- 25 Haziran 2019
- 1.103
- 2.201
- 83
- 42
Ay sürekli dibimde uzanıyorum mesela hemen koşarak geliyor. Bebeğim kucağımdayken tip tip bakıp gidiyorkiskaniyormu acaba onceliginiz kedinizdi simdide bebisinizayy yerim ne tatli bisey annesinin pesinde dolasiyor sevgi ,ilgi ,bekliyor
Şöyle yani bebek uyanır diye hemen çıkıp müdahale etmeye çalışıyorum ama bebek olmasaydı biraz beklerdim miyavlar miyavlar giderdi belkiBebek uyanmasa da siz uyuyamıyormuşsunuz. Mesele bebek değil ki sadece.
Ben de hiç istemiyorum ama yapacak bir şey bulamıyorum artık çok uykusuz kalıyorum koltukta uyumak hiç rahat değilMuhtemelen sizi kiskaniyor esinizden ve bebekten ☺ ama genel olarak kediler boyledir zaten.Kapali kapi sevmiyorlar evde..Aslinda en kesin cozum eve bir kedi daha almak.Disi ise erkek,erkek ise disi.Ama bas edemezsiniz size de yazik. Zaten esiniz de dicak bakmaz gibi duruyor.Yapacak bisey yok onu yataginin oldugu odaya kapatacaksiniz.Su ve mamasi ile.Boyle soyleyince cok acimasizca gelebilir ancak bu sekilde uyumayi da ogrenir emin olun.Benim kedimden biliyorum o miyavlama gece sessizliğinde uyutmaz insani..
O zaman kedi gider mi diye bekleyin biraz, uyanacak olan bebek ilk miyavda uyanır zaten. Gitmezse başka bir şey düşünürsünüz bırakın yarım saat bir saat miyavlasın, umudunu kesince gider belki.Şöyle yani bebek uyanır diye hemen çıkıp müdahale etmeye çalışıyorum ama bebek olmasaydı biraz beklerdim miyavlar miyavlar giderdi belki
Ya çok tatlışşşş pisi pisi ye bak tek uyumuyorArkadaşlar selam. 2 yaşında tekir kedim, 5 aylık da bebeğim var. Kedim doğduğundan beri bizimle neredeyse, o da çocuğum gibi zaten. Şimdi ben bebeğimi akşam uyutuyorum sabaha kadar 1-2 kere uyanıp emip yatıyor yani uykusu güzel çok şükür. Ama bebeğin odasından çıkıp kapısını kapatınca kedim kalkıyor hemen bizim kapının önünde miyavlamaya başlıyor. Bizim odayı kapalı tutuyoruz çünkü eşim kedimin yatağa çıkmasını istemiyor. Tüyleri çok ince ve yatağa yapışıyor maalesef eşim de takıntı yaptı bu meseleyi resmen. Zaten ona kalsa sahiplendirelim kedimi ama ben kesinlikle izin vermiyorum. Velhasıl kedim kapının önünde miyavlıyor ve bebek uyanacak diye çok korkuyorum. Hamileyken de gelirdi ama ben kapıya vurunca giderdi şimdi bebek uyanacak diye kapıya da vuramıyorum. Kedim bana çok düşkün zaten bir süredir, miyavlayınca kalkıyorum. Kapıdan göndermeye çalışıyorum gitmiyor. Su sıktım olmadı, limon koklattım olmadı kaçıp gene geliyor miyavlıyor. Mecbur çıkıp onla salona gidiyorum birlikte uyuyoruz ama bıktım artık koltukta her yerim tutuluyor sürekli.
Lütfen bana bir yol gösterin kedimin gelip miyavlamasını nasıl engellerim? Önceliğim bu. Olmadı diyelim odanın kapısını açtım yatağa çıkmasını nasıl engellerim bir köşede ona yatak yapsam yatar mı? Of çok uykusuz kalıyorum böyle çok yorgunum. Ha bu arada gün içinde bebekle ilgilenip kedimi asla ihmal etmiyorum yine sürekli dip dibeyiz.
