Bebeğim:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.693
63
22 haftaligim ayrıntılı ultrasonda doktor 1 hafta geriden geliyor dedi ..karın çapı küçük dedi buna bağlı olarak böbrek değeri 4 olması gerekirken onun 3 dedi ..takip edilmesi gerekiyormuş...beni rahatlatmak için mi dedi bilmiyorum ama normal yani aslında sınırda doktoruna yazdım ben takip etcek dedi..ama ben çok korkuyorum virüsten doktorda gidemiyorum daha görmedi değerleri...bunlar ne demek sizlerin hamilelikleri dede duydunuz mu böyle şeyler . Moralim bozuk

benim bebegimde 1hafta geriden geliyor ama diger seylerle ilgili bir bilgim yok canim bebegin 1 hafta geriden gelmesi gec dollenmesinden o konuda sıkma canini
Öylemi canım ..ya bu böbrek işini demeseydi takmazdim da nebilim... Nette de bişey bulamıyorum bununla ilgili ...

hıc korkmayın doktor neyse onu soyler gec dollenmedır falan ondan gerıden gelıyordur hep ıyısını dusunun doktorun soyledıklerıne guvenın saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız ınsallah

Öylemi canım ..ya bu böbrek işini demeseydi takmazdim da nebilim... Nette de bişey bulamıyorum bununla ilgili ...
bunu zaten netden de arastırmayın burun kanaması yazıyoruz beyın tumoru cıkıyor daha cok kafanızı karıstırır

hıc korkmayın doktor neyse onu soyler gec dollenmedır falan ondan gerıden gelıyordur hep ıyısını dusunun doktorun soyledıklerıne guvenın saglıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız ınsallah
Peki canim bir bilgin varmı karın çapı küçük olmasıyla ilgili

Peki canim bir bilgin varmı karın çapı küçük olmasıyla ilgili
yok hıc bılgım yok olsa da soyledıgım hepsı yanlıs olur cunku herkesın gebelık durumu bebegın gelısımı tamamen degısken
kontrol ıcın doktora gıttıgınızde herseyı sorar ogrenırsınız hatta ben unutuyordum unutmayayım dıye kagıda yazıyordum aklınızda hıc soru kalmayacak sekılde doktora sorun

benim bebegiminde detayli ultrasonda kalbi yavas atti mesala doktor bir sebep goremedi ama bu konuyla ilgilide takipde
yengeminde bebegine karni cok buyuk ozurlu olucak demislerdi cocuk dogdu normal bir bebek hic sorunu yoktu sende korkma yani canm

benim bebegiminde detayli ultrasonda kalbi yavas atti mesala doktor bir sebep goremedi ama bu konuyla ilgilide takipde
yengeminde bebegine karni cok buyuk ozurlu olucak demislerdi cocuk dogdu normal bir bebek hic sorunu yoktu sende korkma yani canm
Yaaaa ( senin bebeğinin de kalbi takipde demek ..yengende dogurana kadar baya iç sikintisi çekmiştir canım ya

benim oglumun hep karin cevresi kucuktu 2 bazen 3 hafta geriledigi oldu suan 2.5 yasinda hicbir sikintisi yok

Yaaaa ( senin bebeğinin de kalbi takipde demek ..yengende dogurana kadar baya iç sikintisi çekmiştir canım ya
cekti canim cok uzulmustu bak hatta oz ablamada bebegin kesin doum sendromlu olacak demislerdi bebekte hc bir sıkntı cikmadi yani doktorlar bazen yanilabiliyor canim

cekti canim cok uzulmustu bak hatta oz ablamada bebegin kesin doum sendromlu olacak demislerdi bebekte hc bir sıkntı cikmadi yani doktorlar bazen yanilabiliyor canim
Sizin aileyede hep felkat tellalı doktorlar gelmiş galiba..ablan adına üzüldüm...neyseki sağlıklı doğmuş büyük şans

Canınızı sıkmayın lütfen. Bebek kendini toparlayabilir mutlaka. Daha 22 haftalıksınız. Arkadaşımada neler dediler her gittiğinde hep bi problem çıkıyordu. Şimdi gayet sağlıklı aldı kucağına. Siz gönlünüzü ferah tutun. İyi düşünün iyi olsun.

Oğlumun kafası iki hafta ileriden, karnı ise iki hafta geriden geliyordu. Sonuç olarak minik bir koca kafam oldu Çok şükür sağlıklı da. Doktorum bebeklerin de annenin bedenine göre geliştiğini, anne zayıfsa minyonsa vs bebeğin de ona göre olduğunu söylemişti. Ciddi bir durum olduğunu sanmıyorum, endişe etme. Sağlıklı hamilelik dilerim sana.

Karın çevresi ve kilo ayrı şeyler mi geri degilmiydi sizin
oglum dogmadan hemen oncesi 2 hafta gerilik vardi 3110 gr dogdu odem atti 2800e kdr dustu ama sonra cok hizli kilo aldi ben hep zayif bir cocuk olcak sandim ama hep ileride gitti kilosu..karin cevresi inceligi genetikde olabiliyor zaten

Canınızı sıkmayın benim kuzenim hamileyken demislerdi böbreğinin biri küçük biri büyük diye sıkıntı olmadı oğluda 13 yaşında şimdi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…