bebeğimde bir sorun mu var?

Yatarken emzirmeyi denesen belki öyle yapmayı bırakır canım benim kizimda arada yapardı öyle biberonla geçince memeyi reddediyor du ve aynı senin bebisin gibi geri atıyordu kendini ilk kendi doktoruna götür sonra da o önerirsiniz norologa götürürsün canım
Kızım şuan 4 aylık.Emerken kendini geriye doğru atıyor emmeyi bırakıp kendini geri atıp yay şeklini alıyor kafasını tamamen aşağı sarkıtınca rahatlıyor ve öyle durmak istiyor 2 haftadır filan böyle,kendini kasmıyor sadece yay şeklini alıp kendini salıyor birde uykuya dalarken çok irkiliyor uyuduktan sonra değil ama dalarken hep irkiliyor bi nöroloğa filan gotürmeli mi?annem normal bebek o öyle rahatlıyordur diyor ama ben kafama takmaya başladım.Diğer herşeyi normal kilosu vs. bir bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum

Kızım şuan 4 aylık.Emerken kendini geriye doğru atıyor emmeyi bırakıp kendini geri atıp yay şeklini alıyor kafasını tamamen aşağı sarkıtınca rahatlıyor ve öyle durmak istiyor 2 haftadır filan böyle,kendini kasmıyor sadece yay şeklini alıp kendini salıyor birde uykuya dalarken çok irkiliyor uyuduktan sonra değil ama dalarken hep irkiliyor bi nöroloğa filan gotürmeli mi?annem normal bebek o öyle rahatlıyordur diyor ama ben kafama takmaya başladım.Diğer herşeyi normal kilosu vs. bir bilgisi olan varsa yorumlarini bekliyorum
emmek iatemiyordur belki bizimkisi 6 aylık ozmanlarda yapardı birsey istemediğinde yay gibi oluyor.

Sutunuz asiri hizli geliyor olabilir bu yuzden nefes almak icin kendini geriye atiyor olabilir bir de kusmasi var mi bebeginizin? Cunku basi geriye atma reflusu olan bebeklerde gozlenen bir durum eger kusmasi da varsa bu sikayetlerinizle bir cocuk doktoruna gitmenizi oneririm

Ahh benim oğlum ne şekiller alırfı bi bilsen. Şimdi 2 yaşında TV ünitesinin tepesine çıkar oturur. Yani kızın yaramaz, olcak hazır ol annesii

Bana biraz garip geldi bu davranışı ya

Kızım çok az emdi emzirme konusunda aşırı tecrübeli sayılmam gerçi belki de normaldir ama bi doktora götürün derim gönlümüz rahat eder en azından

Reflü olabilir canım başını geriye atınca rahatlıyorsa
Sen yine de ihmal etme doktora götür, bi sıkıntısı var demekki

Sizi korkutmak istemem ama epilepsi nobeti bile geciriyor olabilir, bebek o diyip gecistirmeyin ve bir dr a danisin. Belki bir seyi yoktur ama varsa da onlemini almak gerek yas daha kucukken. Gecmis olsun.
Size katılıyorum.bu sekilde olabiliyor nobetler bebeklerde.nörolog gorse iyi olur.

Gaz problemi olunca da öyle geriliyorlar.emerken karnı sanciyordur.irkilme de olabilen birşey ama içini rahatlatmak için goturebilirsin.en azından kendi Dr unuza bahset gerek görürse yonlendirir

Benim bebeğim 3 aylık oda ses duyunca yapıyo.oda hala.uykuda irkiliyo.yurtdışında yaşıyorum dr irkilme sağlıklı bebekte normaldir reflexi gelisyor demişti.ama her bebek farklıdır doktoruna sorman en iyisi

Irkilmesi bu yaslardaki bir refleks ama yay gibi olmasini bilmiyorum en iyisi yarin bir uzman fikri alın burdan ogrenemezsiniz

Bebeğiniz büyüyüp etrafinı farkesiuor ve farkettikçe memede kalma zamanı kısalıyor sıkılıyor...normal yaşadıkları...daha da şekilden şekile girebilir emerken...meme reddinden çok farkındalığının artmasından

Canim bebegin daha cok kucuk oldugu icin emerken ikinir gibi yapmasi normal yoruluyor. Doydugu zaman kendini geriye dogru ceker. Uykuda irkilmeside normal gunduz tvnin sesi ses tonunuz bunlara dikkat et korkacak bsey yok hemen hemen her bebekte olur bunlar.

