- 7 Kasım 2019
- 6.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.309
- 198
- Konu Sahibi dolubosben
allahım karsıma cıkan konuya bak. o kaynananı borek gıbı durerım . kocama bısey desene kocaa adamm ınsan evadı dıye uyarmam topunu ust uste koyarım... gerekırse de kovarım koca ıle bırlıkte..delırcem ya bıgun cıdden delırcem..Merhabalar bebeğim 36 haftalıkken doğdu şuan 5 aylık ama normalde erken doğmasaydı 4 aylık olması gerekirdi kayınvalidemler bize geldi ve ne kadar uyarsamda söz dinletemedim eşime söyledim annesine ve babasına karşı hiç ağzını dahi açmadı .Kayınvalidem bebeğimi sallayarak aşırı derecede hırpalayarak sert şekilde seviyor üç kez falan severken çocuğun başı öne arkaya sağa sola gidip geldi kucağındayken ve koltuğa yatırıp sert şekilde kaldırıp bıraktı koltuğa o şekilde sevdi . Aşırı derecede
sert ve zangır zangır titredi başı. Boynunu ve başını tutamadı. İnternette baktım bu şekilde olan bebeklerde beyin ve boyun kasları tam gelişmediği için bebekte ileriki dönemde hasar olabileceği yazıyor bir şey olur mu bebeğime? Sarsılmış bebek sendromu diye bir şey gördüm acaba problem olur mu? Bu durumu yaşayan var mı?