Bebeğim yüzünden değil kedim yüzünden uyuyamıyorum.

Muhtemelen sizi kiskaniyor esinizden ve bebekten ☺ ama genel olarak kediler boyledir zaten.Kapali kapi sevmiyorlar evde..Aslinda en kesin cozum eve bir kedi daha almak.Disi ise erkek,erkek ise disi.Ama bas edemezsiniz size de yazik. Zaten esiniz de dicak bakmaz gibi duruyor.Yapacak bisey yok onu yataginin oldugu odaya kapatacaksiniz.Su ve mamasi ile.Boyle soyleyince cok acimasizca gelebilir ancak bu sekilde uyumayi da ogrenir emin olun.Benim kedimden biliyorum o miyavlama gece sessizliğinde uyutmaz insani..

kiskaniyormu acaba onceliginiz kedinizdi simdide bebisiniz ayy yerim ne tatli bisey annesinin pesinde dolasiyor sevgi ,ilgi ,bekliyor
Ay sürekli dibimde uzanıyorum mesela hemen koşarak geliyor. Bebeğim kucağımdayken tip tip bakıp gidiyor bebeğimin elini sürüyorum okşuyorum falan yine trip atıp gidiyor. Bebekle birkaç ay sonra oynarlar inşallah diye umuyorum.

Bebek uyanmasa da siz uyuyamıyormuşsunuz. Mesele bebek değil ki sadece.
Şöyle yani bebek uyanır diye hemen çıkıp müdahale etmeye çalışıyorum ama bebek olmasaydı biraz beklerdim miyavlar miyavlar giderdi belki

Ben de hiç istemiyorum ama yapacak bir şey bulamıyorum artık çok uykusuz kalıyorum koltukta uyumak hiç rahat değil

Şöyle yani bebek uyanır diye hemen çıkıp müdahale etmeye çalışıyorum ama bebek olmasaydı biraz beklerdim miyavlar miyavlar giderdi belki
O zaman kedi gider mi diye bekleyin biraz, uyanacak olan bebek ilk miyavda uyanır zaten. Gitmezse başka bir şey düşünürsünüz bırakın yarım saat bir saat miyavlasın, umudunu kesince gider belki.

Odaya yatak da yapsanız kafasına göre davranır..bizimki üstümüze atlıyor uyurken. Kedi yani bu yatağa cikmamasini beklemek saçma olur.

Bence siz yine kapıya vurun gitsin.

Bizimde çaremiz beraber uyumak oldu. Kediler sadece yattığı yere tüy olduğu için kalktığında hemen ruloyla alıyordum hiç kalmadı.
Siz ona bi yer yapın yakınınızda bakalım. Yatağa biraz gelmeye çalışır ama sonra anlar oda orda yatar bence. Hem siz rahat uyuyun hemde o mutlu olsun

Ya çok tatlışşşş pisi pisi ye bak tek uyumuyor

Kediler kapalı kapılara sinir oluyor benim ki de öyle
Biz kılından şikayetçi değiliz ama ayak ucumuzda yatıp ayaklarımızı hiç kıpırdatmamamızı istiyor, gece uykuda dönünce falan ısırıyor, o yüzden bir minder diktim ona başucumdaki komidinde duruyor, alıştı gidip minderine yatıyor direk, miderin altına da eski bir battaniye koydum biraz yükselsin diye mis oldu, alışır bir iki gecede seveceği bir yer yapın

Eklentiler

• IMG_3384.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 121
Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum eğer gelmeye devam ederse vazgeçmezse bunu denicem inşallah

Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum eğer gelmeye devam ederse vazgeçmezse bunu denicem inşallah

Yapın bence, kendini itilmiş hissetmesin, kediler hassas varlıklar, çok sevgi istiyorlar. Şimdi evde bir bebek ve onu istemeyen bir eş var çok kolay depresyona girer bilginiz olsun, sağa sola tuvaletini yapmaya kadar gider iş, o yüzden biraz rahatlatın yavrucağı, sadece sevginizi paylaşmak istemiyor, anlamıyor durumu

Bebeğiniz onun sesine uyanmaz bence ama sorun o değil gibi.. Sorun kedinizin sizi uyutmaması.. Onlarda çocuk gibi oluyor zaten alıştırmayın onu sizle yatmasına sürekli koltukta yatacak değilsiniz ama her gelmesine giderseniz mecbur kalırsınız herkes yerini bilsin kapıda miyavlayıp miyavlayıp gitsin ama tabi buna dayanmanız lazım konuyu okurken bile kedinizi alıp yumuştura yumuştura sevesim geldiiiiiii

Israrla miyavlayınca eşim de uyuyamıyor yine bana trip atıyor başka bir yere değil de bizim odaya yatak hazırlasam kapıyı da açsam geçip oraya yatar mı acaba? Yatağa çıkmaması yeterli.

Bu kedi bebekten önce nerede yatıyordu

Bizimki tüm evde yatıyor ama yazın yatağa gelmiyor

Bu sıralar gardrop üstünde yatıp inmek için yatağa atlıyor biz yatarken

Kedinin yatağı kutusu birşeyi yok mu orada yatsın sizin yanınızda

Bir de yatağın yanında koltuk var orada minderi var kışın minderde yazın koltuğun duvara değen yerinde yatıyor

Son düzenleme:
Bdv de gördüğüm en tatlı konu olabilir :)) benim tavsiyem uzun bir konsol alıp üstüne kutu koyun kutunun icine de yastık koyun girip orada uyur kediler sever öyle yüksek yerleri kutu iclerini. Ben kedim hasteyken kutunun icine yuva yapmistim yatagın dibine kaloriferin yanına koymuştum girip yatardi icine

Bizde 2 kedi var. Birisi kizima zaten cok duskun. Surekli besigine cikip uyandiriyordu. Bir keresinde mesafeyi ayarlayamayip yuzune atlamıştı yuzu cizik icinde kalmisti. O gunden beri ben kendim yatarken onlari kapali balkonumuz var oraya koyuyorum. Mutfak acik oluyor onlara. Kum kaplari balkonda kendileri nerde isterse orda takılıyorlar. Ses gelmiyor. Herkes misil misil uyuyor.

Gece uykusu konusunda katıyım demissiniz ama o iş öyle olmuyor 9 aya kadar mısıl mısıl uyuyan çocuk sonrasında saat bası kalkmaya basladı atağı dişi sendromu bitmiyor Allah bitmiyor :) bırakın kediyi miyavlasın bir iki gece tepki gelmeyince pes edip gider nerede yatıyorsa oraya sizin yada bebeğin kokusunun sinmiş olduğu eşya bırakın. Şimdiden uyuyun bence çok arayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…