iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
Hanimefendi mecbur değilsen aman aman çalişma tabiki. 20 gunluk daha minnacik nasil icine sinecek. O cocuk saat basi emmek isteyecek azicik büyüt bebeğini bir kokla bir sar bu ne acele... 40 ini cikar bari... 40 ta neyse soz misal...
Kızım 20 günlükken kızımı beş dakika bırakıp tuvalete gidemiyordum.
Mecburiyet yoksa 5 saat ayrı kalmayı düşünene sadece yuh derim.
Keşke anne baba olabilmeyi ehliyete bağlasalar belirli psikolojik sınavları geçemeyenler anne baba olamasa diye düşündüğün anlar oluyor. Bu da onlardan biri.
9 ay once dogum yaptim. Patronum bilgisayarimi evime yolladi cocugunu kendin buyut isleri evden takip et diye. Cagiracak gibi de durmuyor soranlara wolfrog hanim oglu askere gidince gelecek diyormus. Size akil erdiremedim ben. Ustelik kendi isiniz bu ne acele.
Gercekten mecburmusun calişmaya yani sen olmadan bikac ay idare edilemezmi.
Sen bile daha tam olarak iyilesememisken lohusayken çalışmak zorundamısın .
Daha cok kücük bebegin emme düzeni olusmamıştır.Saatlerce bile gögsünde durabilirken neden çalışmak .