Bebeğim yüzünden değil kedim yüzünden uyuyamıyorum.

Bebekten önce salonda falan yatıyordu yatak yaptım uyumadı onda. Bazen gelip yine miyavlıyordu kapıya vuruyordum gidiyordu. Şimdi çocuk uyanır diye kapıya da vuramıyorum, gitmiyor. Olmadı odaya yatak yapıcam bakalım.

Kedileri çok seviyorum ama evde zor oluyormu bebekle tüy falan. Bende eve sahiplenmek istiyorum
Sık sık süpürmek gerekiyor. Bir de alacağınız zaman tüylerine dikkat edin benimkinin tüyleri çok ince o yüzden yapışıyor zor temizleniyor.

Ben de kaç kere yaptım ama yatmadı

Ben de salona koyayım gece 4 5 saatliğine dedim ama oradan da miyavlıyor baya

Bluzumu bıraktım üstüne işemiş doğru gece uykusu bozulabiliyor ama bari benim elimde olan sebeplerden bozulmasın diye uğraşıyorum

Miyavlar miyavlar susar.
Evde bebek varken ilgi mi cekmeknistiyor anlamadim.
Boyle alistirmayin kedinizi.

bizim kapılar açık sadece özel günlerinde miyavlıyor

o zaman yemeği tuvaleti ile salona koyuyoruz susuyor uyuyor

ama hadi yatalım deyince herkesten önce yatak odasına gidip yerleşiyor

tabii o tuvalete gidip dişini fırçalamıyor diye takılıyoruz hatta

Bluzumu bıraktım üstüne işemiş doğru gece uykusu bozulabiliyor ama bari benim elimde olan sebeplerden bozulmasın diye uğraşıyorum
Kediler hakkında hic bilgim yok ama daha önce konu açılmıştı kıskanclık yapan kediler işiyormuş başka bir odaya kutu falan koyup kapısını kapatsanız olmaz mı aklıma bisey de gelmedi valla yazık kediyede

Ben de şaştım kaldım bakalım bu gece neler bekliyor beni

Evde kedi varsa o da ailenin bir bireyidir. Bizim de kedimiz var hiç bir odayı kısıtlamayız, istediği gibi hareket ettiği için de hiç bir şekilde rahatsızlık vermez. Siz onun gece yanınıza gelmesini kısıtladığınız için rahatsızlık duyuyor, benim eşim de kedilerden çekinirdi hatta ilk sahiplendiğimiz gece uyuyamadı bile. Sonra ben onu telkin ettim, rahatlattım, İki günde her şey düzene girdi. Şimdi kedimiz yatağa gelmese eşim gider bulur getirir nerde bu onsuz uyuyamıyorum diye. Kediyle uyumak huzurdur, mutluluktur, o mırlama insana kendini güvende hissettirir. Eşinizle kedinizin ilişkileri ilerlerse, eşiniz onun da evin çocuğu olduğunu kabullenirse her şey çözülür.

Kedicik de bebekmiş daha , o yüzden o da tek kalmak istemiyordur , bilemedim ki ne yapılır ?

Bizim kedimiz de hep annemle uyur, annem yatağa gitmeden gitmez onu bekler . Çok uykusu geldiğinde kadının yüzüne bakıp miyavlaması efso

Bizim kedimiz biz nerdeysek gelir oraya kivrilir.kahvalti yapiyorsak ya da yemek yiyorsak mutfaktadir, tv izlerken salonda uyurken de ya bizim ya kizlarin odasinda yatar.o yuzden mumkun degil kapiyi kapatmak kiyameti koparir kapinin onunde.bence acin kapiyi girsin odaya belki yataga cikmadan kivrilir bi koseye.ama ben cok isterdim keske gelse her gece yanimda uyusa.

İnanın ben de bunu istiyorum ama adam takıntı yapmış oğlumu. Tüyleri dökülüyor falan diye. Ya kedi bu illa ki tüyü dökülüyor. Tüy toplayıcı kullanıyorum, süpürüyorum daha ne yapiyim takıntılı herif nolacak

Ben de istiyorum eşimin saçmalıkları tamamen.

Valla aynı durum bende de var. Kedim 6 yaşında kızım 2 malesef kızımı uyutunca kedim çıkıyo sahneye sabaha kadar hem bizi hem çocuğu uyandırıyor.
Ben sert davranıyorum mecburen kızıyor gibi yapıyorum. O zaman bi kaç saat rahat veriyor.

Zor bir durum. Bizde de kedi var ama bebek yok. Benim kedim de yatağa çıkar benimle uyur. Eşim çok seviyor kediyi ama tüyleri ona da dokunuyor ve bizde eşim koltukta yatıyor. Bu arada bazı arkadaşların belirtiği gibi bebek kedinin sesine alışır uyanmaz, çok fazla dert etmeyin bunu. Eşim de uyuyamıyor diyorsunuz, dolayısıyla diğer bahsettiğiniz gibi odada kediye yatak yapma çözümünü uygulayabilirsiniz ama yüksek olasılıkla kedi yine yatağa çıkacaktır, her çıktığında indireceksiniz. Siz her çıktığında indirdiğinizde kedi belki de rahat etmeyeceği için sizin hazırladığınız yatakta uyumayı tercih edebilir, denemek lazım. Baktınız olmuyor hergün çarşafları değiştirin, odayı havalandırın ve gün içinde yatak odasına sokmayın kediyi. Ayrıca kediyi hergün düzenli olarak tararsanız daha az tüy dökecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…