Siz bi de bana sorun o pisi pisiyiYa çok tatlışşşş pisi pisi ye bak tek uyumuyor
Arkadaşlar selam. 2 yaşında tekir kedim, 5 aylık da bebeğim var. Kedim doğduğundan beri bizimle neredeyse, o da çocuğum gibi zaten. Şimdi ben bebeğimi akşam uyutuyorum sabaha kadar 1-2 kere uyanıp emip yatıyor yani uykusu güzel çok şükür. Ama bebeğin odasından çıkıp kapısını kapatınca kedim kalkıyor hemen bizim kapının önünde miyavlamaya başlıyor. Bizim odayı kapalı tutuyoruz çünkü eşim kedimin yatağa çıkmasını istemiyor. Tüyleri çok ince ve yatağa yapışıyor maalesef eşim de takıntı yaptı bu meseleyi resmen. Zaten ona kalsa sahiplendirelim kedimi ama ben kesinlikle izin vermiyorum. Velhasıl kedim kapının önünde miyavlıyor ve bebek uyanacak diye çok korkuyorum. Hamileyken de gelirdi ama ben kapıya vurunca giderdi şimdi bebek uyanacak diye kapıya da vuramıyorum. Kedim bana çok düşkün zaten bir süredir, miyavlayınca kalkıyorum. Kapıdan göndermeye çalışıyorum gitmiyor. Su sıktım olmadı, limon koklattım olmadı kaçıp gene geliyor miyavlıyor. Mecbur çıkıp onla salona gidiyorum birlikte uyuyoruz ama bıktım artık koltukta her yerim tutuluyor sürekli.
Lütfen bana bir yol gösterin kedimin gelip miyavlamasını nasıl engellerim? Önceliğim bu. Olmadı diyelim odanın kapısını açtım yatağa çıkmasını nasıl engellerim bir köşede ona yatak yapsam yatar mı? Of çok uykusuz kalıyorum böyle çok yorgunum. Ha bu arada gün içinde bebekle ilgilenip kedimi asla ihmal etmiyorum yine sürekli dip dibeyiz.
Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum eğer gelmeye devam ederse vazgeçmezse bunu denicem inşallahKediler kapalı kapılara sinir oluyor benim ki de öyle
Biz kılından şikayetçi değiliz ama ayak ucumuzda yatıp ayaklarımızı hiç kıpırdatmamamızı istiyor, gece uykuda dönünce falan ısırıyor, o yüzden bir minder diktim ona başucumdaki komidinde duruyor, alıştı gidip minderine yatıyor direk, miderin altına da eski bir battaniye koydum biraz yükselsin diye mis oldu, alışır bir iki gecede seveceği bir yer yapın
Çok güzel olmuş ben de yapmak istiyorum eğer gelmeye devam ederse vazgeçmezse bunu denicem inşallah
Bebeğiniz onun sesine uyanmaz bence ama sorun o değil gibi.. Sorun kedinizin sizi uyutmaması.. Onlarda çocuk gibi oluyor zaten alıştırmayın onu sizle yatmasına sürekli koltukta yatacak değilsiniz ama her gelmesine giderseniz mecbur kalırsınız herkes yerini bilsin kapıda miyavlayıp miyavlayıp gitsin ama tabi buna dayanmanız lazım konuyu okurken bile kedinizi alıp yumuştura yumuştura sevesim geldiiiiiiiArkadaşlar selam. 2 yaşında tekir kedim, 5 aylık da bebeğim var. Kedim doğduğundan beri bizimle neredeyse, o da çocuğum gibi zaten. Şimdi ben bebeğimi akşam uyutuyorum sabaha kadar 1-2 kere uyanıp emip yatıyor yani uykusu güzel çok şükür. Ama bebeğin odasından çıkıp kapısını kapatınca kedim kalkıyor hemen bizim kapının önünde miyavlamaya başlıyor. Bizim odayı kapalı tutuyoruz çünkü eşim kedimin yatağa çıkmasını istemiyor. Tüyleri çok ince ve yatağa yapışıyor maalesef eşim de takıntı yaptı bu meseleyi resmen. Zaten ona kalsa sahiplendirelim kedimi ama ben kesinlikle izin vermiyorum. Velhasıl kedim kapının önünde miyavlıyor ve bebek uyanacak diye çok korkuyorum. Hamileyken de gelirdi ama ben kapıya vurunca giderdi şimdi bebek uyanacak diye kapıya da vuramıyorum. Kedim bana çok düşkün zaten bir süredir, miyavlayınca kalkıyorum. Kapıdan göndermeye çalışıyorum gitmiyor. Su sıktım olmadı, limon koklattım olmadı kaçıp gene geliyor miyavlıyor. Mecbur çıkıp onla salona gidiyorum birlikte uyuyoruz ama bıktım artık koltukta her yerim tutuluyor sürekli.
Israrla miyavlayınca eşim de uyuyamıyor yine bana trip atıyorbaşka bir yere değil de bizim odaya yatak hazırlasam kapıyı da açsam geçip oraya yatar mı acaba? Yatağa çıkmaması yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?