Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var aaldik ama burun delikleri cok kucuk girmedi temizleyemedik yani baska ne yapabilirim bilmiyorum yarin gidicem doktora insallah cok sagolun yinedemuhtemelen burnundaki akinti genzine gidio. once bi dra git. burun aspiratorleri var. dra sorarak bunu kullan. sormadan kullanma bazi bebeklerin burun yapilari cok hassas.
Tamam cok teşekkür ederimGeniz akintisi varsa bir sure sonra oksuruk de oluyor,uyurken bas altina yastik koyman lazim. Burna serum fizyoloji,doktora danisarak bir mendile 1 damla cold mix damlat odasinda dursun,odayi da surekli havalandir nemlendir. Gida oneremeyiz ama sen emziriyorsan ihlamur limon bal karabiber tuket
Eğer hırıltısıda varsa bedenin göğüs kısımlarına zeytinyağı sür ve gazete veya daha temiz bir kağıt yada bez ile sar bir kaç saat öyle kalsın her gün geçene kadar yap bunu annem kardeşim küçükken ona yapardı hatta kardeşim iyileşirdi[/ zeytinyagi ile masaj yapiyorum ama dediginizi yaomamistim deniycem cok tesekkur ederim
Balgam varsa enfeksiyon da vardır muhtemelen bebekte balgam atma refleksi nasil olsun bir an önce doktorunuza götürünBayanlar bebeğim 30 günlük bogazinda balgam var sanırım bunu nasıl sokturebilirim attirabilirim basina gelen vrmi hic ?