Bebegim yataktan düstü

Genel olarak yataktan düşme sonucu kötü bir hasar oluşmasa da siz yine de götürün.
Tepkilerini kontrol edin bir süre..

Geçmiş olsun simdi okudum telâş yapmayın bişey yoktur diyecektim şükür biseyi yokmuş bebeğinizin, böyle işte ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor böyle durumlarda beslemeden takip etmek tek yapılacak şey ilk 24 saat takip gerekli keşke hiç düşmeseler ama bazen oluyor ışte Allahım tüm masum yavruları korusun.

Cok sukur kizlar bisiyi yokmus .yorum yapan herkeze tesekkurler

Geçmiş olsun.

Kaç aylık bilmiyorum ama hareketlendiyse yatakta uyutmayın.

Ben uzunca süre beşiğinde veya yerde uyuttum. Anca 20 aylıkken yataktan uyanınca kendi inip gelir diye enine yatırıp bırakmaya başladım. Yine de yanına yastık koyuyorum.

Benim yatagimdan dustu yanina yastik koymustum yari uyaniktim sesini duyuyodum.aglamasiyla kostum.normalde hep yere birakirim.kilimlerimi kaldirmistim yerleri silmek icin oyuzdn yataga koydum.artik yatagada koymucam bu bana ders olsun.cok sukur bisi cikmadi dr kotu bisi soyler die aklim cikti

Çok şükür bişeyi yokmuş. Benim bebeğim bir karış mesafeden halıya düşmüştü. Hemen acile götürdüm muayene röntgen derken beyin kanaması geçirdiğini söylediler. Şuan iyi Allaha bin şükür. Aman ihmal etmeyin siz yinede bikaç gün gözlerinde kayma oluyomu ellerini kasıyomu takip edin.

Ayy size de geçmiş olsun çok üzüldüm okuyunca.Benim büyük oğlumda yıllar önce bizim yatagimizdan düşmüştü yatak da normalden baya yüksek hiç dönmüyordu ilk defa yatakta döneceği tutmuş ses duyduk eşimle salondan ben anladım nasıl koştuk bilmiyorum dondum kaldım eşim aldi baktı ağladı sustu sonra ben korkudan kendi elimi ısırmışım ağlarken morarmıştı elim Hemen doktora görürdük dr beni sakinleştirdi genelde bir sorun olmaz takip edeceğiz dedi şükür bir sorun olmadı o bana iyi ders oldu Allah yavrumu korudu..Sizin bebeğiniz nasıl oldu kanama teşhisi sonucu ne yaptılar? Allahım annelik çok zor çok

Benim oglum 3 kez dustu yataktan sonuncusunda baya kotu dustu yuzu morardi yastiktan gecip asagiya atlamis ama sukur bisey olmadi morluk disinda. Ve kotu olan bizim yatak disinda asla bi yerde uyumuyor. Ben de artik o uyurken yaninda bekliyorum odadan disari adim atmiyorum. Allah korusun bebislerimizi.

Benim oğlum 2 yaşına kadar yaklaşık 4 defa koltuk yatak gibi yerlerden düştü.
Normalde hep dibindeyiz ama çocuk işte. Saniyelik böyle şeyler.
İlk koltuktan düştüğünde çok çok aşırı panik yapmıştım.
Çocuğa güven olmaz. Ama ilginç bir şekilde idmanlılar bu düşmelere :)

Teşekkür ederim. Şimdi iyi. Takip ettilrr üç gün hastanede yttık bi bulgu görürlerse hemen ameliyata alınacaktı. Çok şükürki bişey olmadı. Ama sıkı sıkı tembihlediler kasılma gözlerinde kayma olursa direk acile getir diye. Hala takip ediyoruz iki ay oldu. Ama hep aklımda ya bi hasar bıraktıysa diye.
Küçük yerden düştü bişey olmaz demesin kimse lütfen hemen hastaneye götürün. Ben başımdan geceni bu yüzden yazdım. Herkese ders olsun. Benimki düşmedi bile bir karış ya elimden kaydı yere yığıldı sadece.

Bebekler düşündüğümüzden daha güçlüdür. Kafatası henüz kemikleşmediği için darbe anında esneme özelliği vardır. Vücut ağırlığının düşük olduğunu da hesaba katarsak çok şiddetli bir çarpma yaşamamıştır. Bunlar artılar ama emin olmak ve içinizin rahatlaması için bir doktora götürün.

Yatağa kokunuz sindiği için orada uyumak istiyor olabilir gibi geldi.

Bebeklerin bıngıldağı açık olduğu İçin baş çarpmalarında genelde içerideki basınç çok artmıyor. Bu nedenle daha kolay atlatıyorlar. Kemikleri zaten köpük yapıda kıkırdaktan hallice. Çok endişe etmeye gerek yok ama bu rahat olalım anlamına gelmiyor mutlaka tıbbi yardım alalım (belirtileri kontrol edelim ) göz bebeklerini takip etmeli, kusma önemli bir belirti, ilk ağlaması geçtikten sonra hala ağlıyorsa , nöbet belirtisi gösteriyorsa hiç zaman kaybetmemek gerekir.
Küçük bebekler biraz ağlayınca uyuma eğiliminde olurlar bu durumda daha çok ağlamasına sebep olmayın uyutun ama uyuduğunda başında olun. Yatar uyku pozisyonunda kusma olursa tehlikelidir ve çok uzun uyumadan(biraz dinlenmesi yeterli) uyandırın sevdiği seslerle, oyuncaklarla uyandırın ve tepkilerini değerlendirin.
Geçmiş olsun canım umarım herşey yolundadır. Konu açmışsın madem bebeğin durumundan bizi bilgilendir. Merak ederiz

canim cok sukur bisiyi yoknus goturduk acile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…