Ben açıkçası her zaman şartları zorlayıp annenin çocuğuna kendisinin bakmasjndan yanayım. Ücretsiz izninizi kullanın sonrasını sonra düşünün derim.Merhaba arkadaşlar
Doğum iznine ayrıldım. Çok şükür sağlıkla bebisimi kucağıma aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıkla2 hafta sonra doğum iznim bitiyor. Ücretsiz izin isteyeceğim. Bakalım verecekler mi? Orası da belli değil.
Benim derdim sonrası.
Ben bu ana kuzusunu nasıl bırakıp işe gidicem. İşten çıkıp çıkmamak arasi gidip geliyorum. Maddi olarak orta gelirliyiz. Ev kendimizin kira değil. Arabamız var, Ayağımızı yerden kesiyor iyi kötü.
Lütfen akıl verin bana ne yapayım?
O ana kuzusunu bir anda mı kucağınıza verdilerMerhaba arkadaşlar
Doğum iznine ayrıldım. Çok şükür sağlıkla bebisimi kucağıma aldım. Darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıkla2 hafta sonra doğum iznim bitiyor. Ücretsiz izin isteyeceğim. Bakalım verecekler mi? Orası da belli değil.
Benim derdim sonrası.
Ben bu ana kuzusunu nasıl bırakıp işe gidicem. İşten çıkıp çıkmamak arasi gidip geliyorum. Maddi olarak orta gelirliyiz. Ev kendimizin kira değil. Arabamız var, Ayağımızı yerden kesiyor iyi kötü.
Cok kisisel bir soru bu. Ben anneligi cok seviyorum. Meslekte her zaman calisilir(kariyer hedefi olmayinca) ama cocuklarimizin bu kiymetli zamanlari gecici. Ben cocuklarimi kendim buyutup sonra basit bir ise girmeyi hayal ediyorum.Merhaba arkadaşlar
Benim derdim sonrası.
Bende doğumdan sonra isi bıraktım. Bebeğimin bu zamanları bir daha geri gelmeyecek her seyi ile ben ilgileneyim istiyorum. Bizde orta gelirliyiz çok sükür. Eğer çalışmak zorunda kalırsam elbette çalışacağım ama şuan kendimizi idare ediyoruz o yüzden hic düşünmedim bile. Bebeğinizin ilk gülüsünü sizden önce baskasınon görmesini istiyorsanız, sadece 5-6 saat bebeğinizi görmeyi, bazen hic uyumadan ise gitmeyi kabuk ediyorsanız elbette gidin. Dünyanın en iyi bakıcısı bile bebeğe sizin kadar şevkatle bakamaz. Yine söylüyorum çalışmak zorunda olmak baska calısmk istemek baskaMerhaba arkadaşlar
Benim derdim sonrası.
6 ay ucretsiz izin sizin yasal olarak hakkiniz, vermek zorundalarMerhaba arkadaşlar
Benim derdim sonrası.
Kv ile binada oturuyoruzSiz yokken kim bakacak?Surekli bakabilecek mi?Ben 10 aylikken yarim gun calismaya baslamis anne olrak,bu sene pes ettim.Cocuk 3 yasina geldikten sonra is birakan bi benim herhldeBakacak yani en azindan krese gidemedigi gunlerde,bakacak biri olsa devam ederdm.Evet zor ama calismak anneye iyi geliyor.Kafan dagiliyor.Nefes aldigini hissediyorsun.
6 ay ucretsiz izin sizin yasal olarak hakkiniz, vermek zorundalar
Çalışan bir anne olarak, haklarımı nedir nelerdir hiç bilmiyorum. iyiki buraya konu acmisim iyiki . Ücretsiz izin yaptığım için beni işten çıkartmalar dimi6 ay ucretsiz izin sizin yasal olarak hakkiniz, vermek zorundalar
Kv ile binada oturuyoruz
Çalışan bir anne olarak, haklarımı nedir nelerdir hiç bilmiyorum. iyiki buraya konu acmisim iyiki . Ücretsiz izin yaptığım için beni işten çıkartmalar dimi
Kv ile binada oturuyoruz
Çalışan bir anne olarak, haklarımı nedir nelerdir hiç bilmiyorum. iyiki buraya konu acmisim iyiki . Ücretsiz izin yaptığım için beni işten çıkartmalar dimi
İsyerim maalesef uzakÇıkartamazlar yasal suç olur
Bakacak birisi varsa yarı zamanlı hakkını kullan yakınsa muhteşem olur
İsyerim maalesef uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?