3-4 aylarda oluyor emmeyle ilgili problemler. Biz de yasamistik sonra gecti su an bir yasini coktan gecti ve hala emiyor. Onemli olan pes etmemek. Yatma seklinde de problem oldugunu dusunmuyorum ben oyle rahat ediyor olabilir. Bir de bebeklerin burun icleri baslarda tam gelismemis oluyor, zor nefes aliyorlar zamanla duzeliyor genelde.

Kendini geri atıyor, yay şeklinde kalıyor öyle mi? Kaskatı kesiliyor sanırım? Hani bir atıp geri gelme yok, öyle bekliyor demişsiniz. Ben olsam bir an önce nöroloğa gösterirdim. Normal bebek davranışı değil bu.
hayır kaskatı kesilmiyor böyle oyun yapar gibi emmesi bitince önce gerilir gibi yapıyor sonrada aşağı salıyor kendini kollarinida uzatip serbest bırakıyor hatta şarkı söyler gibi sesler çıkartıyor hani mutluyken yaparlar ya sanırım oyun yapıyor bilmiyorum

kızım çok geç emdi 1.5 ay sonunda başladi emmeye ve o gunden beri her memeye koyuşumda önce ağlar sonra alır memeyi birazda zorlaniyor ıkınıyor emerken 3-4 kez çekip birakıyor geceleri hiç böyle yapmıyor ama uykuluyken çok güzel emip bırakıyor
Sütün fazla geliyo olabilir.gazı olabilir.

Buradan cahilce konuşup seni yanlış yönlendirmek istemem, sen bebeğini mutlaka bi doktora götür yine de amaaa kendi tecrübelerimden yola çıkarak bence bebeğinde hiçbir sorun yok. Sadece bir şeyleri red red reddediyor :)

Muhtemelen meme reddi yaşıyorsun. Benimki de aynı şeyi yapıyor. Kucakta emme pozisyonunda mememi görmek bile istemediği için kafayı arkaya atıp yay gibi geriliyor, etrafı seyrediyor uyuz :)

Buradan cahilce konuşup seni yanlış yönlendirmek istemem, sen bebeğini mutlaka bi doktora götür yine de amaaa kendi tecrübelerimden yola çıkarak bence bebeğinde hiçbir sorun yok. Sadece bir şeyleri red red reddediyor :)

Muhtemelen meme reddi yaşıyorsun. Benimki de aynı şeyi yapıyor. Kucakta emme pozisyonunda mememi görmek bile istemediği için kafayı arkaya atıp yay gibi geriliyor, etrafı seyrediyor uyuz :)
evet dr. video yolladım oyun yapıyor dedi meme emdikten sonra işim bitti bırak beni diyormuş kucağımdan inmek istiyormuş hey Allahım 4 aylık bebek neler biliyor yorumunuz için çok teşekkür ederim

3-4 aylarda oluyor emmeyle ilgili problemler. Biz de yasamistik sonra gecti su an bir yasini coktan gecti ve hala emiyor. Onemli olan pes etmemek. Yatma seklinde de problem oldugunu dusunmuyorum ben oyle rahat ediyor olabilir. Bir de bebeklerin burun icleri baslarda tam gelismemis oluyor, zor nefes aliyorlar zamanla duzeliyor genelde.
evet dr. ile görüştüm memeyle işi bitti diye yapıyormuş kucağımdan inmek ićin

Back
X