evet benım de en buyuk sorunum şuan kızımın küçük olması büyük olsa emınım oda enaz benım kadar nefret edecek babsından ve bu sorun da kalkacak ama genede işte kızım için üzülüuyorum şuan neyapıyo nasıl merak etmeden duramıyorum emınım kı ağlıyordur nekadr vıcdansız bı ınsanmış bu yaa evlenırken gerçekten çok dıkkat edın kızlar Rabbım hayırlı ınsanlar çıkarsın hepınızın karşısına
Off Kro ya offf
babası almış demek istiyor arkadaş. yani haftasonları filan alabiliyorya hani öyle işte.:mymeka:
sanırım hafta sonları babaya görme hakkı tanınmış.
demek ki
baba alıyor hafta sou.
yapacak bir şey yok. kanunlar böyle. parasal yardımı olmasa bile babası.
hiç ilgilenmese, arayıp sormasa görmese daha mı iyi olacaktı.
kızlar canım çok sıkkın ben eşimden boşanan bır bayanım kızım şuan 18 aylık ama babsı bu zaman kadar hıç nafaka ödemedı bakmadı hıçbır ıhtıyacınıda gıdermedı hep ben ve ailem baktı.onu icraya verdım ama ödemedı param yok dıye dılekçe vermış ama neyazıkkı görme hakkı kısıtlankıyormuş ama bence bu çok buyuk bı haksızlık değilmı ben kızıma tek başıma bakacam bıde o gelıp kızım dıye alacak kımbılır şuan neler yapıyo bensız normalde hıç durmaz kımseyle belkıde ağlayıp harap oluyodur ınanın aklım hep onda nebıçım adalet sıstemımız var yaa ısyan etmemk elde değil ınnaın..çok özledım mınığımıı
kızlar canım çok sıkkın ben eşimden boşanan bır bayanım kızım şuan 18 aylık ama babsı bu zaman kadar hıç nafaka ödemedı bakmadı hıçbır ıhtıyacınıda gıdermedı hep ben ve ailem baktı.onu icraya verdım ama ödemedı param yok dıye dılekçe vermış ama neyazıkkı görme hakkı kısıtlankıyormuş ama bence bu çok buyuk bı haksızlık değilmı ben kızıma tek başıma bakacam bıde o gelıp kızım dıye alacak kımbılır şuan neler yapıyo bensız normalde hıç durmaz kımseyle belkıde ağlayıp harap oluyodur ınanın aklım hep onda nebıçım adalet sıstemımız var yaa ısyan etmemk elde değil ınnaın..çok özledım mınığımıı
canım sen annesiysen oda babası..anne babanın ayrılmış olması çocuklarını görmiceği anlamına gelmez....hafta sonlarıda babasında olsun ne olacak..çocuğunun ruh sağlığı için ikinizide görmesi lazım.onun 2nizinde sevgisine ihtiyacı var...nafaka vermeyen babaya göremezsin dien bir kanun yok.nafaka vermemesi onun ayıbı vermesi lazım..ama çocuğunu göstermez sürekli babası hakkında olumsuz şeyler söylersen çocuğuna çocuğun ruh sağlığı bozulur...sen ne kadar nefret edersen et çocuğunun mutluluğu için susmak zorundasın.bu çocuk ileride büyüycek doruyu yanlışı kendisi görecek....inşallah nafakada verir..sen içini rahat tuta.s.kızlar canım çok sıkkın ben eşimden boşanan bır bayanım kızım şuan 18 aylık ama babsı bu zaman kadar hıç nafaka ödemedı bakmadı hıçbır ıhtıyacınıda gıdermedı hep ben ve ailem baktı.onu icraya verdım ama ödemedı param yok dıye dılekçe vermış ama neyazıkkı görme hakkı kısıtlankıyormuş ama bence bu çok buyuk bı haksızlık değilmı ben kızıma tek başıma bakacam bıde o gelıp kızım dıye alacak kımbılır şuan neler yapıyo bensız normalde hıç durmaz kımseyle belkıde ağlayıp harap oluyodur ınanın aklım hep onda nebıçım adalet sıstemımız var yaa ısyan etmemk elde değil ınnaın..çok özledım mınığımıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?