Bebeğim

Reykom33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
441
40
48
42
iyi akşamlar arkadaşlar Yen'i Doğum yaptım oğlum yirmi günlük kendi işterimiz var eşimle beraber çalışıyorum yarım gün işe dönmeyi düşünüyorum yani saat 12 gibi gidecem akşam 5 gibi altı gibi gelicem fakat emzirme olayını nasıl yapsam mantıklı ben emzirmeyi istiyorum fakat ben eve gelene kadar ağlar ne yapmam lazım benim durumda olan anneler nasıl yapıyorsunuz birde yirmi günlük bebeğimi bırakıp çalışsam sorun olurmu

mecburiyet olsa tamam da sizinki biraz kaçış gibi olmuş
çok acele bari bir 3 ay haftanın 2 günü gidin sonraki aylarda gün sayısını artırın
bebek daha çok küçük
Hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz

Aceleye gerek yok

Evden yapın işinizi o da olmuyorsa bebeğe orada düzen kurun

Burada birisi vardı patronu evden çalış demişti doğum izni sonrasında bile

Sizin eşimiz de bu süreçte iki kişilik çalışsın sizsiz olmuyorsa da bebeği ve sizi ayırmayacak yöntem arayın

Sütü sağın biberon ile verin o sıkıntı olmaz da anneye yakın olma hissi için bir süre birleşik yaşamak önemli

gitmende acil birşey yok sa evde kal. ama cooookkk gitmen gerekiyorsa sütünü sag evde bırak. cocuga kim bakacaksa o da ona biberonla içirsin. yetmedigi vakitlerde de mama destegi.

Lohusalıkta çalışmayı doğru bulmuyorum. Bebek daha dünyaya gözlerini açalı 20 gün olmuş, tek bildiği annesi, ki biz devletin verdiği 3 aylık izni bile az görüp artırılmasını talep ediyoruz.

Aslında sadece bebeğin değil siZin de bu araya ihtiyacınız var.

Yine de bu yöntem seçilecekse bebeğe bakan kişi emzirme için getirebilir mi yanınıza,şuan sağmakta zorlanabilirsiniz diye tahmin ediyorum, yoksa sağmanız daha kolay olabilir.

SütüN bile yeni yeni gelmeye başlamıştır
Sakın bu kadar kısa sürede dönme ise.
Sonuçta kendi yeriniz.
Surekli emme zamanı bebeğinin.
Ben 3,5 aylıkken döndüm ise
Onda bile sağma makinasıyla sagdigim halde göğüsler davul gibi oluyordu.
Bebeğin emmesi ile ayni etkiyi saglamadigi içinde sütüm 10 ayin sonunda tamamen gitti.
Bence 20 günlukken yarim gunde olsa asla bırakılmamali.

9 ay once dogum yaptim. Patronum bilgisayarimi evime yolladi cocugunu kendin buyut isleri evden takip et diye. Cagiracak gibi de durmuyor soranlara wolfrog hanim oglu askere gidince gelecek diyormus. Size akil erdiremedim ben. Ustelik kendi isiniz bu ne acele.

Calismak zorunda misiniz? Biraz daha idare etseniz evde kalsaniz. Daha cok kucuk surekli emmek ister. Olmadi emzirmeye gelin 2 saatte bir.

Bayıldım patronunuza evlat ne demek iyi biliyor demekki ve saygılı bir insan ki patronlar iki kuruş veriyor diye her işini görsün isterken sizinki çocuğunu kendin büyüt diye evde çalış demiş bravo valla konu sahibine de 20 günlük bebek henüz çok küçük degilmi arkanizdan kosturanmi var yaa doysaniza bebeğinizle birbirinize bi daha mi gelecek bu gunler

O kadar mı paraya ihtiyacınız var? Ne bu hırs? Başka birini alsın eşiniz yanına... Yarım gün ihtiyacı olan bir üniversite öğrencisi gibi. Hem birine hayrınız dokunur...

Nasıl bir iş ki 20 günlük lohusa iken gitmeniz gerekiyor anlamadım..

Allah ondan binlerce kez razi olsun. Sayesinde oglum yanimda buyuyor. Allah calismak zorunda olupta ayrilmak zorunda kalan tum annelere yardim etsin. Onlar da evlatlarinin gelecegi icin bunu yapiyorlar. Ama konu sahibinin kendi isi. Bir mecburiyeti de yokken boyle bir sey yapmak istemesini bir turlu cozemedim. Benim durumumu anlatmamin sebebi de patronum akrabam degil arkadasim degil. Bana gore elalem. O bile boyle dusunuyorsa bir cocugun ebeveynleri bunu nasil dusunur?

Oğlum 2,5 yaşında ve 10 gün sonra işe başlayacağım, şimdiden sancısı tuttu Nasıl bırakıp gideceğim diye 20 gün daha çok küçük ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…