Bebegim

Aybusum

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
8
0
6
Kocaeli
Tercübeli anneler lütfen yardimci olursaniz..oglum daha 4 aylik aksam genelde 9 da uyur.. Gece 23 24 gibi uyanir emmek icin sonra yine uyuyor..sabah 5 6 ya kadar.. Acaba normalmi? Yani ne biliyim kilosu iyi hatta biraz fazla (9) kilo.. Icime dert oluyor emzirmek icin uyandirmiyorum acikinca nede olsa uyanir aglar diyorum ama uyanmiyor sabaha ancak uyaniyor..? Bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim..tesekkürler..

benim oglusumda aksıne sabah dek emerdi ama her cocugun beslenem duzenı farklı ne mutlu bak sabaha kadar uyuyor tadını cıkarmalısın bence:) dedıgın gıbı acıktıgında uyanır zaten ıcını ferah tut.

Hiçç ellemeyin kilosu gayet iyi ay olarak da 6 saat aç kalması normal ben de 3 aylıkken 7 saat uyuduğunda ellemiyordum sonra bozuldu ama uyku düzeni diş vs şimdi çok nadir o kadar kesintisiz uyuduğu , bir arkadaşım bebeğini her mıkırdandığında alıp emzitiyormuş o da 1 yaşını geçti hala 2 saatten fazla uyumazmış
Uyku daha önemli bence bırakın uyusun

Cok tesekkür ederim arkadaslar , korku endise denilen sey böyle birsey olsa gerek.her yeni bir adim farkli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…