• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim

aynenayne

kuzumun annesiyim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
213
113
13
Anneleriki aylık kızım var titriyor bacakları elleri ev sıcak ama neden olabilir ya ateşinde yok uyku problemini var ayrica

Titremesi iyi değil ateş olması gerekmez Allah korusun havale fln değildir umarım bi acile götür burdan bi cvp bulamazsın vakit kaybetmeyin

Benim bir bucuk yasinda oglum var ama boyle bir sorunla karsilasmadim bence bi hastaneye goturseniz iyi olur atesi falan yok demi

E="ruzgarelif, post: 43711397, member: 624618"]Benim bir bucuk yasinda oglum var ama boyle bir sorunla karsilasmadim bence bi hastaneye goturseniz iyi olur atesi falan yok demi[/QUOTE]
Atesi yok

Titremesi iyi değil ateş olması gerekmez Allah korusun havale fln değildir umarım bi acile götür burdan bi cvp bulamazsın vakit kaybetmeyin
Ne havalasi ya Allah korusun uyuttum simdi

Ateşi olmasına gerek yok ki hiç soğuk havale diye bişey duymadınız mı doktora gitmek tek yol buraya konu açıyorsunuz insanlar yardımcı olmak için yorum yazıyor verdiğiniz tepkiler çok yanlış madem yazılanlara kulak asmayıp uyutacaksınız o zaman ne diye soruyorsunuz

Surekli bi durumsa endiselenmeyin ama arada bi panik yaratacak kadar bu titreme mevcutsa mutlaka bi uzmana gosterin...

Canım ateşini nasıl olctun dereceyle mi yoksa elinle kontrol ederek mi.benim kızımda ateslendiginde ağzı titrer elleri ayakları buz gibi olur ama dereceyle olctugumde 38 derece atesi çıkar. Eğer sende dereceyle olctugun halde ateşi yoksa bence bi acile götür bekleme

Ateşin bile çeşitleri varken ve her vücut aynı ölçüde tepki vermiyorken hâlâ acile götürmeyip burada laf yetiştiriyorsunuz.

Derhal acile götürün. Minik meleğe çok geçmiş olsun.

Surekli karsilastiginiz bir durum degilse ve disaridan olctugunuzde ates gorunmuyorsa ic ates yani soguk ates de olabilir. Acile goturmenizi oneririm

Doktorların içten ateş dediği birşey de var ve aynı durumda bir tanıdığımızın 6 yaşındaki kızı havale geçirdi. Ateşi yok hiçbişiyi yok durup dururken titremeler ayakları elleri dudakları ve hemen acile götürdüler. Havale imiş. Tabiki allah korusun inşallah yoktur öyle birşey. Yine de dikkatli olmakta fayda var.

Back
X