• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim...

kilosu normal
benim kızım 2,5 yaşında 12 kilo:26:
yemek yiyor ama canı isterse
zorlamadan ver
yemek yemedigi zamanlarda
önüne bir tabakta
kuru meyveler
fındık fıstık vs tarzı şeyler ver yesin
en azından onlar enerji verir

keşke yese annesi vermezmi halen daha blendira çekmesem yemez senin kızında zayıfmis ama sağlığı yerinde olsunda zamanla toparlar inşallah

uyku sorunu yaşıyorsan şekerli şeyler verme emziriyorsan sende yeme oda uyku kaçırır bizimki uykuyu çok sever ama yemek yemedigi için kaliteli uyumuyorki bir kitap aldım buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile biraz baktım fena değildi adı j"çocuğum yemek yemiyor" Carlos Gonzales

Son düzenleme:
uyku sorunu yaşıyorsan şekerli şeyler verme emziriyorsan sende yeme oda uyku kaçırır bizimki uykuyu çok sever ama yemek yemedigi için kaliteli uyumuyorki bir kitap aldım buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile biraz baktım fena değildi adı j"çocuğum yemek yemiyor" Carlos Gonzales[/QUOTE]

Son düzenleme:
uyku sorunu yaşıyorsan şekerli şeyler verme emziriyorsan sende yeme oda uyku kaçırır bizimki uykuyu çok sever ama yemek yemedigi için kaliteli uyumuyorki bir kitap aldım buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile biraz baktım fena değildi adı j"çocuğum yemek yemiyor" Carlos Gonzales
[/QUOTE]

Yok canim emmiyo 9 aylikken birakti bende 3 hata once sine kadar cicibebe veriyodum ama iste aslinda onun enerji verdigini ogrendim bende fuya karrnini tok tutsun d uyur diye veriyodum muzla yapiyoddum falan simdi biraktim yogurt yediriyorum ilk 20 baya farketti uykusinda sadece sut.icin uyanirdi 1 haftadir yine eskiye dondu ama.yine dis cikariyo kuzum ishalki dun belkide 20 kere yaomistir buyugunu bugunde yine oyle olursa doktora goturucez disten eminim ama icimi rahat olsun diye :26:benkm oglum dogdugundan beri biyle cok uykisuz bi bebekti halada oyle duzelirmi vallaha umudumu yitirdim artiik:31:

keşke yese annesi vermezmi halen daha blendira çekmesem yemez senin kızında zayıfmis ama sağlığı yerinde olsunda zamanla toparlar inşallah

bir şekilde blendırı bırakmanız lazım ama
benim kız zayıf evet:1:anca boy var bizde
Allahtan saglıgı yerinde deyip geçiyoruz artık:ssz:

Back
X