Bebeğim

Merhaba benim 3 buçuk aylik bir bebeğim var çok yaramaz ve yemek yapmaya bile fırsat bulamıyorum alt komşumuz eşimin ailesinin ahbabi oluyor bende akşam ustu oğlumu oraya birakiyorum işlerimi ve yemeğimi yapabilmek için benim yaslarimda bir kızı var ve oğlumu çok seviyor çok iyi bakıyorlar bugün oturmaya gittim komşum bana kızı için diyor onun kokusuna alışmış onda çok güzelduruyor dedi ve bu durum beni biraz endişelendirdi oğlum bana değilde o a alışır diye k iskandim sanırım bu durumu eşim bana bırakma diyor ama oğlum gerçekten durmuyor sizce oğlumona alışır mi
3.5 aylık bebekte ne yaramazlığı yahu.
daha el kadar bebecik.
gazdan ağlar uykusuzluktan ağlar.
beslenmesini düzgün yapamıyosundur ondan ağlar da bunun adı yaramazlık değil:))
ayrıca bebeğini nasıl bırakırsın başkalarına.
aklını başına topla gözünün önünden ayırma.
durmaması diye bişey yok.
uyku gaz beslenme rutinlerini düzelt,düzene girecektir.

3,5 aylık bebk gerçekten zordur.
misal bana deseler çocuk büyütmede en zor anlar ne zamandı diye ilk 6 ay derim. sadece çatlayana kadar ağlardı oğlum.. hep gaz dedi doktorlar.. bu konuyu anlıyorum..
ama ben olsam asla bırakamazdım. misal bir kere annemlerin komşusu sevmek için istedi uyuyor dedim vermedim. bir kez rahmetli babam kötü oldu ambulans geldi annem gitti komşu ver bebği bana git dedi veremedim.. bilemiyorum bundan kötü durum da olmaz sanırım.. yani çocuğu vermeniz gerçekten yanlış..

Bence alısmaz tabıkı
ama sızde bıraz pasaklısınız herhaldekı cocugu bırakmadan hıc bısey yapamıyorsunuz ne dıyım

Henüz 3,5 aylık olan bebeğinizi yaramaz olduğu için komşuya bırakıyorsanız, 3-4 yaşınde gerçekten hareketli dönemlerinde ne yapacaksınız onu merak ettim? Yapmayın Allah aşkına 3,5 aylık bebeğin ne yaramazlığı olur, eğer yaramazlıktan kastınız ağlıyorsa bir sorunu var demektir.

3.5 aylık bebek yaramaz demek.Ne yapıyor tam olarak gercekten çok merak ettim.

koşarak kendini sağa sola filan atıyor heralde :/

yaramazlık ne ya, ağlıyodur en fazla, onda da bi sıkıntısı vardır. sizin yanınızda ağlayan çocuk komşuda da ağlar. ben olsam güvenip bırakamazdım. içim de el vermezdi yani.

3.5 yaşına gelince nereye bırakacaksınız çocuğu... heralde yatılı verirsiniz o zaman !!!

pes diyorum daha da bişey demiyorum...

koşarak kendini sağa sola filan atıyor heralde :/

yaramazlık ne ya, ağlıyodur en fazla, onda da bi sıkıntısı vardır. sizin yanınızda ağlayan çocuk komşuda da ağlar. ben olsam güvenip bırakamazdım. içim de el vermezdi yani.

Hayır yani yaramazlık yapabiliyorsa o çocuk dahidir. Son beyin bükücüdur.
Konu sahibi aglamasindan bahsediyor ise bebeğin kendini tek ifade etme yontemi o. Gayet normal aglamasi. Ben ne yapayım benim sıpa 8 aylık ve gerçek manasıyla yaramaz. TV yı deviriyordu geçen gün. Yine de birakmam kimseye. Zıkkımın kökünü yerim yemek olarak cok da mühim değil.

