Öncelikle çooook geçmiş olsun. Aynı yollardan geçen biri olarak stresini, kendini kötü hissetmeni çok iyi anlıyorum.
Bu süreç çok zor ama 9 10. Ay gibi geçiyor. Doktorlar diyete gerek yok bağırsaklar alışsın tolere etsin dese de insan çocuğun kötü olduğunu gördükçe dayanamıyor iyi olsunda ben yemiyim diyor bunu çok iyi anlıyorum. Eğer alerji bağırsak tepkilisi ise ki çoook büyük kısmı böyle oluyor, mesele süt yumurta kuruyemiş vs değil aslında. Çocuğun bağırsakları sindirimi zor olan besinleri tolere edemiyor gibi düşünebilirsin . Ben bir sürü katı diyet yapmama rağmen kanda mukusta hiç kesilmedi. Mukusun kesilmesi zaten çok daha uzun sürüyor. Kan ara ara yine geliyordu. 10. Aydan sonra hepsi sihirli değnek değmiş gibi geçti. Çübkü bağırsaklaeı tolere edebilir hale geldi. Yaşarken gerçekten çok zor. Bez açarken her seferinde insan kötü hissediyor yine mi kan var diye. Testlerde de mubtemelen bir şey çıkmaz. Süt ürünleri en zor sindirilen olduğu için onların diyetini yapmakta fayda var tabi ama sürecin geçici olduğunu bil