Bebek Beslenmesi Bebeğim zayıflıyor lütfen yardım kizlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

beyaz kelebek88

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
164
48
18
37
6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim 3800 doğdu. 3 gün sonra gittiğimizde 3550 olmustu.dr mama takviyesi yapın dedi yapmadım emzir dim sütum var çünkü hatta akıyor kızlar. Bugün yine gittik 3400 olmuş dr baya kızdı mama verin diye.herşey normal emiyor kakasi da normal peki neden zayıflıyor. Tecrübesi olanlar yarım edebilirmi

6 gün önce doğum yaptım. Bebeğim 3800 doğdu. 3 gün sonra gittiğimizde 3550 olmustu.dr mama takviyesi yapın dedi yapmadım emzir dim sütum var çünkü hatta akıyor kızlar. Bugün yine gittik 3400 olmuş dr baya kızdı mama verin diye.herşey normal emiyor kakasi da normal peki neden zayıflıyor. Tecrübesi olanlar yarım edebilirmi
bebeğinın şişi ınmış şimdi alır canım sureklı kontrol altında tut bol bol emzırmelısın

Çok normal canım bütün bebekler böyle olur benim oğlum 2940 doğdu 2700 e düştü 1 2 gün aynı kaldı sonra kilo almaya başladı çok normal bi şey mama vermene gerek yok zaten

Sarilik olmuş kuzum ne bilirubin 18 çıktı foto terapi gördük yarın kontrol var 13 e dusmustu başına gelen var mı çok ağlıyorum sütüm de gider diye korkuyorum

Sarilik olmuş kuzum ne bilirubin 18 çıktı foto terapi gördük yarın kontrol var 13 e dusmustu başına gelen var mı çok ağlıyorum sütüm de gider diye korkuyorum
sut gıtmez canım 16 ya cıkmıstı benımde ılk kızımda bır ay surdu bol bol emzır demıstı de bırde guneş alsın dıordu oyle atlattık en fazlanuc saat uyucak sonra emzırmelısın dıordu dr m

Çok normal cnm olması gereken zaten. Bebişin ödemini atmış. Hemen mama takviyeside çok saçma. Emmesi normal çişi kakasıda yapıyorsa sıkıntı yoktur yani. Sen canını sıkma bikaç güne almaya başlar.

Keske doktoru dinleseymissin be kuzum ya yeteri kadar beslenemedigi icin biluribinu yükselmiş :( ilk bir hafta ödemi atıyor dogru ama yine de kilo kaybi varsa mama vermekte fayda var

Back
X