gitmende acil birşey yok sa evde kal. ama cooookkk gitmen gerekiyorsa sütünü sag evde bırak. cocuga kim bakacaksa o da ona biberonla içirsin. yetmedigi vakitlerde de mama destegi.iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
Calismak zorunda misiniz? Biraz daha idare etseniz evde kalsaniz. Daha cok kucuk surekli emmek ister. Olmadi emzirmeye gelin 2 saatte bir.iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu
Bayıldım patronunuza evlat ne demek iyi biliyor demekki ve saygılı bir insan ki patronlar iki kuruş veriyor diye her işini görsün isterken sizinki çocuğunu kendin büyüt diye evde çalış demiş bravo valla konu sahibine de 20 günlük bebek henüz çok küçük degilmi arkanizdan kosturanmi var yaa doysaniza bebeğinizle birbirinize bi daha mi gelecek bu gunler9 ay once dogum yaptim. Patronum bilgisayarimi evime yolladi cocugunu kendin buyut isleri evden takip et diye. Cagiracak gibi de durmuyor soranlara wolfrog hanim oglu askere gidince gelecek diyormus. Size akil erdiremedim ben. Ustelik kendi isiniz bu ne acele.
Bayıldım patronunuza evlat ne demek iyi biliyor demekki ve saygılı bir insan ki patronlar iki kuruş veriyor diye her işini görsün isterken sizinki çocuğunu kendin büyüt diye evde çalış demiş bravo valla konu sahibine de 20 günlük bebek henüz çok küçük degilmi arkanizdan kosturanmi var yaa doysaniza bebeğinizle birbirinize bi daha mi gelecek bu gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?