- Konu Sahibi gamzelii34
-
Ense kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
Herkesin bebegi kendine guzel gelir canımEnse kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
Bazı şeyleri eetelememek gerek. Sen hamilelikte kötü bir sonuçla karşılaşmamk için test yaptırmadın ama şimdi yapılıyor mecburen.Ense kalınlıgı çıkmıştı tüp bebek oldugu için kıyamadım ve test yaptırmadım bu zaten tamamen şanşşuan çok sevıyorum onu hergun gıdıyorum ama gönül işte butun bebekler gibi olmasını arzu edıyor annelik dayanamıyorum bazen çok büyük ızdırap
33 haftalık bebeğim dogdu. Şuan küvezde 11 günlük ve down sendromu şüphesi var çok üzgünüm nasıl bir acı anlatamam , doktor gözler çekik burun basık ve elinde simian çizgisi oldugunu söyledi genetik testten sonra belli olacagını söylüyor, rabbim kimseye yaşatmasın bu şekilde şüphesi olup normal olan varmı arkadaşlar lütfen yardımcı olun
Rabbim hiçbir problem olmadan sağlıkla kucağına alıp evinize gitmeyi nasip etsin inşallah. Aksi olursa da üzülme lütfen ve araştır aslında down sendromunun bir tür bağırsak hastalığı olduğu söyleniyor. 2 yaşına kadar her gittiği doktorun çocuğuna down sendromlu olduğunu söyleye birinin en son gittiği doktorun verdiği bir ilaçla çocuğun kendine geldiğini ve şu an yaşıtlarıyla aynı seviyede olduğunu da bizzat duydum.
Rabbim sağlıcakla elinize almayı ,yuvanıza götürmeyi nasip etsin inşallah...Henüz hiçbirşeyine bakılmadı dış görünüş olarak yorum yaptı doktor. Cigerleri gelişmedi kalbinde sorun var kanında mikrop çıktı solunum cihazına baglı yani birsürü sorunla ugrasıyor yavrum okadar zorki arkadaslar rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?