BEBEGIM:(((((

zaten kaciriyorum suan.polisle gelecek yalniz gelemezz.polise sordum cezasi varmi gostermesem diye tabiki var dedi hatta korumam dedi bunu suclu duruma dusersin mahkeme vrdyse gostermek zorundasin dedi
ya sen önce bir tv leri ara hepsini durumunu net özet anlat. madur olduğunu bebeğe şiddet uyguladığı için eşinden kactını söyle. baktın haber oldun. herkes seni anladı. işte o zaman koruma isticen.
ben daha bir şey yazmıcam. kolay gelsin.

zaten kaciriyorum suan.polisle gelecek yalniz gelemezz.polise sordum cezasi varmi gostermesem diye tabiki var dedi hatta korumam dedi bunu suclu duruma dusersin mahkeme vrdyse gostermek zorundasin dedi
ama sen şiddet var dediğin an biter, neden hakim böyle karar vermiş? eşin çocuğu görmek istiyor mu?

vermemek icin elimden geleni yapacagim zaten.alsa Allah korusun herseyi yapar cunku bebegim onun en buyuk dusmaniymis.:KK43:((((

Bunu kendimi size söyledi bebeğinizin onun en büyük düşmanı olduğunu.
Bunu bir delil olarak ses kaydı yaparak sunamazmısınız mahkemeye
Böyle adamlardan herşey beklenir.

Belki sacma olacak bu sorum ama bu bebek bu adamin mi yada bu caninin mi ? Siddete dair hic bir iz yok mu darp raporu icin falan

Ses kaydeden uygulamalar var hukuki degil ama google play de arayin indirin sizinle konusurken heeseyi kaydeder

Bunu kendimi size söyledi bebeğinizin onun en büyük düşmanı olduğunu.
Bunu bir delil olarak ses kaydı yaparak sunamazmısınız mahkemeye
Böyle adamlardan herşey beklenir.
evet kendi soyledi ama onun yanindayken soyledi bi tartismamizda oyle bisey soyleyecegini bilsem ses kaydi yapardim ama nerden bilebilirim ki kucucuk bebege dusmanim diyecek kadar nefret ettigini ondan

Belki sacma olacak bu sorum ama bu bebek bu adamin mi yada bu caninin mi ? Siddete dair hic bir iz yok mu darp raporu icin falan
tabikide onun tipatip kendine benziyor bide.iz darp hicbir sey yok

Back
X