- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Aliscak sen ginlunu ferahlat bak bebegin hissediyor senin gerginligini olabildigince relaks ol bedenini rqhatlat kalp atislarini yavaslat hatta acikmadan once yavas yavas tenine dokundur seni hissetsin sicagini hissetsin alissin. Bak nasil degisecek hersey. Hicbirsey anne sutu kadar faydali degil Ben psikolojik ve beyinsel etkisinin olduguna da inaniyorumKeske inşallah alışır
Geri püskürtüyor kaşıkla bağırıyor
benim kızım doğduğundan beri mama ve anne sütünü aynı anda aldı. Anne sütünü göğsümden mamayı biberonda verdim. Yadırgamadı ikisini de gün içinde aldı. Hep mama yer filan yok öyle bişey. Kovun o kadınları evinizden mümkünse. En sinir olduğum şey yangına körükle gidenlerOf mahalledeki kadınlarda gerdi beni yok daha meme almaz, yok sarılık oldu, sütün az, tamam sen yandın artik hep mama yer falan filan, ağlattılar beni, annem bile tuh artik emmez ne yapsan diyor
Cok yazdim belki ama ne yapayim ayni seyleri yasayan olarak dayanamiyorum. B*k yesin o cok bilenler mahalledeki kadinlarin konusacak konusu kalmamistir sallama ya kov uzaklastir yanlatinda sakin emzirme. Annenin bile yaninda emzirme tek basina emzir ben herkesi odadan kovdum kapimi kilitledim sakin sakin emzirmeye calistim benim annem de surekli kafasini itiyordu cocugun deli oluyordum. O cok konusanlar sadece konusurlar. Bak yepyeni bir hayat seni bekliyor onlar keyfini yasayamadilar diye sen yasamamak zorunda degilsin. Kimse senden daha iyi taniyamaz cocugunu sen tasidin onu aylarca. Konus onunla sarki soyle sakinlestir benimle dalga hectiler ne anlar bebek diye ama bebegim hala ayni turku ile az da olsa sakinlesir. Biraz zaman gecsin bak nasil da guzel olacak hersey. Sana tavsiye hergun ilik dus almaya calis bu seni ruhen de ferahlatacak. Saglikla buyut bebegini. Kendin icin ve bebegin icin rezene ic hergun. Ben kucagimda uyutuyorum amannn ne cok konusuyorlar umrumda degil o sevgiyle buyusun bana yeter sus diye mi yaptim ben cocugu diyorum. Bebegine odaklan sen ve esine ailene sen artik guclu olmak zorundasin annesin.Of mahalledeki kadınlarda gerdi beni yok daha meme almaz, yok sarılık oldu, sütün az, tamam sen yandın artik hep mama yer falan filan, ağlattılar beni, annem bile tuh artik emmez ne yapsan diyor
Mecbur sagip biberonla verceksn o zaman ama öncesinde ilk memeni ver benm de gogus ucum olmadığı için çok zorlanıyordu bide çok yara olmstu sagip biberonla verdm halada arada sırada veryrm çok sukur emmeyi bırakmadı biberonla verirken sütun az gitmesine dkkat et biberonu dik tutma aşağı doğru tut az az gitsinSelam kızlar bun7n dert olacağını hic düşünmezdim, bebeğim 8 günlük, ilk gün hastanede meme. Erdik almadı, göğüs ucum büyük ağzı küçük, sonra evde yine meme almadı yani aliyor ama 2 defa çekip bırakıyorsonra bağırıyor, süt geliyor ağzına ama emmeye de sm etmiyor bende me biten mama veriyorum dun ebe nin yanında azıcık emdi ama sonra yine ayni oldu, dr ac bırakma dedi sarılık için, ben ne yapicam, çok üzülüyorum
canimmmmAy Allah im inşallah emer , simdi denedim gene almadı, sağdıgimi biberonla verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?