bebegim

dreamy07

B:74 G:67 H:60.0
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
7.268
8.328
398
Selam kızlar bun7n dert olacağını hic düşünmezdim, bebeğim 8 günlük, ilk gün hastanede meme. Erdik almadı, göğüs ucum büyük ağzı küçük, sonra evde yine meme almadı yani aliyor ama 2 defa çekip bırakıyor sonra bağırıyor, süt geliyor ağzına ama emmeye de sm etmiyor bende me biten mama veriyorum dun ebe nin yanında azıcık emdi ama sonra yine ayni oldu, dr ac bırakma dedi sarılık için, ben ne yapicam, çok üzülüyorum

Sağıp biberonda vermeyi denemediniz mi? Anne göğüs ucuna birebir olan biberon uçları var. Biraz zorlanır ama almak zorunda yoksa sarılık olur Allah korusun

Göğüs ucuna takılan şeyle de emmeye devam etmiyor eliyle itiyor, sahip biberona koyuyorum, bunaldim valla (

Sarılık olmaması için sık sık beslenmesi şart. Sakın ve sabırlı olun alisacak zamanla. Farklı şekillerde emzirme yi deneyebilirsiniz. Ayakta sallanarak ya da yan yatarak. Müzik eşliğinde. Siz sakin olursaniz Bebeğinizin de hissedecek

Canım acaba gaz yapıyo olabilir mi sütün? Yenidoğanların Henüz sindirim ve sinir sistemleri tam gelişmediğinden böyle bi problem olabileceği geldi aklıma...
Ve ben de çok çektim gaz belasından o yüzden aklıma geldi...

Elektirikli süt sağma makinan var mı.
Onunla sağıp sağıp biberonla verebilirsin.

Gögüs ucun büyük oldugu için agzını dolduruyodur.
emmekte zorlanıyor olabilir.

Karnı tok olmasına rağmen emmek istiyor olabilir bu durumda süt geldiğinde daha çok şişer gaz yapar vs. Emzik rahatlatabilir

Emmiyor kızlar, eliyle itiyor , aç ama yine de emmiyor, manüel pompayla sağıyorum ne zormus ya(

Emmiyor kızlar, eliyle itiyor , aç ama yine de emmiyor, manüel pompayla sağıyorum ne zormus ya(

Henüz çene kasları gelişmediğinden çabuk yoruluyordur.
Sütünüzü sağıp enjektör yardımıyla verin.
Ama muhakkak göğüslerinizi boşaltın.Sağdıklarınızı atın buzluğa.
Mümkün mertebe göğüsten emmesi için uğraşın biliyorum çok zor ama yenidoğan sarılığı için çok önemli.
Beslemek içinde 2 saatte 1 kuralını uygulamayın.Daha sık besleyin.

Göğüs ucuna takılan şeyle de emmeye devam etmiyor eliyle itiyor, sahip biberona koyuyorum, bunaldim valla (
yapacak başka bişey yok. Sağıp vereceksiniz hasta olmasın diye. Bunalacaksınız ne yapalım. Ama arada memeyi verin unutmasın. Hem daha sekiz günlükmüş alışır inşallah biraz zorlasada

Daha bebegin cok kucuk emmeyi bilmiyir ben de gogus ucum buyuk agzi kucuk diye dolaniyordum etrafta ebe kizdi bana yok oyle bisey diye. Sakin vazgecme surun varsa mamayi az ver biberona alistirisan seni birakir biraz sabir gececek bu gunler. 2 aylik olduk biz ben de ayni sorunlari yasadim uzerine yara oldu gogus ucum. Rabbim oyle yaratiyor ki hic engel yok aslinda biz uyduruyoruz engeli aliscaksiniz ikiniz de. Tutus problemin olabilir internetten emzirme videolari izle imkanin varsa buyuk sehirlerde ozel hastanelerde emzirme danismanlari var onlardn destek al. Ama sakin emzirmekten vazgecme cok pisman olursun sonra. Bebegin icin de en iyisi emzirmek inan bana hem de bunlar ilk sutlerin en yararli olanlar alisacak. Alisacaksiniz.

Sagip enjektorle yavas yavas verebilirsun ya da medikallerde besleme hortumlari var onlari gogus ucuna koyarak alistirma yaptirabilirsin. Ama daha cok kucuk bebegin lutfen memeden emzirmeden sikilma bunalma. Bu bunalmalar da hep hormonlardan yalniz degilsen guzel bi dus al bebeginle konus. Bak ayrica sen de rezene falan ic dr lar etkisi yok diyorlar ama ben bebegi sakinlestirdigini dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…