstemımız var yaa ısyan etmemk elde değil ınnaın..çok özledım mınığımıı

canım tam olarak anlamadım konuyu.
bebeğin neden yanında değil?
neyin haksızlık olduğunu düşünüyorsun?

Off Kro ya offf

babası almış demek istiyor arkadaş. yani haftasonları filan alabiliyorya hani öyle işte.:mymeka:

sanırım hafta sonları babaya görme hakkı tanınmış.
demek ki
baba alıyor hafta sou.
yapacak bir şey yok. kanunlar böyle. parasal yardımı olmasa bile babası.
hiç ilgilenmese, arayıp sormasa görmese daha mı iyi olacaktı.

haftasonu için mi aldı babası? anlamadım :sm_confused:

Kanunen babasi, nafaka versede vermesede kizini görmek onunda en dogal hakki arkadasim..benneyaptımki

Anlayabiliyorum seni.....icten ice mutlaka seni kemiren seyler vardir...fakat hem nafaka vermeyen hemde cocuklarinla zerre kadar ilgilenmeyen adamlarda var...

Bosanmista olsansiz kizinin babasinla iletsiminin kesilmemesi gerek...sana oldugu kadar onada ihtiyaci var...a.s

bi baba olarak yeni aklına gelmiş demekki..madem bi ihtiyavını bile karşılamıyorum en azında birazcık yanımda kalsın da ben vicdan yapmamış olurum dedi galiba...
cnm...o şu an baba olduğunu yeni idrak etmeye başlıyo bence bebeğinde babasını tanımaya başlamış olurçona böyle bi haksızlık yapamazsınız ne yaşanmış olursa olsun bebeğin babası eski eşin ve onu görmeye hakkı var

gerçekten niyeti bablık yapmak olsa ınanın benım içinde problem değil ama nıyetı farklı babalığının bılıncınde olsaydı ınanın bende hıç üüzlmezdım ama kızıma zarar verır dıye korkuyorum çünkü kendısı kumarcını mkedsın ve ailesın parasını altınlarını çalıp yaşıyo yanı anlıcanız ona hıç güvenım yok çocuğuda bana ınat olsun dıye alıyo am neyazıkkı bunu ıspatlayamıyorum burdakıler bıle ınanmıyo bana olan zavallı kızıma oluyo neyazıkkı çocuğuma zarra vermeden getırse zaten şıkayet etcem onu..

hayırsızın biriyle evlen...sonrada bir ömür böyle uğraş dur..
rabbim yardımcınız olsun

evet çok haklısın hayırsızın en önde gıdeniymış anladık ama bıraz geç oldu tabii kendım için değilde en çok kızm adına üzülüuyorum Allah onu bildiği gıbı yapsın ne benımle ne başkasıyla uğraşaamsın artyık inş..

ALLAHIN verdiği en güzel hediyelerden biri çocuk bence
ama sorumsuz bencil insanların çocuk yapamamasını isterdim canı gönülden
bu kadın olmuş erkek olmuş hiç farketmez

Arkadaşım,çocuğum olmadığı için elbet anlayamam sizi..
Ancak kendi boşanma davamla ilgilenirken o kadar farklı bilgilere sahip oldum ki..
Ne kadar kötü olursa olsun babası kızınızı göstermek zorundasınız.
Kızınıza zarar vermesi ise eğer ki bunu ispatlayamazsanız yapacak pek bir şey yok maalesef..
Yani sadece şikayetle olmuyor.
Kızınız şu an küçük bence acınız bu yüzden..
Biraz büyüyünce kızınız da anlayacak kimin ne olduğunu..
Zor bunlar tahmin edebiliyorum ama maalesef hayatın getirdikleri işte.

baba baba değil ki,nasıl adalet bu ya.çok üzüldüm canım.yapılacak hiçbişey yok

evet benım de en buyuk sorunum şuan kızımın küçük olması büyük olsa emınım oda enaz benım kadar nefret edecek babsından ve bu sorun da kalkacak ama genede işte kızım için üzülüuyorum şuan neyapıyo nasıl merak etmeden duramıyorum emınım kı ağlıyordur nekadr vıcdansız bı ınsanmış bu yaa evlenırken gerçekten çok dıkkat edın kızlar Rabbım hayırlı ınsanlar çıkarsın hepınızın karşısına

