off işin zor allah yardımcın olsunGöğüs ucuna takılan şeyle de emmeye devam etmiyor eliyle itiyor, sahip biberona koyuyorum, bunaldim valla(
Varsütün var mı
Geri püskürtüyor kaşıkla bağırıyorsağıp çay kaşığıyla vermeyi deneyin..
Emmiyor kızlar, eliyle itiyor , aç ama yine de emmiyor, manüel pompayla sağıyorum ne zormus ya(
yapacak başka bişey yok. Sağıp vereceksiniz hasta olmasın diye. Bunalacaksınız ne yapalım. Ama arada memeyi verin unutmasın. Hem daha sekiz günlükmüş alışır inşallah biraz zorlasadaGöğüs ucuna takılan şeyle de emmeye devam etmiyor eliyle itiyor, sahip biberona koyuyorum, bunaldim valla(
Daha bebegin cok kucuk emmeyi bilmiyir ben de gogus ucum buyuk agzi kucuk diye dolaniyordum etrafta ebe kizdi bana yok oyle bisey diye. Sakin vazgecme surun varsa mamayi az ver biberona alistirisan seni birakir biraz sabir gececek bu gunler. 2 aylik olduk biz ben de ayni sorunlari yasadim uzerine yara oldu gogus ucum. Rabbim oyle yaratiyor ki hic engel yok aslinda biz uyduruyoruz engeli aliscaksiniz ikiniz de. Tutus problemin olabilir internetten emzirme videolari izle imkanin varsa buyuk sehirlerde ozel hastanelerde emzirme danismanlari var onlardn destek al. Ama sakin emzirmekten vazgecme cok pisman olursun sonra. Bebegin icin de en iyisi emzirmek inan bana hem de bunlar ilk sutlerin en yararli olanlar alisacak. Alisacaksiniz.Selam kızlar bun7n dert olacağını hic düşünmezdim, bebeğim 8 günlük, ilk gün hastanede meme. Erdik almadı, göğüs ucum büyük ağzı küçük, sonra evde yine meme almadı yani aliyor ama 2 defa çekip bırakıyorsonra bağırıyor, süt geliyor ağzına ama emmeye de sm etmiyor bende me biten mama veriyorum dun ebe nin yanında azıcık emdi ama sonra yine ayni oldu, dr ac bırakma dedi sarılık için, ben ne yapicam, çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?