Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 aylik kizim var . Elleri hep yuzunde agzinda . Emdigi gibi tuvaletini yapiyor. Arada öksürüyor . Karnı gorulduyor . Uykusundan aglayarak uyaniyor. Sesten korkuyor. Dr gittim bsey yok deyip yolluyor. Cok üzülüyorum. Ne yapabilirim. Neden böyle kizim .
3 aylik kizim var . Elleri hep yuzunde agzinda . Emdigi gibi tuvaletini yapiyor. Arada öksürüyor . Karnı gorulduyor . Uykusundan aglayarak uyaniyor. Sesten korkuyor. Dr gittim bsey yok deyip yolluyor. Cok üzülüyorum. Ne yapabilirim. Neden böyle kizim .
Hayır geçici değil. . Aciktiginda ağlar altını islatinca ağlar gazı varsa ağlar canı sklir ağlar vs vs. Gece sana nasıl sesini duyuracak aglamazsa. . Besige dikilip annneee demesi için hayli bi zaman var
Çok tatlı yaaa yazarken bile hepsini arka arkaya siralamissin benim bebeğim yok ama telasiniz hoşuma gitti o yuzden yazdım hayırlı evlat olsun inşallah.
Çok tatlı yaaa yazarken bile hepsini arka arkaya siralamissin benim bebeğim yok ama telasiniz hoşuma gitti o yuzden yazdım hayırlı evlat olsun inşallah.