- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Allah anali babali buyutsun. Saglikli mutlu uzun omurlu olsun ins.Bence cok zorda kalmadikca calismayin. Bebeginizle ilgilenin ilerde pisman olursunuz icinize batar. Cok mecbursanizda sutunuzu sagin tam bilmiyorum ama buzdolabinda belli bir sure duruyor bozulmadan. Biberona koyup su icinde ilitip verilir. Amaaa biberona alisip sonra sizi emmeyebilirde. Cok kucuk daha cokk lutfen yaninda olun toparlanana kadar.iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
İşiniz sizinmis zaten aceleniz ne 20 günlük bebeği bırakıp çalışmaya gideceksiniz kesinlikle bu hatayı yapmayın o daha küçücük nasıl kiyacaksin yazık günah değil miiyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
Neden hemen dönmeniz gerekiyor işe?iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?