Bebeğim yüzünden değil kedim yüzünden uyuyamıyorum.

Dogru. Bunu sadece deneyerek görebiliriz. Ama bastan sesleri kesersek o zaman bilemeyiz

Teşekkür ederim uygulayacağım inşallah dün gece açmadım zaten. Eşimle tartıştık bu yüzden hatta sinir oluyorum artık taktı hayvana

Kapıyı açmamaya devam edin, bir süre sonra bırakacaktır.
Eğer mesele sadece hayvanın yatağa çıkması ise yatağın yanına/kaloriferin üstüne minik yatak koyabilirsiniz, tabi gece 4 te oradan kalkıp eşinizin saçlarını diliyle taramaya karar verirse ne olur bilemiyorum bu tamamen kedinin yatak odasındaki alışkanlıklarına bağlı.

Akşam bol ilgi gösterin hatta uyuyorsa dürtün ki uyku saatini size göre ayarlamayı öğrensin. Vicdan azabı çekiyorsanız özellikle size onu şımartmanızı önereceğim, yok öyle bütün gün yatıp akşam uykuyu bölmek.

Ona yatak yapın odanıza içine de catnip koyun. Zaten aslında en başında yatağa alıştırsanız hiç böyle yapmazdı. Bizimkinin ayıcığı var uykusu gelince onu memeden uyumaz. Sepetine gider ayıcığını emerek uyur. Bizde üstünü örteriz. Ama genelde ya annem alır koynuna uyur ya kardeşim ya da evdeysem ben. Uyanınca geri yatağına gider yatar

Israrla miyavlayınca eşim de uyuyamıyor yine bana trip atıyor başka bir yere değil de bizim odaya yatak hazırlasam kapıyı da açsam geçip oraya yatar mı acaba? Yatağa çıkmaması yeterli.
Kapıyı kapat anız istemiyor. Bizimki de öyle. Kapı kapanınca bağırır hatta odaya girmeyecekse bile kapalı kapı görsün bağırır. Siz kapınızı açın ona yatak hazırlayın o yatak o köşede dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…