Çocuk Hastalıkları Bebegim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

_Polen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2015
6
5
1
35
3 aylik kizim var . Elleri hep yuzunde agzinda . Emdigi gibi tuvaletini yapiyor. Arada öksürüyor . Karnı gorulduyor . Uykusundan aglayarak uyaniyor. Sesten korkuyor. Dr gittim bsey yok deyip yolluyor. Cok üzülüyorum. Ne yapabilirim. Neden böyle kizim .

Gerçekten bişeyi yok ama

3 aylik kizim var . Elleri hep yuzunde agzinda . Emdigi gibi tuvaletini yapiyor. Arada öksürüyor . Karnı gorulduyor . Uykusundan aglayarak uyaniyor. Sesten korkuyor. Dr gittim bsey yok deyip yolluyor. Cok üzülüyorum. Ne yapabilirim. Neden böyle kizim .
şaka mı degıl mı ayırt edemedım cıddıye alıp cıddı cevap verım
bunlar normal :D

3 aylık bebek hep aylayarak uyanır hatta bebekler 3 yaşındaki oğlum hala ağlar. . O bir insan canım

Hemen tuvaletini yapmasida korkutuyo beni. Kilo alamaz diye düşünüyorum. Neden saka olarak algiladiniz anlamadim.
asıl tuvaletını yapmazsa sıkıntı
ben her yemek yedıgımde wc ye cıkarım tombıgım bunun wc ye cıkmakla alakası yokkı
:)

Neden aglayarak uyanir gecici bi durummu.

Hayır geçici değil. . Aciktiginda ağlar altını islatinca ağlar gazı varsa ağlar canı sklir ağlar vs vs. Gece sana nasıl sesini duyuracak aglamazsa. . Besige dikilip annneee demesi için hayli bi zaman var

Çok tatlı yaaa yazarken bile hepsini arka arkaya siralamissin benim bebeğim yok ama telasiniz hoşuma gitti o yuzden yazdım hayırlı evlat olsun inşallah.

Çok tatlı yaaa yazarken bile hepsini arka arkaya siralamissin benim bebeğim yok ama telasiniz hoşuma gitti o yuzden yazdım hayırlı evlat olsun inşallah.
Teşekkür ederim. Amin .Cok baska bi duygu gerçekten Rabbim herkese tattirsin.

Back
X