Güzel arkadaşım şüpesiz çok zor zamanlar geçiriyorsunuzdur. Bizler sadece sizin anlattıklarınız kadarını biliyoruz ve kendimizce yorumlar yapıyoruz.Fakat siz şunuhiç bir zaman aklınızdan çıkarmayınız siz bir KADIN dahda önemlisi bir ANNEsiniz yani sizin çok ama çok akıllı davranmanız herşeyi iyice düşünerek hareket etmelisniz.Yıllar sonra (siz kendinizce en doğruları yapmış olsanız dahii sahip olduğunuz tek ömrü biricik evladınıza harcasanız dahii ) kızınızın sizin karşınıza geçip hesap soracağı yanlışlar yapmayın. Bırakın babası istediği şekilde ilgilensin evladıyla ve siz hep takipte olun kanuni yollarla asla kızınıza babasının zarar vermesine izin vermeyin ( mutlaka sizde bunu yapacaksınızdır) Tek diyebileceğim allah size kolaylık versin.Tek diyebileceğim bu malesef.Yine tekrarlıyorum bizler sadece yazdıklarınızdan yola çıkarak dilimizin döndüğünü yazıyoruz size...

Filizcim...müneccin degiliz, tabikide bilemeyiz eski esinin nasil bir insan ve baba oldugnu...sadece kanunen onunda evladini görme hakki var diyoruz...

Babasinla iletisimide kalmasi kizin icin zararli ise ve bunu ispat edebiliyorsan hic durma elinden geleni yap derim...fakat sadece nafaka olayina icerleyip evladini baba sevgisinden yoksun birakma arkadasim.....para önemli evet ama herseyde para degil...

Gün gelecek kizin büyüyecek genc bir kiz olacak...belkide o zaman sen isteyeceksin babasi ile icli disli olmasini....a.s

Kanunlar babanın ve annenin ne kadar sorumluluk sahibi olduğuna,ancak çocuğa fiziksel ve pskolojik zarar verdiğini belge,rapor vb şeylerle ıspatlarsanız olaya müdahil olur.Onun dışında sizin ne kadar görme hakkınız varsa,babanında hakkı o kadardır.Eşiniz belki size iyi bir kocalık yapmamış olabilir ama kızınızın onu hiç görmeden yetişmesi çocuk için büyük sorun olur.Şu anda yaşı itibariyle,babasının ve annesinin sorumluluklarını sorgulamaktan çok sıcaklığına ihtiyacı olduğu bir dönemde.Zaten belli bir yaşa geldiğinde kendisine neyin zarar verip,neyin mutlu ettiğini anlayacak,ilişkilerinide ona göre kendisi düzenliyecektir.Kendinizi üzüp,hırpalamayın,bin kötüde olsa baba,babadır ve evladına zarar vermek istemez.

Mecbur katlanıcan hayatım..
Öyledir bazı erkekler... hatta çoğunluğu
Çocuğun hiç bir masrafına karışmazlar..
Aradada böyle alırlar.. getirirken iki cips çukulata ıvır zıvırrr
Tamam babalık budur onlar için...

tamam babaya kızıyorsunuz ona katılırım
kızından mahrum bırakarak cezalandırmak istiyorsunuz, o da tamam diyelim
ama bu arada o küçücük yavrucak da babasından mahrum kalacak
bu ne kadar büyük bir eksiklik tahmin etmeniz lazım
babalığı haketmediğini düşünseniz de kızınızın ona ihtiyacı var
sadece bunu düşünüp rahatlamaya çalışın bence
babaya kızınızın iyiliği için gönderiyorsunuz, böyle düşünün

babası sonuçta onunda çocugunu görme hakkı var...
yanlız konunuzun başlığı uymamış....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…