Merhaba

Ben erken anne oldum 22 yaşımda. Bebek çok ama çok güzel bişey evet ama hiç bir kadının hamileliği tadana kadar hazır olduğunu kaldı ki ondan sonra bile hazır olduğunu düşünmüyorum bence bu zamanla oluşan bir bağ ❤
Annelik zor tabi ki küçük bir insanın sorumluluğunu almak çok zor ama bir o kadar da güzel kendinizi geliştirebilirsiniz çocuk ilk 1 sene zor oluyor bence çünkü kendinizi adapte etmeye çalışmanız, onun dünyaya adapte olması derken biraz yıpratıyor yalnız şu var ki (oğlum 16.5 aylık) düzenli olması çok önemli uyku saatlerinin gün içindeki olan şeylerin sizde öyle rahat edebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye gezmeye engel değil oğluma hamileliğimde lise terktim liseyi bitirdim

ehliyete yazılıyorum seneye de üniversiteye hazırlanma planım var sonrasında da çalışmak var planlarımda nasipse
Hemde ciddi anlamda zor bir çocuğa sahibim sağlığı hamdolsun yerinde ama çok ağlak bir çocuk birde agresifliğimiz var 2 yaş sendromuna hazırlık sanırım

ama aşacağız birlikte onun dünyaya gelmesine sebep benim isteğimdi Allah’ıma bin şükür rabbim kucağımı boş bırakmadı
Kendinizi de şanslı hissedin lütfen nice insanlar yıllar yılı evlat hasretiyle yanıp tutuşuyor bence çok şanslısınız

Emek olmadan yemek olmuyor inanın o kadar farklı güzel bişeyki hele uyuyunca bile özlemesi insanın bambaşka ama başlarda zorlanacaksınız tabi ki bunca zaman onsuzdunuz kendi çapınızda bir düzeniniz vardı önemli olan bundan sonrası o düzeni korumaya çalışmak ortaklık sağlaması

Allah tamamını erdirsin çok uzun yazdım ama değerdi.