Çocuk Hastalıkları bebegim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aynenayne

kuzumun annesiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
213
113
13
Kızlar bebegim iki aylik burnu cok tikaniyor damlasi var ama ayni fayda yok burnunuda kontrol ediyorum temiz bi problm olabilirmi yoksa norml mi bebeklerde..
Basi ve bacaklari asiri terliyor ayrica

Bebeklerin. Burnu cok tikanir bi sorun olmaz damlasini veriyorsaniz terlemeside emzirirken falan terliyorsa cok efor sarf ettikleri icin olabilir canim

Bebeklerin. Burnu cok tikanir bi sorun olmaz damlasini veriyorsaniz terlemeside emzirirken falan terliyorsa cok efor sarf ettikleri icin olabilir canim
Yok emzirirkn ayri o zamn terler her bebk ama kizim hep saclari islaktir durmadan sapka degisiriz suan sapkasi yok tabi cok islak olunca kurulayip takarim sapkasini

Yok emzirirkn ayri o zamn terler her bebk ama kizim hep saclari islaktir durmadan sapka degisiriz suan sapkasi yok tabi cok islak olunca kurulayip takarim sapkasini
Bazi bebekler cok terliyor benim kizim terlemezdi ama bi arkadasim kizi sizin anlattiginiz gibu cok tertermis bence bi sorun yoktur yada bilen goren arkadaslar yazsa daha iyi bilincli olursun

canım bizimde vardı o problemimiz. geniz eti açısından kontrol ettir muhakkak. aslında 2 yaşından önce bir şey yapmıyorlar bu duruma en ufak bir rüzgardan nefes alamaz hale gelirdi oğlum. rahat nefes aldığım için vicdan azabı çekerdim. 2 yaşını doldurduğu gün ameliyat olduk. kurtulduk çok şükür. hatta büyürse daha fazla işitme kaybına bile sebep olabilir. belki de kafatası büyüdüğünde et normal boyutta kalırsa ameliyata gerek olmaz demişti doktor. erken önlemde korkulacak bir konu değil.

çok mu sıcak ev

ya da üstü çok mu kalın

eskidenmiş o kırk kat giydirmek

bebeğe penye tek kat giysi giydirin badysinin üstüne

ev de 23-24 derece oldu mu tamam

yatarken de çok örtmeyin

şapka vs de ev için kalın bence

çok mu sıcak ev

ya da üstü çok mu kalın

eskidenmiş o kırk kat giydirmek

bebeğe penye tek kat giysi giydirin badysinin üstüne

ev de 23-24 derece oldu mu tamam

yatarken de çok örtmeyin

şapka vs de ev için kalın bence
Dikkat ediyorum bunlara ama ginede ayni yavrum ya

Arkadasim d vitamini damlasini veriyormusun d vitamini eksikliginin en tipik belirtisi baş terlemesidir duzenli ver d vitaminini

evın nemsızdır burnu cok tıkanıyorsa canm petekler yandıgı ıcın kuruyor hava

Back
X