Bebeğimde besin alerjisi

Merhabalar bizimde süt alerjisi var bebeğim iki buçuk aylık imom latte nedir acaba bilgi verirmisiniz

Susam, soya, tropik meyveler ve balık da etkiliyor kızımı. Onları da yemiyorum aylardır. Bizde kan çok az vardı. Hemen de kesildi. Ama hep mukus, aşırı gaz vardı. Huzursuzdu. Ek gıdayla düzeldi biraz daha ama cilt tepkisi de çok veriyor.

Merhabalar bizimde süt alerjisi var bebeğim iki buçuk aylık imom latte nedir acaba bilgi verirmisiniz
Mrbb omega içerikli bir multi vitamin.Sadece emziren anneler için sütün vitamin değerini yükseltmek ve kısmen süt arttırımı için kullanılıyor.

Meyvenin suyunu biz de içmemeliyiz, bebeğe hiç vermemeliyiz ama. Şeker sadece o
Tadım aşamasında 1 2 damla meyve suyundan bişey olmaz bence dengeyi kurduktan sonra, tabii her annenin kendi tercihi zaten sonra meyveyi tutup kendileri kemiriyor suyunuda posasınıda yiyorlar.

Reactions: Gao
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var 7 bebeğimin kakasında kan ve mukus var şefaf mukus doktora gittik inek sütü alerjisi olabilir dedi ben süt ve süt ürünlerini kestim gelmeye devam etti anne sütünü tamamen kesti 1 hafta vermedim yine geldi mama inek sütlü onu içtiği için benim süt ürünlerini içmememin bir etkisi olmamış olabilirmi birde şöyle bir durum herfün kan gelmiyor bir gün geliyor birgün gelmiyor bazen mukus bile gelmiyor doktor alerji olsa hergün gelir dedi balına gelen varmı kanlı neden çıkıyor olabiliyor mama etkisi

Merhabalar korkutmayin kendinizi kac tane özel normal Dr gezdik.kizimda ishal hiç durmuyor sürekli su gibi mukuslu arada kan minik minik görünüyor alerji dendi bizede kati bir diyete geçtim.sut ürünleri hazır paketli aklına gelecek ne varsa tüketmem suanlik yasak.iki gündür baska doktora göründük yine yumurta iyebilirsin dedi ama iki gündür kızım huysuz sancı çekiyor bugün tuketmicem.sizde bunlara dikkat ederseniz geçer Allahin izniyle.bende endişeleniyorum ama süreci takip etmekten baska yolumuz yok .Allahim.sifa versin çocuğunuza

Süt ve süt ürünlerini yumurta dana eti ceviz fındığı kestim ama şunu unutmuşuz kullandığımız mama inek sütlü onun etkisi olabilir mi Hani ben niyet yapsam dahi ondan dolayı kesilmiyor olabilir mi bilemedim Dünden beri vermiyorum mama

Tabikide ondan olabilir.sut alerjisi olan bebeklerde mama tercihi özel oluyor doktorumuz dedi.normal mamalardan olmuyor raporla alerji doktoru veriyor eczaneden ücretsiz alabiliyorsunuz ama bize yazmadı doktor

Tabikide ondan olabilir.sut alerjisi olan bebeklerde mama tercihi özel oluyor doktorumuz dedi.normal mamalardan olmuyor raporla alerji doktoru veriyor eczaneden ücretsiz alabiliyorsunuz ama bize yazmadı doktor
Ayrıca ceviz ve fındığı doktorunuzmu önermedi ben tüketiyorum bari o var iyeceğimiz sut olsun diye

Domateste alaerji yapabilir dediler peki salçada yaparöı domatesten yapılıypr diye yoksa salça yapmazmı

Ben İnternette gördüm doktor bana, sadece süt ve süt ürünleri dedi hatta dana eti bile ye dedi ne alaka ama ben kestim başka şeyleride
Bende 1 hafta o sekil yaptım ama bu sefer sütün vitamin değeri kalmıyor diye az az yemeye başladım 3 gündür ceviz fındık ve domatesi.zaten kalsiyum almıyoruz Allahin izniyle geçsin bu süreçlerimiz

Merhabalar bugun doktor kontrolumuzde kizim.kilo almamış.120 gr tek.almis .cok.uzuldum.hic ishali geçmiyor önceden 7 yi bulurdu yapması smdi 2 kez veya 3 kez yapiyor arada kan da oluyor.siz neler yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…