bebegim yesil kaka yapıyor yardım :(

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
45
Arkadaslar benimde 50 günlük ikizlerim var birinin kakasi yeşil bazen sulu yeşil oluyor iki defa kaka tahlili kan idrar tahlili yaptırdık birşey çıkmadı doktor degustik diyet mama verdi yine ayni çok sık kaka yapmıyor bazen günde bir defa bazen iki günde bir :KK43: birde bebeğim uyanıkken çok huzursuz uyumuyorda kolay kolay ya süpürge sesi yada arabaya binecek ki uyuyacak çok zor durumdayız tecrübeli anneler yazabilirmi

Kizlarimi buyuturken ne zaman usutseler yesil kakayla karsilasirsim hasta olup usuttuklerinin ilk belirtisi ordan anlasiliyor ayaklarini sicak tut terleyip sogumamasina dikkat et kakada kan filan olmadikca onemli deil duzeliyor bir kac gune..

Canim benim bebegimde 114 gunluk bugun bizimde oldu bir kac defa doktorumuza sordum bana yesil kaka cok uzerinde durulmasi gereken birsey degil demisti cok beslenirse sindirmeden diskilamadan da oluyormus internette oyle yaziyor illa usutmus olmayabilir

benim kızım yeşil kusmuştu. Hemen bir kaç çay kaşığı ıhlamur verdim geçti. Tabii ne kadar doğru bilmiyorum da benim çok işime yaramıştı. Kızım 2 aylıktı verdiğimde.

Yeşil kaka fazla yedirdiğiniz anlamına geliyor boşuna tahlille falan uğraşmayın.

Canım benim oğlumda nadir ve yeşil kaka yapan bir bebekti tahlilde yaptırdım sıcakta tuttum çok da araştırdım. Yeşil kakann çok sebebi varmış
Gevrek batması, üşütme, sık ve sürekli beslenme, anne sütü, yenen yeşil yiyecekler vs.
Çok üstünde durma düzeliyor zamanla. Oğlum altı aylık oldu maşallah kakası da düzeldi rengi de. Hatta bizimki 7 gün kala yapmadı kabız sandık ben sütün yaradğı için öyle olanlara inananlardanım çok kafana takma derim.

X