bebeğimde doğum lekesi olur mu

Canım sen o rujun aynısını al yenisini. Kac paralik sey ki zaten.Adresine kargoyla gönder. İçin rahatlasin.

kesın dalmacyalı gıbı benek benek dogcak hayırlı olsun :D

olur tabi ki, isviçreli bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre, hamileyken bir şey çalan kadının parmak uçlarındaki sinirler önce o nesnenin ne olduğunu algılıyor, sonra parmak uçları ile göbek bağı arasındaki, doğum lekesi kanalları aracılığıyla bu nesnenin izi bebeğe aktarılıyor ve aynen o şekildeki bir leke bebeğin vucuduna yerleşiyor, sonsuza kadar çıkmıyor.
saçma oldu dimi :KK51:
Yok yok süper oldu bilimsel açıklama gibi :KK70::KK70:

Bebeğiniz doğuştan rujlu olacak...

Başka bir kuaförden de rimel ve allık alın sürün, iade etmeyin ama bebek doğdu mu tamam. Ohhh mis gibi makyaja gerek yok..

Son düzenleme:
kadına ulaşman niye imkansız pardonda gerçekten komik öldü mü kadın iş yeri havaya mı uçtu gittiğin kuaförün yerini mi unuttun ??? hayır. kargoyla yolla ruju , hangi devirde yaşıyoruz lütfen böyle şeyler söylemeyin komik oluyor. Haram gibi bir şey o da bebekte her şey çıkabilir sakat bile doğabilir tehlikeli.

Bütün sigortalarim yandı şuan :KK57:
Ruj ve doğum lekesi miii
İnşallah bebek erkek değildir de kV olmazsin...yemin ederim benim kV nin bi üst versiyonu
Yolucam sacimi basimiiiii :mad:
Batıl inancınizin bi tutulur mantıklı tarafı olsun yaaaa

kadına ulaşman niye imkansız pardonda gerçekten komik öldü mü kadın iş yeri havaya mı uçtu gittiğin kuaförün yerini mi unuttun ??? hayır. kargoyla yolla ruju , hangi devirde yaşıyoruz lütfen böyle şeyler söylemeyin komik oluyor. Haram gibi bir şey o da bebekte her şey çıkabilir sakat bile doğabilir tehlikeli.

Daha ne kadar abartabilirsin bilemedim. Kadın zaten üzülmüş, kendini kötü hissediyor yazdığın yoruma bak.

Allah neleri affetmiyor da bunun için mi kadıncağızı bebesiyle bu kadar derinden sınayacak. Oldu olacak elini bilekten kessinler şeriat gereği...

Ara kuaforu yolla ruju parasini neyse, icindekibsestwn kurtul... Boyle sıkıntı yaparsan psikolojin bozulur, bebege de yansir...

kuaförde makyajımı tazelemek için dibinde kalmış bi ruj vardı dedim erkek tarafından alırsın parasını ona nekadar para alınır ki dedi zaten dibinde kalmış bende tamam ozaman akşam yollarım diyerek ruju aldım kadın da kabul etti.sonra unuttum, bi ara aklıma geldi önemsemedim.şimdi de şehir dışındayım ve birdaha hiçbirzaman gidemiycem oraya.zaten düğün için gitmiştim.kadına ulaşmam imkansız gibi birşey.böyle birşeyi nasıl yaptım bilmiyorum.merak ettiğim o ruju geri vermek suretiyle almıştım.ama ben önemsemedim.acaba bebeğimde herhangibir doğum lekesi filan çıkar mı .ne yapmalıyım akıl verin lütfen.
O ruju iade etmemenizle dogum lekesinin ne alakasi var ki. Evet o size haram olmus oldu sonucta sizin maliniz degil ve onemsememissiniz. Internetten numarsinida mi bulamazsiniz ki ?

Acaba leke rujun plastik kısımları da dahil profil şeklinde mi çıkarmış?
Yoksa rujun renginde mi leke olurmuş?
Leke nerde çıkarmış?
Dudakta ruj renginde çıkarsa 10 numara 5 yıldız :KK15:

hahaha ayyy cidden böyle bir şey olabileceğini mi düşünüyorsunuz ? iade etmediniz diye aklınız kaldıysa bulun nosunu netten helallik alın bu da zor değil ya :KK66:

düğün için hayatımda bir kere gittiğim küçük bir kasaba.ulaşma imkanım yok ne yazık ki
Nasıl yok yaaaaa
Ben istesem amerikadaki bi kuaföre bile ulasirim...
En kötü ihtimal ara mahallenin muhtarini..böyleyken böyle de...öyle küçük yerlerde can atar insanlar yardım için....

ruju kargoyla gönderin. Bu kadar dert edilcek birşey degil. vesvesede yapmayın.

Daha ne kadar abartabilirsin bilemedim. Kadın zaten üzülmüş, kendini kötü hissediyor yazdığın yoruma bak.

Allah neleri affetmiyor da bunun için mi kadıncağızı bebesiyle bu kadar derinden sınayacak. Oldu olacak elini bilekten kessinler şeriat gereği...
Helallik alması gerek hanımefendi sizi ilgilendirmez zaten benim yorumum ama yine de ccevap vereyim haram mal kullanmanın affı da öyle kolay değil , yok önemsemedim şu bu diye ertelemiş şimdi de tutuşmuş , riske deger mi ki inanıyor böyle şeylere inandığın daha cabuk başına gelir, kadın çalmamış niye kessinler şeriatla yönetilmiyoruz çalsaydı cezasını kanunla çekmesini tabi ki de isterim , gitsin ulaştırsın ruju içi de rahat etsin .

Nasıl yok yaaaaa
Ben istesem amerikadaki bi kuaföre bile ulasirim...
En kötü ihtimal ara mahallenin muhtarini..böyleyken böyle de...öyle küçük yerlerde can atar insanlar yardım için....
aynen ben de buna şaşırdım derdi bence ruju ulaştırmak değil onu düşünmüyor kul hakkı helallik almadım demiyor korkusu bebek şu anda bir şey olmaz felan dersek rahatlıycak o zaman sıkıntı yok. garanti verebilir miyiz peki biz buradan?

Helallik alması gerek hanımefendi sizi ilgilendirmez zaten benim yorumum ama yine de ccevap vereyim haram mal kullanmanın affı da öyle kolay değil , yok önemsemedim şu bu diye ertelemiş şimdi de tutuşmuş , riske deger mi ki inanıyor böyle şeylere inandığın daha cabuk başına gelir, kadın çalmamış niye kessinler şeriatla yönetilmiyoruz çalsaydı cezasını kanunla çekmesini tabi ki de isterim , gitsin ulaştırsın ruju içi de rahat etsin .

Bunun doğru olmadığını kendi de biliyor ki bu konuyu açmış. Ama hamile bir kadına çocuğun sakat doğar demek ne kadar doğru bilemedim. Bunu izah etmenin onlarca yolu varken...

Back
X