- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Öylemi canım ..ya bu böbrek işini demeseydi takmazdim da nebilim... Nette de bişey bulamıyorum bununla ilgili ...benim bebegimde 1hafta geriden geliyor ama diger seylerle ilgili bir bilgim yok canim bebegin 1 hafta geriden gelmesi gec dollenmesinden o konuda sıkma canini
bunu zaten netden de arastırmayın burun kanaması yazıyoruz beyın tumoru cıkıyor daha cok kafanızı karıstırırÖylemi canım ..ya bu böbrek işini demeseydi takmazdim da nebilim... Nette de bişey bulamıyorum bununla ilgili ...
Peki canim bir bilgin varmı karın çapı küçük olmasıyla ilgilihıc korkmayın doktor neyse onu soyler gec dollenmedır falan ondan gerıden gelıyordur hep ıyısını dusunun doktorun soyledıklerıne guvenın saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız ınsallah
Evet canim. Ama bunun bilincindeyim mantıklı şeyleri arayıp bulup bilgi edinmeye çalışıyorum ..bu böbreğe taktım kafayibunu zaten netden de arastırmayın burun kanaması yazıyoruz beyın tumoru cıkıyor daha cok kafanızı karıstırır
yok hıc bılgım yok olsa da soyledıgım hepsı yanlıs olur cunku herkesın gebelık durumu bebegın gelısımı tamamen degıskenPeki canim bir bilgin varmı karın çapı küçük olmasıyla ilgili
benim bebegiminde detayli ultrasonda kalbi yavas atti mesala doktor bir sebep goremedi ama bu konuyla ilgilide takipdeÖylemi canım ..ya bu böbrek işini demeseydi takmazdim da nebilim... Nette de bişey bulamıyorum bununla ilgili ...
Yaaaabenim bebegiminde detayli ultrasonda kalbi yavas atti mesala doktor bir sebep goremedi ama bu konuyla ilgilide takipde
yengeminde bebegine karni cok buyuk ozurlu olucak demislerdi cocuk dogdu normal bir bebek hic sorunu yoktu sende korkma yani canm
benim oglumun hep karin cevresi kucuktu 2 bazen 3 hafta geriledigi oldu suan 2.5 yasinda hicbir sikintisi yok22 haftaligim ayrıntılı ultrasonda doktor 1 hafta geriden geliyor dedi ..karın çapı küçük dedi buna bağlı olarak böbrek değeri 4 olması gerekirken onun 3 dedi ..takip edilmesi gerekiyormuş...beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum ama normal yani aslında sınırda doktoruna yazdım ben takip etcek dedi..ama ben çok korkuyorum virüsten doktorda gidemiyorum daha görmedi değerleri...bunlar ne demek sizlerin hamilelikleri dede duydunuz mu böyle şeyler . Moralim bozuk
cekti canim cok uzulmustu bak hatta oz ablamada bebegin kesin doum sendromlu olacak demislerdi bebekte hc bir sıkntı cikmadi yani doktorlar bazen yanilabiliyor canimYaaaa( senin bebeğinin de kalbi takipde demek ..yengende dogurana kadar baya iç sikintisi çekmiştir canım ya
Gercektenmi ya sevindim şuan çünkü şuan hicbi sıkıntısı yokmuş:) ilk dogdugunda küçük mü doğdu canım pekibenim oglumun hep karin cevresi kucuktu 2 bazen 3 hafta geriledigi oldu suan 2.5 yasinda hicbir sikintisi yok
Sizin aileyede hep felkat tellalı doktorlar gelmiş galiba..ablan adına üzüldüm...neyseki sağlıklı doğmuş büyük şanscekti canim cok uzulmustu bak hatta oz ablamada bebegin kesin doum sendromlu olacak demislerdi bebekte hc bir sıkntı cikmadi yani doktorlar bazen yanilabiliyor canim
3110 gr dogdu..ama hep ayina gore ileride gitti oglumun kilosu tosundu:)Gercektenmi ya sevindim şuan çünkü şuan hicbi sıkıntısı yokmuş:) ilk dogdugunda küçük mü doğdu canım peki
Karın çevresi ve kilo ayrı şeyler mi geri degilmiydi sizin3110 gr dogdu..ama hep ayina gore ileride gitti oglumun kilosu tosundu:)
22 haftaligim ayrıntılı ultrasonda doktor 1 hafta geriden geliyor dedi ..karın çapı küçük dedi buna bağlı olarak böbrek değeri 4 olması gerekirken onun 3 dedi ..takip edilmesi gerekiyormuş...beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum ama normal yani aslında sınırda doktoruna yazdım ben takip etcek dedi..ama ben çok korkuyorum virüsten doktorda gidemiyorum daha görmedi değerleri...bunlar ne demek sizlerin hamilelikleri dede duydunuz mu böyle şeyler . Moralim bozuk
oglum dogmadan hemen oncesi 2 hafta gerilik vardi 3110 gr dogdu odem atti 2800e kdr dustu ama sonra cok hizli kilo aldi ben hep zayif bir cocuk olcak sandim ama hep ileride gitti kilosu..karin cevresi inceligi genetikde olabiliyor zatenKarın çevresi ve kilo ayrı şeyler mi geri degilmiydi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?