bebeğimde bir sorun mu var?

Bebeğiniz büyüyüp etrafinı farkesiuor ve farkettikçe memede kalma zamanı kısalıyor sıkılıyor...normal yaşadıkları...daha da şekilden şekile girebilir emerken...meme reddinden çok farkındalığının artmasından
yazdıklarınızın hepsi çok doğru dr. ile görüştüm video yolladım hiç bir sorun görünmüyor bebek o her hareketinden anlam çıkartmayın dedi

kızım çok geç emdi 1.5 ay sonunda başladi emmeye ve o gunden beri her memeye koyuşumda önce ağlar sonra alır memeyi birazda zorlaniyor ıkınıyor emerken 3-4 kez çekip birakıyor geceleri hiç böyle yapmıyor ama uykuluyken çok güzel emip bırakıyor

merhaba canım benim kizimda memeyi redeetti malesef :110:2.5 aylikti kendini atiyordu geriye agzina tutusturu verdimmi itiyordu diliyle ben çözümü uytup emzirmekde buldum 3 ay 2 3 saatte bir uyutup emzirdim hep sonrada yavaş yavaş almaya başladı ama hep biseylerle ilgilenerek oynayarak kolyemle yada elindeki emzikle oynayarak emdi şimdi 18 aylık uyanıkken sabah hariç emmez yine uyuduktan sonra emziririm onuda vermesem aramaz ama ben cok gayret ettim sukur simdiye kadar geldik :anne::KK76:sende pes etme emzirmeye çalış hareketleri konusundada benimkide aynıydı uyurken eli kolu bacaklari hep hareket ederdi ama bişey yok çok şükür sağlıkla buyut kuzunu:anne:

Sadece meme emerken mi yay şeklini alıyor normal zamanda da bu hareketi çok sık yapıyor mu önemli olan o..

Back
X