Bebek Beslenmesi bebegim yemek yemiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yagmur yureklim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
82
1
1
Slm arkadaslar benm oglum bir yasinda ama yemek yedirirken cok zorlaniyorum bi iki kasik yiyo sonra birakip baska yere gidiyo oturup tam karnini doyurmuyo ne yapmaliyim

Ahh allahim cinnet gecircem dogdu dogali yeme sorunu var basta memeyi reddetti oyle boyle uyutarak emzirdim...simdide ek gida sorunu simdiye kadar reklamla pc telefon sirf yesin diye oyle boyle geldik ama artik onlarda fayda etmiyor daldigi zaman bir kasik bir kasik bir saaatte bitiyor yemek iki gundurde hic yememeye direniyor..
Bugun doktora goturcem dayanamiyorum artik dogumuda kendisinin buyumeside cok zor bi bebekti 6 ay surekli agladi ilk uc ay gece hic uyumadan sabahlara kadar agladi surekli uyanikken 6 aya kadar agladi kendimi o kadar çaresiz hissesediyodumki susturmak imkansizdi simdide bebek arabasinda durmuyor bi yere gitsek illa kucaga gelecek hafta da bir bir saat bi yere cikarsak onuda kan ter icinde eve dönüyoruz her hafta bir daha gezmeye cikmicam diyorum ama bende sikiliyorum surekli ev arabada duran bebeklere oyle ozeniyorumki.....6 aralikta yasina girecek 9kg boyu 74cm

Uzun oldu icimdekileri doktum ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…