Merhaba benim 3 buçuk aylik bir bebeğim var çok yaramaz ve yemek yapmaya bile fırsat bulamıyorum alt komşumuz eşimin ailesinin ahbabi oluyor bende akşam ustu oğlumu oraya birakiyorum işlerimi ve yemeğimi yapabilmek için benim yaslarimda bir kızı var ve oğlumu çok seviyor çok iyi bakıyorlar bugün oturmaya gittim komşum bana kızı için diyor onun kokusuna alışmış onda çok güzelduruyor dedi ve bu durum beni biraz endişelendirdi oğlum bana değilde o a alışır diye k iskandim sanırım bu durumu eşim bana bırakma diyor ama oğlum gerçekten durmuyor sizce oğlumona alışır mi
3 aylık cocuk nasıl yaramazlık yapıyor anlamadım ????

3.5 aylık bebek maks ağlar bırakın ağlasın bıraz yemegınızı yıyın bebeğinizi başkasına bırakmayın eşiniz olunca yemekleri hazırlayıp dolaba koyun soğuk sıcak demeyın yıyyın...

Sevgili kardeşim benim mesajım üzerinden bana yazdığınız yorumu okudum lakin çoğu konu sahibine has yazılmış :)
İnşaAllah konu sahibide okur o nacizhane tavsiyelerinizi.
Evet paragraftan öncesini size yazmıştım aslında ikinci paragraf konu sahibineydi ama belirtmemişim kusura bakmayın :sus: :)

offf yine çözümsüz bir dert.. beynimin kıvrımlarına kıvrım kattım sizin dertlerinizi çözem diye yetti ga :KK59:

konu dün açılmış, konu sahibi 2 yerde açmış ve ortadan yok olmuş. ya yorumlardan hoşlanmadı ya da yine bir sosyal deney vakası ile karşı karşıyayız..

3,5 aylık bebeğim var 'yaramaz' deyinde çok şaşırdım vallahi. o bebeğin anne kucağına kokusuna ihtiyacı var size güvenli bağlanabilmesi için bu şart.sizin tek derdiniz bebeğiniz olması lazım izin vermiyorsa yapmayacaksınız.ama ben illa yapacam diyorsanız sling ya da ergonomik kanguru alın bebeğinizi onun içine koyup öyle yapın.bebeğinizde sizin kokunuzla huzurlu olacaktır

3.5 aylik bebegin ne tarz bir yaramazligi var tam oalrak,
en cok seni istiyordur ve agliyordur. al bir sling yada kanguru koy icine, hem ev isini yap hem bebegininle zmn gecir.
ki bu ev isi olayini ne kadar abartiyosunuz merak icindeyim, hicmi uyumuyor bu cocuk, yarim saat bile uyusa bir cesit yemek yaparsin oda size yeter.
ev isi bilmem ne diyip abartip, bebegi sensiz birakma, en onemli zmnlar sana baglanmasi icin.
ve evet kiza alisabilir.

5 aylık bir kızım var. Mutfakta yemek yaparken anakucağında oturuyor, yığıyorum önüne birkaç oyuncak, ben mutfak işlerini, yemeği hallederken, bir yandan müzik dinliyoruz, bir yandan şarkı söylüyorum o da bana bağırıp çağırarak eşlik ediyor. Gündüzleri çok uyuyan bir bebek değil, şimdi bir de dönüp duruyor, gözümün önünden ayıramıyorum, bir de yalnız kalmayı sevmez, etrafında hareket ister, yoksa basar çığlığı, buna rağmen işlerime engel olmuyor. Tuvalet, banyo temizlerken bile kapı eşiğinde anakucağında beni izliyor. Akşamları bütün gün onunla konuşmaktan yorulmuş oluyorum, düşünün artık. =)) Yorucu ama o kadar da imkansız bir iş değil yani. Böyle yapmayı denemediyseniz deneyin.

Back
X